Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Ben de çektirdim geçtiğimiz ayın sonunda. Bir tek aleti içime yerleştirdiğini hissettim. O da acı vermedi zaten. 10 dk kadar sürdü.
Bu süre boyunca hiçbir kasılma ağrı olmadı. Benimkiler açıkmış belki o yüzden birşey hissetmedim.
Ama korkup da kendinizi strese sokmayın. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.

ay ıns bnmde acımazzz yaa ole bı korku varkı .. neden bılmıyorum ıns hyrlı sonuclar alırm bnde yaa..

Bnde 3 sefer dusuk yaptim en son iki hafta once kurtaj oldum drum rahmde perde var rahm filmi cekilsin dedi 6 hafta gecmesi lazimmis kurtajdan sonra perdeyi aldiricam dusuge sebeb olabilirmis sizlerede gecmis olsun

Rahim filmi tecrübem inanılmaz kötü .
bende yıllardır bebek isteyip kavuşamayanlardanım . tedavi ile olmuştu ama kaybettim . Sonra yeni bir sayfa açmaya karar verdim ve rahim filminden başladık . Aman Allahım o iki dakikalık sancı nefesimi kesti !!! inanılmaz zor olmuştu benim ki . Gerçi çeken dooktordan doktora fark var . Zeynep kamilde çektirmiştim ben ve çok zor olmuştu . maddi sorunu olmayanlar özele gitsinler bu işlem için zaten streslisin birde doktor sana kötü davranınca daha çok kasılıyor insan .

kızlar bnde 2 gun once cektırdım dıjıtal... bnmde ınanılmaz kotu gectı

cok streslıydm doktor cok ıyıydı ama bn degıldım. neyse rahımı dısarı cıkardı o zmn okdr acı fln hısssemedım. snr bana canın sımdı yancak dedı artık naptıysa oyle bır cnm yandıkı hemsırenn elını fena sıktım snr yuzum uyusuyo dedım megersm tansıyonum dusmus. snr bacaklarım kendılıgınden tıtrıyooo. dktr neden korkuyn bukdr bn bu sekıl cekemem ama dedı. dayan azcık dedı tam sız cekın sıkıntsı bıtsn dedm . ılacı bı verdı varya ıcım yandı yandı . bagırdım acısına .burda okuyarak bole korkmadan gttm ılla stres vrdı ama dedm 10dk ıslem o ılac maf ettı ıcımı sankı. snr sonucları aldm kagıtta sag tuba basınclı ılac gecıklemelı gorulmstur yzmıs. bsyler daha var. olgunun sıddetlı agrısı sonucu ıslem sonlandırıldı yazmıs darlık ve spazm bulunmaktadr yazms. sanıırm sag tupum tıkalı bıraz daha dayansaydm acılcak gbımıydı bı kere daha ılac verır mıydı? bılmem... ve dktr bana cok dırenszsn sen nasıl dogum ypcn dedı. bnde bılmyrm dedım :) ıste bnmde bole bı daha cekılmem gerekırsede anestezılı cekılırm...

Merhaba, ben martın başında anestezili çektirdim. doktorum anestezili çekicez dedi. iyikide öyle yapmış ben dayanamazdım. ilk 1 2 saat hiç bişi hissetmedim, sonradan evde bir ağrı girdi ölüyorum sandım rahmim yerinde çıkacak gibiydi. anesteziziz çektirenler nasıl dayandı bilmiyorum. ilaç içtikten yarım saat sonra geçti ağrım ama 3 gün zor oturup kalktım. sonucumda iyi çıktı bir sorun yok doktorum önümüzdeki ay hamile kalabilirsin dedi ama ben yine adet oldum. offfffffffffff ne zaman gelicek bebeğim.......

Merhaba arkadaşlar, ben ne sorunum olursa bu siteyi açıp okurum ve çok faydasını gördüm. Şimdi istedim ki benim de bir faydam olsun. pztsi günü rahim filmi çektirdim. İstanbul'da oturuyorum, Maltepe tıp merkezinde anestezi alarak çekildim çünkü çok korkarak gitmiştim. Ama anestezi aldığım için çok rahat oldu. Öyle rahim bükmeler, düzleştirmeler falan yok sadece bir boyalı ilaç veriyorlar ve o da bütün tüpleri dolanıyor, açık mı kapalı mı belli oluyor. O gün adet sancısının aynısı oldu, bir ağrı kesici aldım geçti. Sakın korkmayın. 270 tl ayık olarak, 320 de bayıltarak yapıyorlar. Sgk da bu işlemde geçmiyormuş. Bir tüpüm tıkalı çıktı benim maalesef artık tüp bebeğe yönlendirdi doktorum..

cnm gcms olsn oncelıkle. bnde pzrtesı cekılcem bnmde sanırım sag tupum kapalı cıktı bn anestezı almadn oldmm ve fecıydı. doktor hemn tup bebek demıs . ya laparoskobı var. onu yptrdnmı hc? acılma ıhtımalı olabılıyomus. ve tek tuple hamıle kalanda cok. asılama yapıldımı? hmn doktor kolayına gecmek mı ıstemıs. hc tedavı oldun mu sen cnm?

Çok teşekkür ederim. Ben 2 sene önce bir düşük yaptım, sonra da bir daha hamile kalamadım. 2 aydır da yumurta takibi yapmaktaydık zaten yumurtalıklarım da tembel çıktı. Açık olan taraf o kadar klomen ve iğneye rağmen pek büyümüyo. Ameliyat olmak kesinlikle istemiyorum, çocukluğum başka nedenlerden dolayı ameliyat olmakla geçti.. Benim için en temiz ve kesin yol tüp bebek diye düşünüyorum

Hm anladım CNm hyrlisi olsun . Bn laparoskobi yi ol derse doktor Olcam belki açılma ihtimali vardır. B'nm yumurtam oluşuyor ama tutmadı daha. Hyrlisi olsun ins CNm en kısa zamanda biZde evlatlarimiZa kavuşuruz .

ay ıns bnmde acımazzz yaa ole bı korku varkı .. neden bılmıyorum ıns hyrlı sonuclar alırm bnde yaa..

Geçmiş olsun qulum. Böyle bir acıyı yaşadığın için gerçekten çok üzüldüm.. Allah bir daha yaşatmasın böyle deneyimler. Ama dirençsizliğinden değil tüpün tıkalı olmasından kaynaklandı o ağrılar.O yüzden doktorun "çok dirençsizsen nasıl doğum yapacan" gibi bir cümle sarfetmesi yanlış bence. Sen zaten orda kendinden geçme noktasına gelmişsin. Sana daha çok moral vermesi gerekirdi.
Hiç canını sıkma. Hayırlısıyla bebişlerimiz gelmeye bir niyetlensin, çatır çatır doğururuz Allah izin verirse :) :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar forumu okuyordum ama bu ilk msjım bende dün rahim filmi çektirdim çok korkarak gittim ağrılı bi işlemmi evet ama anestezilik kadar değildi.spekulum denen aletin yerleşmesi sırasında kendimizi kasmazsak daha rahat oluyo ama bende kendimi kastım canım yandı tabiki bi ara bi kaç sn rahat bırakınca o işlem tamamlandı ve adet sancısı başladı bu da biraz ağrılı ama ben hiç ilacı hissetmedim çok şükür tüplerim açık çıktı perde şüphesi ile yapmıştılar rapor haftaya çıkacak ama dr ben göremedim raporda net belli plur dedi inşallah yoktur kan pıhtılaşmam var inşallah perdede olmaz herkese geçmiş olsun iyi akşamlar.

Rahim filmi çekildikten sonra yazacağım diyordum ve yazıyorum kötü bi deneyim oldu benim için nefesim kesiliyor ölüyorum sandım ilk denemede ilaç gitmedi ikinciyi denemek zorunda kaldılar ve inanın çok ağrım var hala.tek tesellim tüplerin açık çıkması umarım çektiren arkadaşların sonuçları ii olurda bir daha bunu yaşamak zorunda kalmazlar.allah yar ve yardımcımız olsun

cnm bnm dr ultrasalda gördu perdeyi ilk dusukten sonrada solerdi perdeli kadin derdi ve iki dusuk daha olunca perdeden kaynalik olabilir dusukler dedi o nednele rahim filmi cekilsin dedi
kurtajdan sonra 6 hafta gecmesi lazimmis onedenle 6 hafta dolunca gidicem insAllah
insAllah kolay gecer yaa ben isvicredeyim bide burada pek sik yapilan birsey degilmis

ne bıleyım cekım anında ıyıydı bnle ama perısan oldum ıns cnm catır catır dogururuz

Selam arkadaslar,

Ben de rahım fılmı cektırecegım. Bır arkadasım Fındıkzade 'de Radyomar tavsıye ettı ama bana bıraz uzak. Ben Anadolu yakasındayım, Maltepe'de. Bu taraflarda cektıren var mı?? Tavsıyede bulunursanız cok sevınırım , tesekkur ederım.

selam arkadaslar bende okmeydanında dusunuyorum orayla ılgılı bı bılgısı olan varmı acaba

2 aydır bebek deniyoruz olmuyor,bir kızım var 2. bebişi istiyoruz, bu ay yine adet oldum,ve kadın doğum uzmanına gittim, bebeğimiz olmuyor dedim kaç zamandır deniyorsunuz diye sormadı bile, muayeneden sonra rahmin ters dedi yumurtalık temeblliğin var dedi ve pko var dedi, bir sürü enfeksiyon ilacı verdi, ve mutlaka rahim filmi çekin dedi, ama neden rahim filmi istediğini anlamadım, doktorlarınız sizden neden istedi bunu kızlar? bir de burdaki hastaneler 200 TL ile 400 TL arası diyorlar fiyata, sizinkileri ne kadara çekiyorlar?

kızlar ya ilk baştaki msjı okuyunca bnm de gözümm korktu, öncesinde devlette yaptırmayı düşünüyordumm ama şimdi özel de mi yaptırsam diyorumm devlette yaptıranlar , özellkle zeynep kamil de yaptıranlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…