• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Arkadaşlar merhaba İzmir de Erol Tavmergen'e gidiyorum,benden rahim filmi istediler İzmirde herhangi bir özel hastanede filmi çektirsem de sonucu göstersem mümkün olur mu acaba nereleri tavsiye dersiniz ve ücretler nasıl...Hepinize sevgiler...

mrb arkadaşlar bende çektiridim anestezi almadım ve devlet hastahanesinde çektirdim h
2-3 dk sürdü hiç çok az bir acı oldu yok denecek kadar
daha sonra az az arada ağrım oldu o kadar (bu arada benim de ağrı eşiğim çok düşüktür)

arkadaşlar merhaba

bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz

benim çektirdigim yer ilişkiye girebilirsin normal hayatına devam et hiç bir sorun olmaz dedi..

arkadaşlar merhaba

bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz[

cnm ben hsg çektirdiğimin ertesi ayı hamile kalmıştım malesefki düşük oldu :( çekindikten sonra 1 hafta ilişki olmasın demişti banada sonraki ay klomen kullandım hamile kalmıştım..

2 saat önce fındıkzade Radyotom da çektirdim. Aletin yerleştirilmesi ve ilaç verilmesi, bütün işlem 2 dk sürüyor. İlaç verilirken çok az adet sancısı çekiyorsunuz. İşlemden sonra normal hayata devam edebiliyorsunuz, hiçbir kısıtlama yok. Ben çok çok memnun kaldım, daha önce hiçbir foruma yazmadım ama bunu yazacağım dedim, benim gibi çok korkanlar için.
Forumdaki yazıları okudukça aylardır erteliyordum. Hiç ertelemeye değmezmiş. Radyonom radyotom diye araştırırsanız başka arkadaşlar da yorumlar yazmışlar. Özel sigorta indirimiyle 350tl verdim, normal ücret 370 tl.

2 saat önce fındıkzade Radyotom da çektirdim. Aletin yerleştirilmesi ve ilaç verilmesi, bütün işlem 2 dk sürüyor. İlaç verilirken çok az adet sancısı çekiyorsunuz. İşlemden sonra normal hayata devam edebiliyorsunuz, hiçbir kısıtlama yok. Ben çok çok memnun kaldım, daha önce hiçbir foruma yazmadım ama bunu yazacağım dedim, benim gibi çok korkanlar için.
Forumdaki yazıları okudukça aylardır erteliyordum. Hiç ertelemeye değmezmiş. Radyonom radyotom diye araştırırsanız başka arkadaşlar da yorumlar yazmışlar. Özel sigorta indirimiyle 350tl verdim, normal ücret 370 tl.

bende 10 gün önce orada yaptırttım çok memnun kaldım..
umarım tüpLerinde birşey çıkmamıştır..

slm arkadaşlar bu siteden hsg çektirmeden önce çok yararlandım.ben de başkalarına yararlı olmak isterim.pazartesi günü pendik bölge hastanesinde hsg çektirdim.öncesinde vajinal muayene yaparken dr spekulumu(rahim ağzını açmak için yeleştirdikleri araç) yerleştirirken çok ağrı yaşamadım.sonra baba anestezili mi yoksa anestesiz mi istediğimi sordu.ben de ona ağrı eşiğimin düşük olduğunu çabuk ağrı duyduğumu söylediğimde muyene esnasında gayet iyi tolere ettin bence anestezinin riskine gerek yok dedi.ve ameliyathaneyi hazırlatıp beni oraya aldı.çok stresliydim ama sadece spekulumu yerleştirirken biraz canım acıdı onun dısında adet sancısını geçmeyecek kadar bi acı duydum hepsi bu.sadece kendinizi kasmayın o kadar.daha sonra bana perşembe günü gelmemi ve başka bi dr arkadaşına sonuçları göstermemizi istedi.sonunda dün dr a götürüp gösterdim ve bana aç olup olmadığımı sordu.ben de oruç olduğumu söyledim yani açtım.ve dün laporoskopi ameliyatı oldum.kız kardeşimde aynı hastanede hemşire olduğu için ameliyatıma girdi.ve güzel geçtiğini söyledi.ben daha odaya bile çıkmadan dr gidip aileme bilgi vermiş.çok ilgililerdi.ve çok şükür 2 tüpüm de açıldı.arkadaşlar sakın korkmayın ve kendinizi güvendiğiniz bi ekibe teslim edin.dualarınızı eksik etmeyin.

selam anlık birşey adet sancısı gi kasıklarda 2 oğlumdada çektirdim hamile kalmam da kolylaştı tüplerim açıktı

rahim filmi korkusu olanlardan biriyim.. bu forum bana çok yardımcı oldu.. iki gün önce radyotomda çektirdim.. 370 tl ücreti.. ve gerçekten acısızzz.. sadece sıvıyı verirken bir his oluyor ama o da adet ağrısı kadar çok bile değil..

cevat bey.. muhteşem insan.. o çekti filmimi.. çok sevdim,çok sıcak ve motive edici bir adamdı.. hayran kaldım her tutumlarına.. ilgi müthişti.. hijyene de çok önem veriyorlar.. giyinme kabininde sana özel kıyafetler giydiriyorlar.. çıkışta da pedini,mendilini tutturuyorlar eline.. gerçi benim kanamam olmadı hiç..

hsg öncesinde hangi doktor tarafından yönlendirildiniz diye sorup not alıyorlar.. internetten buldum deyince şaşırdılar.. ist.daki bi çok doktor hastasını bu yere yönlendiriyor.. o nedenle soruyorlar kimin önerisi ile geldiğinizi.. cevat bey de nasıl güvendin ki internetten böyle bir şeye dedi.. ya reklamsa,ya canın yanarsa dedi.. adamın üslubundan, ilgisinden belliydi kaliteli bi yerde olduğum..

dayanabilirliğiniz yüksek değilse kesinlikle radyotomu deneyin.. pişman olmayacaksınız..

rahim filmi korkusu olanlardan biriyim.. bu forum bana çok yardımcı oldu.. iki gün önce radyotomda çektirdim.. 370 tl ücreti.. ve gerçekten acısızzz.. sadece sıvıyı verirken bir his oluyor ama o da adet ağrısı kadar çok bile değil..

cevat bey.. muhteşem insan.. o çekti filmimi.. çok sevdim,çok sıcak ve motive edici bir adamdı.. hayran kaldım her tutumlarına.. ilgi müthişti.. hijyene de çok önem veriyorlar.. giyinme kabininde sana özel kıyafetler giydiriyorlar.. çıkışta da pedini,mendilini tutturuyorlar eline.. gerçi benim kanamam olmadı hiç..

hsg öncesinde hangi doktor tarafından yönlendirildiniz diye sorup not alıyorlar.. internetten buldum deyince şaşırdılar.. ist.daki bi çok doktor hastasını bu yere yönlendiriyor.. o nedenle soruyorlar kimin önerisi ile geldiğinizi.. cevat bey de nasıl güvendin ki internetten böyle bir şeye dedi.. ya reklamsa,ya canın yanarsa dedi.. adamın üslubundan, ilgisinden belliydi kaliteli bi yerde olduğum..

dayanabilirliğiniz yüksek değilse kesinlikle radyotomu deneyin.. pişman olmayacaksınız..

kusura bakmayın ama sizin orada çalışanlar olduğunuzu düşünüyorum. sadece 1 mesaj yazmışsınız oda radyotom için.önceki sayfalarda da farklı nickleriniz var.tek mesaj yeni üyelik ve burayı öven yazılar...reklammmmmmmm...neyse...içimden geldi yazmak istedim.tek anlayan kişi de ben değilim bu arada

kusura bakmayın ama sizin orada çalışanlar olduğunuzu düşünüyorum. sadece 1 mesaj yazmışsınız oda radyotom için.önceki sayfalarda da farklı nickleriniz var.tek mesaj yeni üyelik ve burayı öven yazılar...reklammmmmmmm...neyse...içimden geldi yazmak istedim.tek anlayan kişi de ben değilim bu arada

ben günlerdir rahim filmi forumlarında geziyorum.. ve bu benim aylardır korkularımdan dolayı ertelediğim bir şey.. kadınlar kulübünde hep gezerim ama üyeliğim yoktu.. seni inandırmak gibi bi amacım da olamaz.. belli ki hiç zorluk çekmemişsin..
ben yaşadığım bu rahatlamayı benimle aynı durumda olanlar da yaşasın diye üyelik alıp yazdım.. ben oraya il dışından kalkıp gittim.. radyotommuş reklammış banane be.. senin gibi kötü niyetliler oldukça kimse fayda görmez bu forumlardan.. aynı dertleri çeken insanlar hep birbirine destek olmak için giriyo buralara.. ve eminim ki benim gibi hiç bir yorum yazmayıp sadece yazılanları okuyarak kendine yol çizen yüzlerce kadın var.. yazdıklarıyla beni yönlendiren herkese teşekkür ederim.. oku,araştır biraz.. elbetteki herkes inancında özgür ama böyle tahminle olmaz..

rahim filmi çektirmesi gerekip acısından korkanlar ben ssk da çektirdim hiç bir acı hissetmedim kesinlikle ertelemeyin rahim filmi sonrası gebe kalma ihtimali artıyor nitekim bende pislik varmış film sırasında temzilenmiş 1 ay sonra gebe kaldım
ssk da çektrdiğime şu açıdan pişmanım film sonuçlarında yanlışlık yaptılar hemen vermiyorlar sonucu bana tüplerin kapalı tüpbebek olman gerek dediler nasıl moralim bozuldu yaptıkları hata yüzünden neyseki sonraki ay gebe kaldım

:53::53::53::53::53:oku oku gözüm ağırdı leynn.aneztezilimi anestezisiz mi derken anezteziliye kesin karar vermiş bulunmaktayım.Gazam mubarekkkkk olaaaaaaaa haydaaaaa bereeeee:27::27::27::27::27::27::27:

:18::18::18::18: şuan bu durumlardayım:83::83::83::83: inş hafta çekilecem

ve döndüğümde duygularımı yazcam

umarım bu şekilde dönerim:33::33::33::33::33::33::60::60::60::60::60::60:

galiba korkudannnn:35::35::35::35:puffffffffffffffff yaaaaa

Son düzenleme:
:53::53::53::53::53:oku oku gözüm ağırdı leynn.aneztezilimi anestezisiz mi derken anezteziliye kesin karar vermiş bulunmaktayım.Gazam mubarekkkkk olaaaaaaaa haydaaaaa bereeeee:27::27::27::27::27::27::27:

:18::18::18::18: şuan bu durumlardayım:83::83::83::83: inş hafta çekilecem

ve döndüğümde duygularımı yazcam

umarım bu şekilde dönerim:33::33::33::33::33::33::60::60::60::60::60::60:

galiba korkudannnn:35::35::35::35:puffffffffffffffff yaaaaa

hayırlı olsunn..
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir boşver..
sal kendini..
her şey olacağına varır.. 5 dk bile sürmüyo..

rahim filmi çektirmesi gerekip acısından korkanlar ben ssk da çektirdim hiç bir acı hissetmedim kesinlikle ertelemeyin rahim filmi sonrası gebe kalma ihtimali artıyor nitekim bende pislik varmış film sırasında temzilenmiş 1 ay sonra gebe kaldım
ssk da çektrdiğime şu açıdan pişmanım film sonuçlarında yanlışlık yaptılar hemen vermiyorlar sonucu bana tüplerin kapalı tüpbebek olman gerek dediler nasıl moralim bozuldu yaptıkları hata yüzünden neyseki sonraki ay gebe kaldım

Ne güzel.. Bizlere de nasip olur inşallah.. Tüpler açık dedilerrrrr inşallah öyledir....

benim de rahim filmi cekilecek...
bugün doktoruma gittim radyotoma yönlendirdi agrisiz yapiyorlar dedi ve ordan randevu aldi,
cumartesi adetim bitmis olacakti, ama cumartesi cekmedikleri icin
pazartesiye kaldi, yani 9. güne...
yalniz o zamana kadar cinsel iliskiye girme dedi doktor...
daha cok var ama bittikten sonra yasadiklarimi buraya yazcam yine...

benim de rahim filmi cekilecek...
bugün doktoruma gittim radyotoma yönlendirdi agrisiz yapiyorlar dedi ve ordan randevu aldi,
cumartesi adetim bitmis olacakti, ama cumartesi cekmedikleri icin
pazartesiye kaldi, yani 9. güne...
yalniz o zamana kadar cinsel iliskiye girme dedi doktor...
daha cok var ama bittikten sonra yasadiklarimi buraya yazcam yine...

bana cumartesi çektiler.. saat 3'e randevu vermişlerdi hem de.. ama ben erken gittim biraz 2 gibi çektiler..
bnm 7.günüydü..
bana da ilişkiye girme demişti doktorum..
kolayca atlatırsın inşallahhh..

Back