- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.241
Arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bizim de 7 aydır olmuyor. Bende kist var eşimde morfoloji düşük. 3 ay sonra olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Tabi önce bu filmden çektirmem gerek. Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum. Yazılanları okudum. Hiç hissetmeyeneler var, acile gidenler var. Ben nasıl olurum Allah bilir. Bunca strese değer mi arkadaşlar bu film?
Aşılama öncesi yapacaksak hiç uğraşmasak zaten film aşılama vs derken hem para hem zaman kaybedeceğiz. Doğrudan tüp bebeğe geçsek daha mantıklı olmaz mı?
Hadi filmde tüpler tıkalı çıktı. Ameliyat mı olacağım. Hayır, tüp bebek isteyeceğim. İkinci seneryoda tüpler açık olur aşılama yaparız. Ama zaten tüpler açıksa aşılamanın ne faydası olacak. Eşimin 420milyon spermi var. Eğer 1 tane normal sperm açık olan tüplerimden geçip yumurtayı dölleyemediyse aşılama ile neden döllesin?
Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen bana bir yol gösterin.
Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum.
bu cümleyi sadece benim cümlem sanıyordum.benimde bu filmi çektirmem lazım.cumartesi günü de çektiriyorum.ama doktor anestezili çekecez dedi.ağrılı bir işlem gerek yok o ağrıyı cekmene dedi.eğer istanbulda yaşıyorsan sana yeri ve doktoru söyleyebilirim.özel bir hastane.fiyatı da 250 TL.muayene ücreti de 12 TL