- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.101
tahlil sonucum 183.3 yani hamileyimmmmmmmm darısı sizinde başınıza inş
gözünaydın,inşallah sağ salim kucağına alırsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün hsg çekildi. biraz ağrılı oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. ancak kanamam var. sizlerde de olmuş muydu? olduysa ne kadar sürdü?
canım geçmiş olsun öncelikle merak etme bende çekildim aynen bendede kanama oldu dr söylemişti zaten ama 1 gün bile sürmedi bende, biraz ağrım oldu bide dediğin gibi dayanılmayacak bi ağrı değilmiş Allahtan:) hiç kimse korkupta çekilmemezlik yapmasın bence bende çok korkuyordum boşu boşuna ertelemişim
çok teşekkür ederim canım. bence de korkup da çeektirmemezlik yapmasın kimse:) yapılsın hsg'ler gelsin bebişleeeeeeer
ben fazla değil bir ay bekledim... rahim filminden sonra gebelik şansı artıyo dediler :) ocakta rahim filmi çekindim subat 14 te aşılama yaptırdım çok şükürki tuttu ..slm arkadaşlar bende perşembe günü cektirenlerdenim Rabbime binlerce şükür bi prıblem yok aslında çekimi anlatmıcam da benim bi sorum var bundan sonraki süreç için doktorumdan bir iki ay istedim bebek için belki kendiliğinden olur diye (1,5 yıldır bebek istiyrz)doğru mu yaptım yoksa beklemekte çok zor hemen bebek tedavilerine mi başlasam bilemedim
mrb kızlar bende 25.02.2012 de rahim filmini çektirmiştim ve 2. ayımda yani dün hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu AMİN...
mrb kızlar bende 25.02.2012 de rahim filmini çektirmiştim ve 2. ayımda yani dün hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu AMİN...