- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.261
HSG sonrası enfeksiyonda oluşabiliyor.Riskli olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence girme ilişkiye.benim bugün tam 1 hafta oldu.daha dün kesildi kahverengi akıntım...bir hafta ilişki yasak diyorlar zaten.hsg nin etkisi 3-4 ay sürüyor aklında bulunsun
arkadaşlar merhaba
bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz
arkadaşlar merhaba
bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz[
cnm ben hsg çektirdiğimin ertesi ayı hamile kalmıştım malesefki düşük oldu çekindikten sonra 1 hafta ilişki olmasın demişti banada sonraki ay klomen kullandım hamile kalmıştım..
2 saat önce fındıkzade Radyotom da çektirdim. Aletin yerleştirilmesi ve ilaç verilmesi, bütün işlem 2 dk sürüyor. İlaç verilirken çok az adet sancısı çekiyorsunuz. İşlemden sonra normal hayata devam edebiliyorsunuz, hiçbir kısıtlama yok. Ben çok çok memnun kaldım, daha önce hiçbir foruma yazmadım ama bunu yazacağım dedim, benim gibi çok korkanlar için.
Forumdaki yazıları okudukça aylardır erteliyordum. Hiç ertelemeye değmezmiş. Radyonom radyotom diye araştırırsanız başka arkadaşlar da yorumlar yazmışlar. Özel sigorta indirimiyle 350tl verdim, normal ücret 370 tl.
2 saat önce fındıkzade Radyotom da çektirdim. Aletin yerleştirilmesi ve ilaç verilmesi, bütün işlem 2 dk sürüyor. İlaç verilirken çok az adet sancısı çekiyorsunuz. İşlemden sonra normal hayata devam edebiliyorsunuz, hiçbir kısıtlama yok. Ben çok çok memnun kaldım, daha önce hiçbir foruma yazmadım ama bunu yazacağım dedim, benim gibi çok korkanlar için.
Forumdaki yazıları okudukça aylardır erteliyordum. Hiç ertelemeye değmezmiş. Radyonom radyotom diye araştırırsanız başka arkadaşlar da yorumlar yazmışlar. Özel sigorta indirimiyle 350tl verdim, normal ücret 370 tl.
rahim filmi korkusu olanlardan biriyim.. bu forum bana çok yardımcı oldu.. iki gün önce radyotomda çektirdim.. 370 tl ücreti.. ve gerçekten acısızzz.. sadece sıvıyı verirken bir his oluyor ama o da adet ağrısı kadar çok bile değil..
cevat bey.. muhteşem insan.. o çekti filmimi.. çok sevdim,çok sıcak ve motive edici bir adamdı.. hayran kaldım her tutumlarına.. ilgi müthişti.. hijyene de çok önem veriyorlar.. giyinme kabininde sana özel kıyafetler giydiriyorlar.. çıkışta da pedini,mendilini tutturuyorlar eline.. gerçi benim kanamam olmadı hiç..
hsg öncesinde hangi doktor tarafından yönlendirildiniz diye sorup not alıyorlar.. internetten buldum deyince şaşırdılar.. ist.daki bi çok doktor hastasını bu yere yönlendiriyor.. o nedenle soruyorlar kimin önerisi ile geldiğinizi.. cevat bey de nasıl güvendin ki internetten böyle bir şeye dedi.. ya reklamsa,ya canın yanarsa dedi.. adamın üslubundan, ilgisinden belliydi kaliteli bi yerde olduğum..
dayanabilirliğiniz yüksek değilse kesinlikle radyotomu deneyin.. pişman olmayacaksınız..
kusura bakmayın ama sizin orada çalışanlar olduğunuzu düşünüyorum. sadece 1 mesaj yazmışsınız oda radyotom için.önceki sayfalarda da farklı nickleriniz var.tek mesaj yeni üyelik ve burayı öven yazılar...reklammmmmmmm...neyse...içimden geldi yazmak istedim.tek anlayan kişi de ben değilim bu arada
oku oku gözüm ağırdı leynn.aneztezilimi anestezisiz mi derken anezteziliye kesin karar vermiş bulunmaktayım.Gazam mubarekkkkk olaaaaaaaa haydaaaaa bereeeee
:18::18::18::18: şuan bu durumlardayım:83::83::83::83: inş hafta çekilecem
ve döndüğümde duygularımı yazcam
umarım bu şekilde dönerim
galiba korkudannnnpuffffffffffffffff yaaaaa
rahim filmi çektirmesi gerekip acısından korkanlar ben ssk da çektirdim hiç bir acı hissetmedim kesinlikle ertelemeyin rahim filmi sonrası gebe kalma ihtimali artıyor nitekim bende pislik varmış film sırasında temzilenmiş 1 ay sonra gebe kaldım
ssk da çektrdiğime şu açıdan pişmanım film sonuçlarında yanlışlık yaptılar hemen vermiyorlar sonucu bana tüplerin kapalı tüpbebek olman gerek dediler nasıl moralim bozuldu yaptıkları hata yüzünden neyseki sonraki ay gebe kaldım
benim de rahim filmi cekilecek...
bugün doktoruma gittim radyotoma yönlendirdi agrisiz yapiyorlar dedi ve ordan randevu aldi,
cumartesi adetim bitmis olacakti, ama cumartesi cekmedikleri icin
pazartesiye kaldi, yani 9. güne...
yalniz o zamana kadar cinsel iliskiye girme dedi doktor...
daha cok var ama bittikten sonra yasadiklarimi buraya yazcam yine...
bana cumartesi çektiler.. saat 3'e randevu vermişlerdi hem de.. ama ben erken gittim biraz 2 gibi çektiler..
bnm 7.günüydü..
bana da ilişkiye girme demişti doktorum..
kolayca atlatırsın inşallahhh..