• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

filmimi bir bayan bir erkek doktor yardımlaşarak çektiler...rahme sıvıyı ilettiği anda sanki beynime karnıma balyoz indi nasıl bir kasılma ve ağrı,sancı yaşadım refleksle kıpırdadım film mecburen sancıyla kıpırdadığım için ardarda 3 kere tekrarlandı... doktor kadının dediğine göre ağrıyı herkes yaşamıyormuş, kişiden kişiye değişirmiş...film esnasında ve öncesinde ben kuvvetli ağrı kesici almama rağmen çok zorlandım en son kıpırdamamak için nefesimi tuttum ve ellerimle masayı sıktım kendimi öyle sabitledim ama terler boşaldı benden ve gözyaşlarım farkında olmadan akmış sanırım doğum böyle bişey dedim o anda içimden....
20 gün korun dedi çeken doktor, adet kanamasından fazla kanaman olursa gel dedi. ve de antibiyotik verdi 1 haftalık onu içmeye devam ediyorum....kısa sürsede bence anestezisiz çok zor geçen bir film....
sonuçlarımı aldım ancak filmleri değerlendiren doktor orda olmadığından daha sonra tekrar gideceğim... umarım çektiğim acıya değer bir sonuç alırım...

geçmiş olsun arkadaşım. dediğin gibi inşallah çektiğin acılara değer de temiz sonuç alırsın. nerede çektirdin acaba?

filmimi bir bayan bir erkek doktor yardımlaşarak çektiler...rahme sıvıyı ilettiği anda sanki beynime karnıma balyoz indi nasıl bir kasılma ve ağrı,sancı yaşadım refleksle kıpırdadım film mecburen sancıyla kıpırdadığım için ardarda 3 kere tekrarlandı... doktor kadının dediğine göre ağrıyı herkes yaşamıyormuş, kişiden kişiye değişirmiş...film esnasında ve öncesinde ben kuvvetli ağrı kesici almama rağmen çok zorlandım en son kıpırdamamak için nefesimi tuttum ve ellerimle masayı sıktım kendimi öyle sabitledim ama terler boşaldı benden ve gözyaşlarım farkında olmadan akmış sanırım doğum böyle bişey dedim o anda içimden....
20 gün korun dedi çeken doktor, adet kanamasından fazla kanaman olursa gel dedi. ve de antibiyotik verdi 1 haftalık onu içmeye devam ediyorum....kısa sürsede bence anestezisiz çok zor geçen bir film....
sonuçlarımı aldım ancak filmleri değerlendiren doktor orda olmadığından daha sonra tekrar gideceğim... umarım çektiğim acıya değer bir sonuç alırım...

cok gecmış olsun bicim, korkularım arttı yıne senın yasadıgını okuyunca :14: regl durumda gıdılıyor dı mı doktora?yoksa bıttıkten sonra mı?

geçmiş olsun arkadaşım. dediğin gibi inşallah çektiğin acılara değer de temiz sonuç alırsın. nerede çektirdin acaba?
inşallah sağol :) sonucu alınca yazarım izmir ege kadın doğum araştırma eğitim hastanesinde çekildi filmim....
cok gecmış olsun bicim, korkularım arttı yıne senın yasadıgını okuyunca :14: regl durumda gıdılıyor dı mı doktora?yoksa bıttıkten sonra mı?

adet bitimindeki 5 gün çekilebiliyormuş... yani bittikten sonraki 5 gün....

Son düzenleme:
3 ay' dır erteliyor stresini yaşıyordum.dün gece hiç uyuyamadım. Dayanılmayacak bir ağrı olmadı. 30 sn felan sürdü. şıan hiç bir ağrı m yok. Doktor hamile kalmazsan 2 ay sonra gel dedi.:ssz:

merhaba bende şubat ayında çektirdim 26 şubatta. özel bi klinikte 195 tlye çektirdim..çok ağrım oldu.tüpler açık olunca daha fazla ağrı oluyormuş.takıntısız rahme ilaç ulaştığı için...beynimden kaynar sular boşaldı sanki.ama 10 dklık bir sıkıntıydı.çektirdim kurtuldum... allahıma bin şükür temiz çıktı tüplerim.şu anda klomenle 3 yumurtam oluştu...ya çatladı ya çatlıcak artık bakalım kısmetse... allah sabrını veriyor. ağrı sancı kasılmalar oluyor.vücuda o konsrat maddeyi verirken baya zor oluyor ama işlem bittikten sonra bir şey olmuyor.kalkıp işine gücüne devam ediyorsun.bir de bende rahim yarası vardı ondan da ağrım fazla olmuş olabilir

kızlar bende 200 tl ye özelde çektirdim.cok korkuyodum ama bosunaymıs 5 dk içinde işlem bitti ve dr.ma bu kadar mıydı dedim evt ddi.ama verilen ilacın yan etkileri beni çok kötü yaptı (bünyem cok hassastır)tansiyonum düştü kalkamadım midem bulandı kustum ama yarım saat sonra onlarda gecti.işlemden sonra ağrı kesici bide iğne yapıldı.sonra kalktım gttm evime korkulacak bşy yok.tüplerimde açıkmış... :46:

bicim senın de tek tarafta hıdrosalpenks mı var raporda ne yazıyor cnm

canım rp vermediler bana filmimin resmini koyma nedenim de bu doktorda görmedi henüz sadece çeken adam kanallar açık dedi yani tüpler ama şekli farklı görünüyor...
hidrosalpenks dediğin nedir bilmiyorum....

canım rp vermediler bana filmimin resmini koyma nedenim de bu doktorda görmedi henüz sadece çeken adam kanallar açık dedi yani tüpler ama şekli farklı görünüyor...
hidrosalpenks dediğin nedir bilmiyorum....

hidrosalpenks tüplerin içinde sıvı birikmesi demek ve bu bırıkmıs sıvının tüpü şişirip şeklini bozması. benım dol tupum gecırdıgım dıs gebelıkten sonra hıdrosalpenls oldu. senın tek tarafın seklı bozuk ya benım fılmıme benzettım cnm o yuzden sordum. sonucu burada paylasırsan cok sevınırım. brbırımıze rehber olmus oluruz
bu arada benım de tüpler acık

Son düzenleme:
bayanlar sonunda hsg cekındım ama berbat bısydı sonuclarım temız doktrum bır ay gebe kalmıyosn korunuysn dedı ılk adetının 3.gunu klomene baslayır 5 adet ıcıp gelıyosun dedı bundan sonra ne yapcak hıc busekıl tedavı olan varmı yardımcı olun arkadaşlar

slm kızlar bende sımdı hsgden gelıorum korkulacak hıcbısey yok abartılara ınanmayın ben ınanıp on yargıyla gıttım ama eve geldım sımdı sadece adet sancısı cekıorum suan okadar cok basıt

hidrosalpenks tüplerin içinde sıvı birikmesi demek ve bu bırıkmıs sıvının tüpü şişirip şeklini bozması. benım dol tupum gecırdıgım dıs gebelıkten sonra hıdrosalpenls oldu. senın tek tarafın seklı bozuk ya benım fılmıme benzettım cnm o yuzden sordum. sonucu burada paylasırsan cok sevınırım. brbırımıze rehber olmus oluruz
bu arada benım de tüpler acık

hımm anladım canım ilk defa duydum...
19 unda doktorum bakacak filmime ben de sonucunu aynen yazarım sana....

bana vajinal ultrasonla bakan bir doktor (ama kendi doktorum değil) çift rahim demişti ..belki ondan farklı şeklim... bakalım kendi doktorum ne diyecek...

Son düzenleme:
merhabalar hsg bende çektirdim şubatın 9 unda ama hiç bahsettiğiniz gibi ne acı ne korku oldu
gerçi nasıl çekileceğini bilmeden gitmiştim istanbul aksarayda radyotom-radyomar var
şansıma cihazları yeni cihazmış ve rahimi çekmeye gerek kalmadan cihaz üstünüzde dönüyor
masaya uzandım hemşireler çok güleryüzlüydü rontgen cihazı gibi üstümde dönmeye başladı cihaz
doktor da ilacı verdi onu bile anlamadım kadın bitti deyince bu kadar mı diye sormuştum simir testinden daha basitti
istanbulda oturupta çektireceklere kesinlikle tavsiye ederim doktorun demesine göre bu cihaz her yerde yokmuş
çoğu yerde eski tip rahimi dışarı çekip öyle yapılıyormuş
ancak bende martın 3 ünde adet olmam gerekirken hala adet olmadım dün akşam test te yaptım
negatif çıktı acaba bu hsg den sonra adet gecikmesi olanlar var mı?

ben de bı daha kı ay cekılcem, ölücem stresten korkudan :14::14:
Rahım dışarı mı cıkarılıyor bu iş esnasında, bır de bunu duydum:53:

canım korkma rahmi dışarı falan çıkarttıkları yok
normale muayane iiçin kullanılan spekulumu takıyor doktor ve ilacı gönderiyor
ben de ilaç giderken sancı oldu.
10 dak bitti
sonrasında ne ağrı ne sızı ne kusma ne bulantı
çok şükür açık da çıktılar

canım korkma rahmi dışarı falan çıkarttıkları yok
normale muayane iiçin kullanılan spekulumu takıyor doktor ve ilacı gönderiyor
ben de ilaç giderken sancı oldu.
10 dak bitti
sonrasında ne ağrı ne sızı ne kusma ne bulantı
çok şükür açık da çıktılar

Ne guzel ıyı sonuc almışsın :13: ben de kendımı bu fıkre alıştırdım, acıyacaksa acıyacak napayım.Kaçış yok artık :14:

bende dün gittim çektirmeye dr istemışti ama radyolojidende randövü alınıyormuş karışıklıga geldi öbür aya kaldı
dr ilaçları özel ve o gün rontgenin cekilmemesi gerek önemli bi işlem ama anestezisiz yaparız korkma dedi :s bende korkmuyor değilim :S

Back