- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.241
Arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bizim de 7 aydır olmuyor. Bende kist var eşimde morfoloji düşük. 3 ay sonra olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Tabi önce bu filmden çektirmem gerek. Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum. Yazılanları okudum. Hiç hissetmeyeneler var, acile gidenler var. Ben nasıl olurum Allah bilir. Bunca strese değer mi arkadaşlar bu film?
Aşılama öncesi yapacaksak hiç uğraşmasak zaten film aşılama vs derken hem para hem zaman kaybedeceğiz. Doğrudan tüp bebeğe geçsek daha mantıklı olmaz mı?
Hadi filmde tüpler tıkalı çıktı. Ameliyat mı olacağım. Hayır, tüp bebek isteyeceğim. İkinci seneryoda tüpler açık olur aşılama yaparız. Ama zaten tüpler açıksa aşılamanın ne faydası olacak. Eşimin 420milyon spermi var. Eğer 1 tane normal sperm açık olan tüplerimden geçip yumurtayı dölleyemediyse aşılama ile neden döllesin?
Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen bana bir yol gösterin.
Arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bizim de 7 aydır olmuyor. Bende kist var eşimde morfoloji düşük. 3 ay sonra olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Tabi önce bu filmden çektirmem gerek. Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum. Yazılanları okudum. Hiç hissetmeyeneler var, acile gidenler var. Ben nasıl olurum Allah bilir. Bunca strese değer mi arkadaşlar bu film?
Aşılama öncesi yapacaksak hiç uğraşmasak zaten film aşılama vs derken hem para hem zaman kaybedeceğiz. Doğrudan tüp bebeğe geçsek daha mantıklı olmaz mı?
Hadi filmde tüpler tıkalı çıktı. Ameliyat mı olacağım. Hayır, tüp bebek isteyeceğim. İkinci seneryoda tüpler açık olur aşılama yaparız. Ama zaten tüpler açıksa aşılamanın ne faydası olacak. Eşimin 420milyon spermi var. Eğer 1 tane normal sperm açık olan tüplerimden geçip yumurtayı dölleyemediyse aşılama ile neden döllesin?
Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen bana bir yol gösterin.
Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum.
bu cümleyi sadece benim cümlem sanıyordum.benimde bu filmi çektirmem lazım.cumartesi günü de çektiriyorum.ama doktor anestezili çekecez dedi.ağrılı bir işlem gerek yok o ağrıyı cekmene dedi.eğer istanbulda yaşıyorsan sana yeri ve doktoru söyleyebilirim.özel bir hastane.fiyatı da 250 TL.muayene ücreti de 12 TL
Eger ki eşinizin sperm hızı ve hareketi ileri hızlı değilse hamile kalmanız daha da zorlaşıyor.Benim eşimin ameliyat olmadan önceki sperm sayısı sekiz milyondu ve bu sayıyla hamile kaldım.Sperm kalitesizliği olduğu için düşük yaptım maalesef.Bana kalırsa en mantıklısı tüp bebek.Hakkında hayırlısı olsun canım
merhaba arkidişler.sonunda 5 aydır kaçtığım hsg den kurtuldum.hastaneye gidene kadar eşime 2-3 defa ben vazgectim çektirmicem dedim.ayaklarım hep geri geri gitti.eşim çok moral verdi sağolsun.hastaneye ulaştık ben başladım ağlamaya.ama nasıl korkuyorum.sanki açık kalp ameliyatına giricem ha..hayatımda hiç bayılmadım onun heyecanı var.neyse içeri aldılar.anestezi uzmanı da geldi. damar yolunu açtı.kırk kere soru sordum.acıyacak mı doktorum nerde? o yapacak demi?siz anestezi doktorusunuz demi vs vs...adam en sonunda sakinleştirici yapalım istersen dedi.ben de çok konuştum galiba dedim ve sustum.sonra doktorum geldi.ilacı vermeye başladılar.benim uykum geliiooo demeye kalmadı tam 10 sn içinde bayılmışım.sonra eşim yanımda beni uyandırmaya çalışıyor.üstümü de giydirmiş sağolsun.ama çok kanamam olmuş.20 dk uzandım sonra kendime iyice geldim.asıl önemli konu....sonuçlarım tertemiz bu ay koruncaz.diğer aya adetin 3. günü çağırdı doktorum.en büyük kabusum bitti kızlar.bu arada iyiki anestezili olmuşum.eve geldigimde çok sancım vardı.ağrı kesici aldım ama o etki edene kadar 1 saat ağrı çektim.sonrası böyleyse demek ki yapılma aşamasında çok daha kötü olurdum diye düşünüyorum.neyse haber vereyim dedim... haa unutmadan şuanda hiç bişeyim yok.sanki hiç bişey çekilmedim..diyecegim o ki kızlar bence korkuyorsanız anestezili çektirin.hem bu da bi tedavi biçimi.hsgden sonra hamile kalan bir sürü kişi var.dün gece tam 2 saat internette hsg filmini çekinenlerin forumlarını okudum başka sitelerden de okudum.çok hamile kalan var.
9ay özellikle senin için söylüyorum canım.tüp bebek diyorsun ama onunda rahme yerleştirilme süreci var.o da sanıldığı kadar kolay degil hemde masraflı.bu filmi benim gibi anestezili çektir belki 1 ay sonra bebişin gelecek ne biliyorsun?
Arkadaşlar bu rahin filmi genitale lazer epilasyon yaptırmaktan daha çok mu acı veriyor? Lazer epilasyon yaptırmış olanlar cevap verebilir mi?
Tebrik ederim canim seni..ama anlamadim senin kanaman neden olmuski ? ben anestesiz yapdirmisdim agrim cok az vede hec kanamam olmamisdi, olmasimi lazimdi acaba? bide benim doktorum korun demedi, aksine bu ay yumoslarim kendiliginden buyudyu icin iliski onerdi bize..bilmemki..hepsi ayri kafadan bi sey soyluyorlar sanirim..insallah cok kisa zamanda hepimiz kavusuruz bebelerimize.
valla bende anlamadım ki...kimisi korun diyo kimisi korunma diyo.inş bebişler sağlıkla ve hayırlısı ile gelir
canım ben adetin 8. günündeyim.yani yumurtlamadım bileinsallah canim..ya bi sey sorcam, adetine kac gun kaldi ? belinde kasiginda agri varmi ? benim adetime 7 gun kaldi, 13gundur yumrtalamadan sonra oluyorm agridan oturamiyorum bile..hamilelik dusunuyorum ama belki hsgdendir diyede dusunmuyor diyilim..sende varmi boyle agri ?
merhaba arkadaşlar
rahim filmi çekildikten sonra, hastaneden çıkınca işe gidip çalışabilirmiyim acaba. yoksa kötü durumdamı oluyo insan
merhaba arkadaşlar
rahim filmi çekildikten sonra, hastaneden çıkınca işe gidip çalışabilirmiyim acaba. yoksa kötü durumdamı oluyo insan
Bu arada sonucum temiz çıktı.Tüplerim açıkmış ama çektiğim acıdan sevinemiyorum bile.Hala bacaklarımda ve kollarımda kasılma ve uyuşmalar devam ediyor.
arkadaşlar merhaba
bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?