- 14 Ekim 2011
- 484
- 898
- 158
- 38
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.221
hsg sonrası doktorun verdiği antibiyotik yemek boruma ya da mideme bişey yaptı =( aradım sordum evet öyle bir yan etkisi olabiliyor dediler! neredeyse 1 hafta olacak hala canım yanıyor birşeyler yerken. Antibiyotiğin adı tetradox, içmez olaydım =( böyle şikayeti olan oldu mu hiç aramızda? sanırım bir de bu yüzden doktora gideceğim =( inşallah geçer
ve doktorum hicbiey demedi duş almak cinsel ilişki falan serbest ayrıca antıbıyotik falan da vermedi... acaba doğru olan ne?
Arkadaşlar merhaba, film öncesi forumdan ve başka sitelerden ne kadar zor bir uygulama olduğunu okuya okuya gerçekten korkmuştum. Ama yaklaşık 2 dakika süren, ve sadece başaçıkılabilir bir his (ne acı ne sıkıntı öyle bir his işte) yaşadım. O kadar gergin girmiştim ki çıkarken kahkalar atıyordum. sonrasında gayet keyifli yemeğimi yedim hatta misafir ağırladım...bu yüzden lütfen çok gerilmeyin. tabi şöyle bir faktör var, benim adetlerim zaten çok düzgündü, kist sorunum yok ve rahmimde bir sorun olmadığını düşünerek çekildi, bunlar yüzünden hiç ağrı yaşamamış olabilirim. ama inanın ağrı eşiğim de hiç öyle yüksek değildir...neyse sonrasında 3 ay tekrar deneme yapalım dedik, ve 2. ayda gebe kaldım şu an 5. haftasındayım. o yüzden çok stres yapmayın hele ki sonunda tedavisiz gebe kalma şansınız böyle varken:)
canım darısı bize inş..ne kadardır bebeginiz olmuyordu?
arkadaslar benimde size bir sorum olacak buradaki arkadaslar kendi istegiyl mi cektirdi yoksa doktor mu önerdi ben 2kayp yasadm 6aydırda korunmuyorm belki tüplerim tıkalıdr ondan hamile kalamadm diye rahim filmi cektirmk istiyorm doktorum böyle bişey önermedi daha ama ben biran önce hamile kalmak istedigim için yaptırmk istiyorm bilgilendirecek biri olursa cok sevinirm bende cok korkuyorm cok acı cekiliyosa bende anestezili olsn istiyorm
Arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bizim de 7 aydır olmuyor. Bende kist var eşimde morfoloji düşük. 3 ay sonra olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Tabi önce bu filmden çektirmem gerek. Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum. Yazılanları okudum. Hiç hissetmeyeneler var, acile gidenler var. Ben nasıl olurum Allah bilir. Bunca strese değer mi arkadaşlar bu film?
Aşılama öncesi yapacaksak hiç uğraşmasak zaten film aşılama vs derken hem para hem zaman kaybedeceğiz. Doğrudan tüp bebeğe geçsek daha mantıklı olmaz mı?
Hadi filmde tüpler tıkalı çıktı. Ameliyat mı olacağım. Hayır, tüp bebek isteyeceğim. İkinci seneryoda tüpler açık olur aşılama yaparız. Ama zaten tüpler açıksa aşılamanın ne faydası olacak. Eşimin 420milyon spermi var. Eğer 1 tane normal sperm açık olan tüplerimden geçip yumurtayı dölleyemediyse aşılama ile neden döllesin?
Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen bana bir yol gösterin.
arkadasim bu ay yani 12 gun once bende hsg cekildim, oncelikle cok korkan biri ve aciya dayanma gucu cok zayifimdir ,iyne oldugumda bile oturub aglayan biriyim, gersini sen dusun..bende cok korkuyordum, cok okudum burda, ama artik korkunun ecele faydasi yok deyib gitdim hemde guyaa anestezili yapacaklardi, gitdiyim yerde hayir anestezili yapmiyoruz, agri kesici veriyoruz o kadar dediler, oo dunyam basima yikildi, ne yapacakdim ben parasinida odemisdim halbuki..neyse esim korkuyorsan yapdirma dedi, bende gozumun onunaa yavurlarimi doguracagim geldi, kendi kendimee ben anne olmak istiyorum, bebek icin her seye katlanirim dedim ve agri kesici iynemi oldum, masaya uzandimm bidee hoop bitdi dedi doktor, bumuydu yaani ? bu kadar strese deydimi ? hayir..sadece kucuk agri oldu, adet donemindekine benzer o kadar, bende cok sukur acik cikdi , sanirim kapali cikanlarda agri olurmus.aamaa aynen senin gibi ya kapali olursa ne yapacam diye dusunub durdum.. bosunaymis canim, kendimizi o kadar da stresee salmayalim..korkma yani diyorum cok uzun oldu ozur.
Uzun olsun ne güzel işte :) Ben de bunu merak ediyorum. Tıkalıysa bir de yetmezmiş gibi ağrı çekeceğim demek ki
Bu arada açık çıkmasına ve kolay atlatmana sevindim. Geçmiş olsun. İnşallah filmin bir faydası olur da onun açtığı yoldan bebiş gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?