- 9 Ocak 2012
- 2.493
- 23
- 158
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.961
filmimi bir bayan bir erkek doktor yardımlaşarak çektiler...rahme sıvıyı ilettiği anda sanki beynime karnıma balyoz indi nasıl bir kasılma ve ağrı,sancı yaşadım refleksle kıpırdadım film mecburen sancıyla kıpırdadığım için ardarda 3 kere tekrarlandı... doktor kadının dediğine göre ağrıyı herkes yaşamıyormuş, kişiden kişiye değişirmiş...film esnasında ve öncesinde ben kuvvetli ağrı kesici almama rağmen çok zorlandım en son kıpırdamamak için nefesimi tuttum ve ellerimle masayı sıktım kendimi öyle sabitledim ama terler boşaldı benden ve gözyaşlarım farkında olmadan akmış sanırım doğum böyle bişey dedim o anda içimden....
20 gün korun dedi çeken doktor, adet kanamasından fazla kanaman olursa gel dedi. ve de antibiyotik verdi 1 haftalık onu içmeye devam ediyorum....kısa sürsede bence anestezisiz çok zor geçen bir film....
sonuçlarımı aldım ancak filmleri değerlendiren doktor orda olmadığından daha sonra tekrar gideceğim... umarım çektiğim acıya değer bir sonuç alırım...
geçmiş olsun arkadaşım. dediğin gibi inşallah çektiğin acılara değer de temiz sonuç alırsın. nerede çektirdin acaba?