• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

arkadaşlar merhaba...istanbulda anestezili çekinebilecegim bir yer arıyorum.fiyatlar ne kadar?anestesiziz cesaret edemiyecegim.bu şekilde anestezili çekinenler varsa yerini ve fiyatını söyleyebilirler mi acaba?allah hepimize tez bebişler versin...

ben de izmirde çınarlıda çektrcem perşembe günü bakalm. smryna arttaki Funda hanım istedi rahim filmini, orası da Çınarlıyla anlaşmalıymş. Aç gel aneztezili olcak dedi:S elimz mahkum ne derlerse yapcaz bakalm. Daha önce çınarlıda çektren oldu mu bu filmi? kaç para olduğunu bile soramadm telefonda:/

Benim rahim filmi cektirmem biraz acili olmustu, belkide bu sekilde yorumlari cok fazla okudugum icin onceden kendimi ayarladim bilemiyorum.
Hani belkide hissettigim acidan daha cok boyle iceriye birseyler sokacak olmalari fikri beni cok korkuttu. neyseki yanimda asistam vardi elini tuttum ve gozlerimden yaslar kendiliginden akmaya basladi o anda. aglamaktan bir hal oldum o gun. Birde zaten oda cok soguktu ve afedersiniz insanin bi tarafi donacak gibi oluyordu. Nasil oldugunu bilmeseydim belkide daha dayanikli olurdum…kim bilir? Film cektirecek olanlar Allah yardimciniz olsun, onyargili olmadan girmeyi deneyin derim.

Ahhh!Aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum.Dün çekildi ve ben hala acısını çekiyorum.Anestezili istediğim halde doktorum diri diri çektii :( ağla ağla bi hal oldum.Surat oldu bembeyaz bayılacaktım neredeyse ve işlemden sonra iki saat şiddetli ağrılar devam etti.Ara ara kanamam oluyor..neyse ki sonuçlar iyi çıktı.Çektirecek olanların Allah yardımcısı olsun.

Buarada kizlar rahim filminden 2 gun sonra iliskiye giurebilirsiniz diyor doktorlar.
Bendede az kanama olmustu…psikolojikmen daha cok etkilenmistim sanirim, bir daha iliskiye giremiycem gibi geliyordu :50:

Demin çektirdim ben de hsg'yi çınarlıda... çok kötü bir odada bir sedyeye yatırdılar beni, derken uyduum uyandım hiç bir şey hissetmedm ama, ağrım falan da yok.. filmlere eşimle baktık panik olduk sıvı bi tarafa gitmemş gibi görünüyordu ama doktor her şey normal kanallar açık dedi, boşuna stres yapmşz kendi kendimize..sonra rahim ağzı gevşek dedi gördüğümz iyi oldu dedi:S bide fsh hormonum yüksek çıkmş bi daha kan alınacak benden adet oldğmda..aaah ahh neler neler..Allah yardımcımz olsun..

arkadaşlar merhaba...istanbulda anestezili çekinebilecegim bir yer arıyorum.fiyatlar ne kadar?anestesiziz cesaret edemiyecegim.bu şekilde anestezili çekinenler varsa yerini ve fiyatını söyleyebilirler mi acaba?allah hepimize tez bebişler versin...

ben fındıkzade de radyotom da çektirdim ve hiç birsey hissetmedim bu işlemden çok korktuğum için(genelde paylaşımlar gözümü korkuttu) Muş'tan istanbul'a sadece film çektirmek için geldim kesinlikle değdi tavsiye ederim.bu arada yeni üyeyim umarım doğru şekilde cvp veriyorumdur:)

ben fındıkzade de radyotom da çektirdim ve hiç birsey hissetmedim bu işlemden çok korktuğum için(genelde paylaşımlar gözümü korkuttu) Muş'tan istanbul'a sadece film çektirmek için geldim kesinlikle değdi tavsiye ederim.bu arada yeni üyeyim umarım doğru şekilde cvp veriyorumdur:)

teşekkürler...................

kızlar yeni üyeyim bende bugun rahim filmi çektirmek için doktora gittim yarına gün veri yani reglimin 5. günü fakat ücreti 600 tl olduğu için orda çektirmekten vazgectim.. Başka bi özel hastanede anestezili 350 tl cekiyolarmış orası da illa reglin 8. günü olması gerektiğini söyledi şimdi yazılanları okudum da 8. gün geç değil mi tereddüt ettim ama ptesi yani 8. gunü çektiricem bende lokal anestezili olarak..

kızlar yeni üyeyim bende bugun rahim filmi çektirmek için doktora gittim yarına gün veri yani reglimin 5. günü fakat ücreti 600 tl olduğu için orda çektirmekten vazgectim.. Başka bi özel hastanede anestezili 350 tl cekiyolarmış orası da illa reglin 8. günü olması gerektiğini söyledi şimdi yazılanları okudum da 8. gün geç değil mi tereddüt ettim ama ptesi yani 8. gunü çektiricem bende lokal anestezili olarak..

bnm de tam 1 hafta sonraya gün vermişti. sanırım normal 8.günü cnm

arkadaşlar bende herkes gibi korkudan ölüyordum ama mecburen yaptırmam gerekiyordu.neyseki sonunda yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım ve herşey temiz çıktı tıkanıklık yok. :1: ve acının a sı olmadı normal jinekolojik muayenede canımız hafif yanar,ama radyotomda o eletin takılısını bile hissetmedim.5 dk sürdü hazırlanmam ve hsg çekimim.burada son teknoloji kullanılıyor.ben ilk olarak özel bi hastahanede enestezi ile yaptıracaktım 360 tl ye sonra radyotomu gördüm bi cesaret gittim ve çooook memnunum.boşuna anestezi alacaktım.şöyle bir güzellikleride var sizi belli bir noktadan alıyorlar çekim bittikten sonra aldıkları yere bırakıyorlar. 370 tl ye çekiyorlar bilginiz olsun. başka yerlerde boşa acı çekmeyin ve anestezi almayın.
sevgiler:46:

merhaba
geç değil çünkü bu film için adetin birinci gününden başlayarak 10 gün sayıyorsun. eğer adetin 5 gün sürüyorsa ondan sonra 5 gün daha zamanın var demektir.benim adetim 8 gün sürüyor ben bugün çektirdim yani dokuzuncu günde çektirmiş oldum.önemli olan adetin ilk gününden sayarak 10 günü geçmemesi.
biraz karışık oldu ama anlarsınız değil mi?:44:

arkadaşlar bende herkes gibi korkudan ölüyordum ama mecburen yaptırmam gerekiyordu.neyseki sonunda yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım ve herşey temiz çıktı tıkanıklık yok. :1: ve acının a sı olmadı normal jinekolojik muayenede canımız hafif yanar,ama radyotomda o eletin takılısını bile hissetmedim.5 dk sürdü hazırlanmam ve hsg çekimim.burada son teknoloji kullanılıyor.ben ilk olarak özel bi hastahanede enestezi ile yaptıracaktım 360 tl ye sonra radyotomu gördüm bi cesaret gittim ve çooook memnunum.boşuna anestezi alacaktım.şöyle bir güzellikleride var sizi belli bir noktadan alıyorlar çekim bittikten sonra aldıkları yere bırakıyorlar. 370 tl ye çekiyorlar bilginiz olsun. başka yerlerde boşa acı çekmeyin ve anestezi almayın.
sevgiler:46:

canım gecmiş olsun.herkes bişi diyor benim de kafam karıştı. kimisi acısızdiyor kimisi öldük bittik diyo off yaa.inş bu ay gebeş oluruz da gerek kalmaz

canım gecmiş olsun.herkes bişi diyor benim de kafam karıştı. kimisi acısızdiyor kimisi öldük bittik diyo off yaa.inş bu ay gebeş oluruz da gerek kalmaz
bende aynı bu korkulara sahiptim ölüyordum korkudan dün gece uyuyamadım hatta.ama her yerde burası için süper yorumlar okumuştum hatta zeynep kamilde bir bayanla sohbet ediyorduk aman ha dedi radyotomdan başka yere gitme dedi iyiki demiş. pahalı ama değer. başka yerlerde anestezi ile 360 dan aşağı yok.boşu boşuna tüm gününü yiyor anestezi.ben çok nazlıyımdır canım kıymetlidir buna rağmen canım hiiiiç acımadı:1: hatta çıkışta yeğenimi parka götürdüm.
için rahat olsun ve buraya git.

ewet canım çok yandı yaaaaa. nasıl oluy anlamıyorum bazı arkadaşlar canlarının hiç yanmadığını yazmış ... benim çok canım ama yandı çok...
kabus gibiydi.....
acaba ağrı eşiğim düşük ondan mı?bilmiyorum...
daha iyiyim tabi o ana göre..... ama yine içim çok acıyor... ilgine çok teşekkür ederim...a.s.

hürremciğim benim de hsg kabustu,devlet hastanesinde yaptırdım ben ve benden önceki kadının çığlıklarını dinleyerek bekledim sıramı,sonra beni çağırdılar ve aynı çığlıkları da sıradaki dinledi,yenisini çektir demesinler de ne derlerse desinler,o anlatılmaz bir acı,bu arada ben geçen ay adet bitiminden sonra çektirdim ve hala adet olamadım,tam 5 gün geçti,acaba antibiyotikten mi oldu bu gecikme,senin de gecikti mi,benim tüpler açık ama progesteronum 1,49 çıktı yani bu değerle ilaç ve tedavi olmadan çok zor gebelik,ayrıca 3 gün önce de alttan muayene oldum gebelik olsa kese görünürdü diye düşünüyorum,gecikmesi hiç iyi olmadı yaaa,adet olup 2. günaşılama için tedaviye başlayacaktım,biraz daha gecikirse sıkıntım artacak,normal tarihe göre alt temizliğimi yaptım,onlar uzarsa ve birden olursam onu da halletmem zor olur,hsg çektirip adeti geciken var mı benden başka

hsg sonrası doktorun verdiği antibiyotik yemek boruma ya da mideme bişey yaptı =( aradım sordum evet öyle bir yan etkisi olabiliyor dediler! neredeyse 1 hafta olacak hala canım yanıyor birşeyler yerken. Antibiyotiğin adı tetradox, içmez olaydım =( böyle şikayeti olan oldu mu hiç aramızda? sanırım bir de bu yüzden doktora gideceğim =( inşallah geçer

kızlar bugun hsg çektırdim kesınlıkle anestezili oneriyorum on dakıkada kendıme geldım ve hıc bı etkısını hıssetmedim çok şükür tüplerimde açık çıktı progesteron 12.4 eşimın spermı normal ama gene olmuyorr yaa bı arkadaşım yılda iki defa falan regl oluyordu o hamile kaldı ben her ay duzenlı oluyorum tık yok artık allahın işi diyorum ben dua edıyorumm yapcak bişey yok...

Back