• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ve doktorum hicbiey demedi duş almak cinsel ilişki falan serbest ayrıca antıbıyotik falan da vermedi... acaba doğru olan ne?

hsg sonrası doktorun verdiği antibiyotik yemek boruma ya da mideme bişey yaptı =( aradım sordum evet öyle bir yan etkisi olabiliyor dediler! neredeyse 1 hafta olacak hala canım yanıyor birşeyler yerken. Antibiyotiğin adı tetradox, içmez olaydım =( böyle şikayeti olan oldu mu hiç aramızda? sanırım bir de bu yüzden doktora gideceğim =( inşallah geçer

canım benim yeme içmede sıkıntım olmadı fakat adetim gecikti,bel ağrısından 2 büklüm haldeyim ama hala tık yok,boşa ümitlenmek de istemiyorum gebelik filan gibi,hayırlısıyla bir adet olsam da aşılamaya başlasak

ve doktorum hicbiey demedi duş almak cinsel ilişki falan serbest ayrıca antıbıyotik falan da vermedi... acaba doğru olan ne?

canım sanırım sen özelde ve son teknolojiyle çektirdin ve bence en iyisini yaptın,okuduğum kadarıyla özelde çektirenler içlerine sokulan bir demir parçasından söz etmemişler,ben devlet hastanesinde çektirdim,benden öncekinin çığlıklarını dinledim sıramı beklerken ve sonra da benim çığlıklarımı sıradaki dinledi,devlette içine kocaman bir demir spektrummuş sanırım sokuyorlar ve enfeksiyon riskine karşı antibiyotik veriyorlar,sonra o antibiyotik de adet gecikmesi yapıyor aşılamaya başlayamıyorsun bir türlü,bilseydim ben bu durumları,özele gider anesteziyle yaptırırdım,herkesin ağrı eşiği farklı diyorlar da herkesin beden yapısı da farklı,geniş ve elastik olması durumu kolaylaştırıyormuş

Arkadaşlar merhaba, film öncesi forumdan ve başka sitelerden ne kadar zor bir uygulama olduğunu okuya okuya gerçekten korkmuştum. Ama yaklaşık 2 dakika süren, ve sadece başaçıkılabilir bir his (ne acı ne sıkıntı öyle bir his işte) yaşadım. O kadar gergin girmiştim ki çıkarken kahkalar atıyordum. sonrasında gayet keyifli yemeğimi yedim hatta misafir ağırladım...bu yüzden lütfen çok gerilmeyin. tabi şöyle bir faktör var, benim adetlerim zaten çok düzgündü, kist sorunum yok ve rahmimde bir sorun olmadığını düşünerek çekildi, bunlar yüzünden hiç ağrı yaşamamış olabilirim. ama inanın ağrı eşiğim de hiç öyle yüksek değildir...neyse sonrasında 3 ay tekrar deneme yapalım dedik, ve 2. ayda gebe kaldım şu an 5. haftasındayım. o yüzden çok stres yapmayın hele ki sonunda tedavisiz gebe kalma şansınız böyle varken:)

Arkadaşlar merhaba, film öncesi forumdan ve başka sitelerden ne kadar zor bir uygulama olduğunu okuya okuya gerçekten korkmuştum. Ama yaklaşık 2 dakika süren, ve sadece başaçıkılabilir bir his (ne acı ne sıkıntı öyle bir his işte) yaşadım. O kadar gergin girmiştim ki çıkarken kahkalar atıyordum. sonrasında gayet keyifli yemeğimi yedim hatta misafir ağırladım...bu yüzden lütfen çok gerilmeyin. tabi şöyle bir faktör var, benim adetlerim zaten çok düzgündü, kist sorunum yok ve rahmimde bir sorun olmadığını düşünerek çekildi, bunlar yüzünden hiç ağrı yaşamamış olabilirim. ama inanın ağrı eşiğim de hiç öyle yüksek değildir...neyse sonrasında 3 ay tekrar deneme yapalım dedik, ve 2. ayda gebe kaldım şu an 5. haftasındayım. o yüzden çok stres yapmayın hele ki sonunda tedavisiz gebe kalma şansınız böyle varken:)

canım darısı bize inş..ne kadardır bebeginiz olmuyordu?

canım darısı bize inş..ne kadardır bebeginiz olmuyordu?

ACİLLLLL ÇÜNKÜ DOKTORA YARIN GİDECEK GİBİYİM
kızlar üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim çünkü 5 gün geçen adetim bugün 15.20 gibi geldi yani gebe değilim yine, sevincim şundan adetim oldu ve ben 2. gün aşılamaya için tedaviye başlayacağım nihayet,2şey soracağım
1)2. gün gel dedi doktor,sabah 9da benim adetimin üstünden daha 24 saat bile geçmemiş oluyor daha 1. gün bitmemişken 2. gün nasıl sayılacak onu anlamadım ben yarın mı gideyim sonraki gün mü
2)kızlar 2.gün adetliyken alttan muayene + kan testi mi yapılıyor?ne kadar sürüyor,ağrı oluyor mu,işlem bitince ben günlük hayata dönebilecek miyim,yani bel ağrısı kasık ağrısı filan oluyor mu

arkadaşlar okadar da kötü değil.ben de burdan okuduklaımdan sonra çok korktum illa anestezili istedim drum normal muane gibi olck korkma dedi.ben yazılanlardan dolayı çok önyargılı gitmiştim.filmi çeken oğlan kolumu tutablrsn dedi sağolsun.onun sayesinde rahattım benle konuştu o sıra acımı anlamadım bile.şunu söylemeliyim ben acıya dayanıklı değilim ama ben bile dayandım yani.ve çok kısa sürdü dayanılmıcak bi acı da değil asla.size tavsiyem yanınızda eşinizi ya da birini içeri almak isteyin elini sıkmak o an onla konuşmak nasıl geçtini unutmanızı sağlıcak inanın.ve burda yazanlara da aldırmayın herkesin yaptrdığı yer farklı acıya dayanıklılığı farklıdır.ben izmirde özel hastanede yaptırdım 500 lira ücret ödedim.ama helal olsun çok ilgilendiler benimle.allah yardımcınız olsun hepimizin.inş birgün bebişlerimize kavuşuruz

arkadaşlar merhaba ben bu gün rahim filmi çektirdim
doğrusu şu k ihafif karın ağrısı hissediyorsunuz ilaç verilirken onun dışında tıpkı vajinal muayene gibi sanırım 2-3 d.k sürdü
yalnız sonradan hafif tansiyonum düştü biraz uzandım öyle kalktım buda benim duygusallığımdan kaynaklandı
acıbadem hastanesinde 412 tl ödedim acıbadem sigortam var karşılamadı ama indirim yaptılar çokta ilgilendiler
şu an azıcık karın ağrım var adet olucak gibi henüz kanamam filan olmadı
enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik verdi dr.um 3 gün sabah akşam kullanıcam cinsel ilişki ve havuz denizde 3 gün yasak ayrıca radyasyon aldığım için bu ay korunucaz her ihtimale karşı
hiç korkmayın gerekiyorsa hemen vakit kaybetmeden çektirin
sonucum temiz çıktı umrım hamile kadığımıda müjdelemek nasip olur
hepimize geçiş olsun
Allah hayırlı sağlıklı evlaları tez zamanda versin inşallah :16:

kızlar ben çarşamba günü anestezili rahim filmi çektirdim.benim acı eşiğim çok düşüktür doktorumda beni tanıdıgı için anesteziyi önerdi saat 16.00da çekime girdim bunun için sabah 7de güzel bir kahvaltı yaptım daha sonra oruç tutar gibi hiçbir şey yiyip içmedim.doktorum çok rahatlatıcıydı benimle konuşup sohbet ederken ben derin bir uykuya dalıvermişim bile.işlem bittince eşimi çağırmışlar onun yardımıyla uyundım ama kendime gelmeden önce ''birşey çıktımı aşkım'' diye sayıklıyormuşum.sonra beni bir odaya aldılar ne zaman kendinizi hazır hissederseniz çıkabilirsiniz dediler 15-20dk uzandım. üzerimi giyinip doktorumun yanına gittik. sonuçlar nasılmış derseniz küçük tıkanıklıklar varmış ve ilaç sayesinde açılmış.yani bunca zamandır boşa uğraşmışız. şimdi hayırlısı olsun diye dua ediyorum kendime ve tanımadığım bebek özlemi çeken tüm kadınlara. buarada ben antalya medıcal parkta burcu hanımın hastasıyım üçreti 450 ( anestezisiz :370miş )
birde 2 gündür çok hafif adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var ağrı kesici bile içmedim çok hafif çünkü

bende çektirdim rahim filmi,ondan 6 ay kadar önce küretaj yöntemiyle polip aldırmıştım anestezili,hiç ağrım sızım olmamıştı,rahim filmide öyle olur diye gittim anesteziliydi yine,ama çok ağrım oldu benim,çıkınca acilde serum verdiler ağrı kesici ile birlikte,ağrım 15-20 dk sürmüştür ama bana çok daha uzun geldi,benim adetlerimde hiç ağrım olmaz belkide bundan kaynaklanıyo.yıllar önce ablam çektirmişti yanında ben vardım onun anestezili değildi,o da çok ağrı yaşamıştı,genetiktir belkide:)

Son düzenleme:
benim için çok zor oldu kesinlikle anestezili olunn
çok sancım oldu evet kısa sürüyor ama zordu
benim doktorda çok kötü davrandı banaaa:50::50:
ama en önemlisi herşeyim normal çıktı

kızlarr bende gecen ay echomar şişli de cektirdim cekilirken adet sancısı gibi bir sancı oluyor oda sıvı verlirken zaten toplasanız 3 dk filan sürüyor ..Ama benim ağrım eve geldikten sonra başladı ölüyorum sandım tuvalete giderken bile iki büklüm duvarlara tutuna tutuna gittim gece eşime dayanamayacagımı söyledim hastaneye kaldırdı eşim ve ağrı kesici karışımlı serum takıldı öyle iyileştim ...yani bu hsg filmin ağrısı çekilecek kişinin bünyesine göre değişiyor. bazısının cekilirken çok ağrısı oluyor bazısının hiç olmuyor bazısının da benim gibi bittikten sonra oluyor.

arkadaslar benimde size bir sorum olacak buradaki arkadaslar kendi istegiyl mi cektirdi yoksa doktor mu önerdi ben 2kayp yasadm 6aydırda korunmuyorm belki tüplerim tıkalıdr ondan hamile kalamadm diye rahim filmi cektirmk istiyorm doktorum böyle bişey önermedi daha ama ben biran önce hamile kalmak istedigim için yaptırmk istiyorm bilgilendirecek biri olursa cok sevinirm bende cok korkuyorm cok acı cekiliyosa bende anestezili olsn istiyorm

arkadaslar benimde size bir sorum olacak buradaki arkadaslar kendi istegiyl mi cektirdi yoksa doktor mu önerdi ben 2kayp yasadm 6aydırda korunmuyorm belki tüplerim tıkalıdr ondan hamile kalamadm diye rahim filmi cektirmk istiyorm doktorum böyle bişey önermedi daha ama ben biran önce hamile kalmak istedigim için yaptırmk istiyorm bilgilendirecek biri olursa cok sevinirm bende cok korkuyorm cok acı cekiliyosa bende anestezili olsn istiyorm

cnm biz hiç korunmadık ve 4 yıldırda cocuk sahibi olmadığımız için dr umuzun istegiyle cektirdik ama doktoruna bir danış bence normalde doktorların tümü tedavi öncesi hsg yi istiyorlar belki 2 tane düşüğün olduğu için doktoroun gerek duymuyordur ama ne olursa olsun hsg cekilemeden tedaviye başlanmaz ki. .

merhaba ben yenı uyeyım. 1 bucuk senelık evlıyım ve hıc korunmadık cocugum olmuyor. bugun doktora gıttım 2 adet kıst varmıs bırı 3 cm basıt kıst dıgerı endometrıal duvarında 16 mm kıst. doktor oncelıklı rahım fılmı ıstedı ona gore tedavı uygularız dedı. ve ben cok korkuyorum sonuctan bana yardımcı yoldas olurmusunuzzz :(((

Arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bizim de 7 aydır olmuyor. Bende kist var eşimde morfoloji düşük. 3 ay sonra olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Tabi önce bu filmden çektirmem gerek. Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum. Yazılanları okudum. Hiç hissetmeyeneler var, acile gidenler var. Ben nasıl olurum Allah bilir. Bunca strese değer mi arkadaşlar bu film?

Aşılama öncesi yapacaksak hiç uğraşmasak zaten film aşılama vs derken hem para hem zaman kaybedeceğiz. Doğrudan tüp bebeğe geçsek daha mantıklı olmaz mı?

Hadi filmde tüpler tıkalı çıktı. Ameliyat mı olacağım. Hayır, tüp bebek isteyeceğim. İkinci seneryoda tüpler açık olur aşılama yaparız. Ama zaten tüpler açıksa aşılamanın ne faydası olacak. Eşimin 420milyon spermi var. Eğer 1 tane normal sperm açık olan tüplerimden geçip yumurtayı dölleyemediyse aşılama ile neden döllesin?

Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen bana bir yol gösterin.

Arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bizim de 7 aydır olmuyor. Bende kist var eşimde morfoloji düşük. 3 ay sonra olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Tabi önce bu filmden çektirmem gerek. Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum. Yazılanları okudum. Hiç hissetmeyeneler var, acile gidenler var. Ben nasıl olurum Allah bilir. Bunca strese değer mi arkadaşlar bu film?

Aşılama öncesi yapacaksak hiç uğraşmasak zaten film aşılama vs derken hem para hem zaman kaybedeceğiz. Doğrudan tüp bebeğe geçsek daha mantıklı olmaz mı?

Hadi filmde tüpler tıkalı çıktı. Ameliyat mı olacağım. Hayır, tüp bebek isteyeceğim. İkinci seneryoda tüpler açık olur aşılama yaparız. Ama zaten tüpler açıksa aşılamanın ne faydası olacak. Eşimin 420milyon spermi var. Eğer 1 tane normal sperm açık olan tüplerimden geçip yumurtayı dölleyemediyse aşılama ile neden döllesin?

Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen bana bir yol gösterin.

arkadasim bu ay yani 12 gun once bende hsg cekildim, oncelikle cok korkan biri ve aciya dayanma gucu cok zayifimdir ,iyne oldugumda bile oturub aglayan biriyim, gersini sen dusun..bende cok korkuyordum, cok okudum burda, ama artik korkunun ecele faydasi yok deyib gitdim hemde guyaa anestezili yapacaklardi, gitdiyim yerde hayir anestezili yapmiyoruz, agri kesici veriyoruz o kadar dediler, oo dunyam basima yikildi, ne yapacakdim ben parasinida odemisdim halbuki..neyse esim korkuyorsan yapdirma dedi, bende gozumun onunaa yavurlarimi doguracagim geldi, kendi kendimee ben anne olmak istiyorum, bebek icin her seye katlanirim dedim ve agri kesici iynemi oldum, masaya uzandimm bidee hoop bitdi dedi doktor, bumuydu yaani ? bu kadar strese deydimi ? hayir..sadece kucuk agri oldu, adet donemindekine benzer o kadar, bende cok sukur acik cikdi , sanirim kapali cikanlarda agri olurmus.aamaa aynen senin gibi ya kapali olursa ne yapacam diye dusunub durdum.. bosunaymis canim, kendimizi o kadar da stresee salmayalim..korkma yani diyorum cok uzun oldu ozur.:40:

arkadasim bu ay yani 12 gun once bende hsg cekildim, oncelikle cok korkan biri ve aciya dayanma gucu cok zayifimdir ,iyne oldugumda bile oturub aglayan biriyim, gersini sen dusun..bende cok korkuyordum, cok okudum burda, ama artik korkunun ecele faydasi yok deyib gitdim hemde guyaa anestezili yapacaklardi, gitdiyim yerde hayir anestezili yapmiyoruz, agri kesici veriyoruz o kadar dediler, oo dunyam basima yikildi, ne yapacakdim ben parasinida odemisdim halbuki..neyse esim korkuyorsan yapdirma dedi, bende gozumun onunaa yavurlarimi doguracagim geldi, kendi kendimee ben anne olmak istiyorum, bebek icin her seye katlanirim dedim ve agri kesici iynemi oldum, masaya uzandimm bidee hoop bitdi dedi doktor, bumuydu yaani ? bu kadar strese deydimi ? hayir..sadece kucuk agri oldu, adet donemindekine benzer o kadar, bende cok sukur acik cikdi , sanirim kapali cikanlarda agri olurmus.aamaa aynen senin gibi ya kapali olursa ne yapacam diye dusunub durdum.. bosunaymis canim, kendimizi o kadar da stresee salmayalim..korkma yani diyorum cok uzun oldu ozur.:40:

Uzun olsun ne güzel işte :) Ben de bunu merak ediyorum. Tıkalıysa bir de yetmezmiş gibi ağrı çekeceğim demek ki :D

Bu arada açık çıkmasına ve kolay atlatmana sevindim. Geçmiş olsun. İnşallah filmin bir faydası olur da onun açtığı yoldan bebiş gelir :)

Uzun olsun ne güzel işte :) Ben de bunu merak ediyorum. Tıkalıysa bir de yetmezmiş gibi ağrı çekeceğim demek ki :D

Bu arada açık çıkmasına ve kolay atlatmana sevindim. Geçmiş olsun. İnşallah filmin bir faydası olur da onun açtığı yoldan bebiş gelir :)

ya aslinda bilmemki...acik olanlarda da aciyormus..ama inan bana bebek dogurmakdan daha fazla olmamisdir )) ee bebek dogurmak niyyetinde oldugun icin bence hiic korkma, yavas yavas alisalim artik dimii agrilara :18: korkutma kendini..ya kendime o kadar kiziyorumki, filmden onceki haftaa kursa her gitdiyimde yolda aglaya aglaya gidiyordum, evde aglamiyordumki esim gorub uzulmesin, korkuyordum acaba kapali cikarmi diyee geri zekali kafam yaa..insallah korkutma derim sana kendini, abartiyordur bir cogu bence...git ve cekil..anestezilide yapdira bilirsin amaa bence onunda zararlari fazladir..bu arada yumurtalama isleri hormonlarin falan duzenlmi ??

Back