- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.281
Ne güzel.. Bizlere de nasip olur inşallah.. Tüpler açık dedilerrrrr inşallah öyledir....
inşallah canım bu mübarek günlerde allah çocuk dileyen herkese nasip eder inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel.. Bizlere de nasip olur inşallah.. Tüpler açık dedilerrrrr inşallah öyledir....
kusura bakmayın ama sizin orada çalışanlar olduğunuzu düşünüyorum. sadece 1 mesaj yazmışsınız oda radyotom için.önceki sayfalarda da farklı nickleriniz var.tek mesaj yeni üyelik ve burayı öven yazılar...reklammmmmmmm...neyse...içimden geldi yazmak istedim.tek anlayan kişi de ben değilim bu arada
Pazartesi cektirecem rahim filmi(( korkuyor muyum korkmuyor muyum bilemedim( nasilbirsey tam olarak detayli anlatacak yok mu?...
canım çok gecmiş olsun.ben sana demiştim keşke anestezili çektirseydin.benim doktor hiç gerek yok o acıyı çekmene dedi.gözümü açtığımda bitmişti herşey...ama eve gidince dedigin gibi aynı sancıyı ben çektim.valla çok zor bir süreç...allah çekileceklere yardımcı olsun.bir de benim çok kanamam olmuştu.4 gün akıntı şeklinde devam etti.RAhim filmi mi? Bir daha tovbe!!! Gidene kadar bisey bilmiyordum. Sagolsun kk daki bu linkteki hanimlarin anlattiklari onbilgi oldu. Cekim odasina girdim oZel onluk terlikvs.. İyi hos. Masada aletler.. İnce uzuuuun bir metal cubuk!! Sordum bu ne diye icine girmeyecek elbette oradan ilac verecez dedi! Uppsss nasil yani dedim icimden. Once batikonla silindim. Acayip bir aletle ahim agzi genisletildi. Sonra (sozde igne batmasi gibi) rahim agzim kesildi sanki!! Ahh diye bir bagirtim olmus.. Sonra o aleti tutturdu ilaci vermeye basladi ki allah allah yandim anam dedim icimden( benm cikolata kistinden dolayi adetlerim sancilidir agri esigim iyidir ama adetin ben diyeyim 5 siZ deyin ki 10 kati bir kasilma o sira dr la eleman arasindaki konusma aynen soyle: dr -sol tup acik mi? -evet o acikti zaten. Dr -o zaman ilaca devam ediyorum sagi da acmamiz lazim. -alti degistiriyorum ilaci verin bir dakikaaa, simdi! Tamam hocam acildi nihayet(?) bu birkac dakika gecene kadar ben oldum zaman durdu sanki( aglarken doktora - yeter bitdin artik abla dedim( kapida bekleyen arkadasim sesime geldi iceri bakti korkudan. Evet yaklasik 2-3 dakika surmustur ama ben de bittim. Neyse ciktik sonunda. Birseyler yedik eve geldik ben iyiyim bu arada hafif yanma batma falan gecer diyorum. Ee geldim yarim saat sonra bir sanci bir sanci ki allah allahh!!! Wc ye kostum buuzzz gibi bir ter bosandi ustumden, oruclu esi
Sesime uyandi geldi ben onun gelmesiyle birr guzel cikardim ne yediysem( bir de ishal eklendi ustune( sancidan emeklereek yatak odama geldim esim bir igne yapti bu boyle olmaz ki diyerek. İkimiz de uyumusuz. Simdi actim gozumu ama kimildamaya korkuyorum bunlari yazarken(
Arkadaslar giderken yaninizda saglam, sogukkanli birini goturun. Hazirlikli olun derim agri esiginizr gore benm gibi olmayin(
Yine de sorarsaniz birsey cevaplamak isterim( bu aarada tum bunlarin sonucu: sagda cikolata kistim tikamis tupumu o acildi cok sukur:)) bu filmden sonra hamile kalma sansi %90 mis. Zavallim esimin goZleri parladi bunu duyunca...
rahim filmi çektirmesi gerekip acısından korkanlar ben ssk da çektirdim hiç bir acı hissetmedim kesinlikle ertelemeyin rahim filmi sonrası gebe kalma ihtimali artıyor nitekim bende pislik varmış film sırasında temzilenmiş 1 ay sonra gebe kaldım
ssk da çektrdiğime şu açıdan pişmanım film sonuçlarında yanlışlık yaptılar hemen vermiyorlar sonucu bana tüplerin kapalı tüpbebek olman gerek dediler nasıl moralim bozuldu yaptıkları hata yüzünden neyseki sonraki ay gebe kaldım
bende ssk da çektireceğim. hani hastanede çektirdin
ben varım ama anestezili çektirdim.sen nasıl çektireceksin?eğer korkuyorsan anestezili çektir derim.benim ogüne ait yaşadıklarımı ayrıntılı şekilde önceki sayfalarda bulabilirsin
selam kızlar merhaba bende bu cumartesi film çekilicem yalnız bana doktorum cinselilişkiye girme demedi:26:
merhaba arkadaşlar
ben mayıs ayında rahim filmi çektirdim. adet sancısı gibi ağrı oluyor. benim sağ tüpüm açık çıktı sol tüpüm tam açık değil gibiydi. çok üzülmüştüm ama ben o ay hamile kaldım. inş. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin
adetin kacinci gününe denk geliyor ki cektirmen?
genelde girme diyorlar bir hamilelik riskini tamamen ortadan kaldirmak icin...
her doktor farkli bakiyor bu olaya...
canım çok gecmiş olsun.ben sana demiştim keşke anestezili çektirseydin.benim doktor hiç gerek yok o acıyı çekmene dedi.gözümü açtığımda bitmişti herşey...ama eve gidince dedigin gibi aynı sancıyı ben çektim.valla çok zor bir süreç...allah çekileceklere yardımcı olsun.bir de benim çok kanamam olmuştu.4 gün akıntı şeklinde devam etti.
RAhim filmi mi? Bir daha tovbe!!! Gidene kadar bisey bilmiyordum. Sagolsun kk daki bu linkteki hanimlarin anlattiklari onbilgi oldu. Cekim odasina girdim oZel onluk terlikvs.. İyi hos. Masada aletler.. İnce uzuuuun bir metal cubuk!! Sordum bu ne diye icine girmeyecek elbette oradan ilac verecez dedi! Uppsss nasil yani dedim icimden. Once batikonla silindim. Acayip bir aletle ahim agzi genisletildi. Sonra (sozde igne batmasi gibi) rahim agzim kesildi sanki!! Ahh diye bir bagirtim olmus.. Sonra o aleti tutturdu ilaci vermeye basladi ki allah allah yandim anam dedim icimden( benm cikolata kistinden dolayi adetlerim sancilidir agri esigim iyidir ama adetin ben diyeyim 5 siZ deyin ki 10 kati bir kasilma o sira dr la eleman arasindaki konusma aynen soyle: dr -sol tup acik mi? -evet o acikti zaten. Dr -o zaman ilaca devam ediyorum sagi da acmamiz lazim. -alti degistiriyorum ilaci verin bir dakikaaa, simdi! Tamam hocam acildi nihayet(?) bu birkac dakika gecene kadar ben oldum zaman durdu sanki( aglarken doktora - yeter bitdin artik abla dedim( kapida bekleyen arkadasim sesime geldi iceri bakti korkudan. Evet yaklasik 2-3 dakika surmustur ama ben de bittim. Neyse ciktik sonunda. Birseyler yedik eve geldik ben iyiyim bu arada hafif yanma batma falan gecer diyorum. Ee geldim yarim saat sonra bir sanci bir sanci ki allah allahh!!! Wc ye kostum buuzzz gibi bir ter bosandi ustumden, oruclu esi
Sesime uyandi geldi ben onun gelmesiyle birr guzel cikardim ne yediysem( bir de ishal eklendi ustune( sancidan emeklereek yatak odama geldim esim bir igne yapti bu boyle olmaz ki diyerek. İkimiz de uyumusuz. Simdi actim gozumu ama kimildamaya korkuyorum bunlari yazarken(
Arkadaslar giderken yaninizda saglam, sogukkanli birini goturun. Hazirlikli olun derim agri esiginizr gore benm gibi olmayin(
Yine de sorarsaniz birsey cevaplamak isterim( bu aarada tum bunlarin sonucu: sagda cikolata kistim tikamis tupumu o acildi cok sukur:)) bu filmden sonra hamile kalma sansi %90 mis. Zavallim esimin goZleri parladi bunu duyunca...