Kaç mm onunla ilgili bilgi verdi miArkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacak. İlk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum cumartesi opu işlemim olacak. Doktor ama rahim duvarın biraz ince ama yine de rahmin iyi göründüğü için taze transfer yapacağını söyledi. Bu duruma çok canım sıkıldı aynı durumu yaşayıp olumlu sonuç alan var mı acaba? Olmazsa histereskopi ile rahmine çizik atıp 2. Transferi yapacağız dedi
Hayır maalesef bir şey söylemedi. Ama rahmin içi iyi duruyor taze transfer yapacağım dedi. İlk etapta tutmazsa ikincide histereskopi ile rahmine çizik atarak kalınlaştırıp öyle yapacağız 2. Transferi dediKaç mm onunla ilgili bilgi verdi mi
Transfer yapılmıcak kadar ince değil demekkiHayır maalesef bir şey söylemedi. Ama rahmin içi iyi duruyor taze transfer yapacağım dedi. İlk etapta tutmazsa ikincide histereskopi ile rahmine çizik atarak kalınlaştırıp öyle yapacağız 2. Transferi dedi
İnşallah güzel haberler alırsınızTransfer yapılmıcak kadar ince değil demekki
Demek ki ben de öyle deyip teselli ediyorum kendimiTransfer yapılmıcak kadar ince değil demekki
Aminn inşallah ben ve bekleyen tüm anne adaylarımızın güzel haberlerini almak dileğiyleİnşallah güzel haberler alırsınız
Tamam transfer günü mutlaka soracağım teşekkürlerKaç mm ile transfer yaptığını sorun. sınırda ise önemli kalınlaştırmak içi iyi de görünse. 3 çizgi görünümü var mı sorun
Merhaba 23 ağustosta transferim gerçekleşecek rahim kalınlığım 8mm e yakın dedi. Bana biraz ince geldi tedirginim ama hayırlısı bakalım…Sonuç ne oldu sizin?
7 üstü gayet normal ve iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba 23 ağustosta transferim gerçekleşecek rahim kalınlığım 8mm e yakın dedi. Bana biraz ince geldi tedirginim ama hayırlısı bakalım…
Canım doktorun eğer 2.ciyi başka şekilde planlıyorsa korkma aklında oluşturmuş mutlaka yardımcı olucaktır sende şimdiden tutunmayacak diye korkma sana progrestan fitil yada hap verirler estofrem Duphaston felan tutunması için.. ayrıca bakla gillerden yemek rahim kalınlaştırıyor fındık fıstık ceviz iyi beslen protein ağırlıklı olsun transfer öncesi sonrası C vitaminli şeylere dikkat et bi süre çok tüketme en önemlisi de stresli ortamda transfer sonrası bulunma moralını hep iyi tut ve başka şeylere yor kafanıArkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacak. İlk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum cumartesi opu işlemim olacak. Doktor ama rahim duvarın biraz ince ama yine de rahmin iyi göründüğü için taze transfer yapacağını söyledi. Bu duruma çok canım sıkıldı aynı durumu yaşayıp olumlu sonuç alan var mı acaba? Olmazsa histereskopi ile rahmine çizik atıp 2. Transferi yapacağız dedi
Teşekkürler hepimiz için inşallah7 üstü gayet normal ve iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne güzel ifade etmişsiniz. Elimden geldiğince stresi minimum tutmaya çalışıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum gerisi sabırla beklemek..Canım doktorun eğer 2.ciyi başka şekilde planlıyorsa korkma aklında oluşturmuş mutlaka yardımcı olucaktır sende şimdiden tutunmayacak diye korkma sana progrestan fitil yada hap verirler estofrem Duphaston felan tutunması için.. ayrıca bakla gillerden yemek rahim kalınlaştırıyor fındık fıstık ceviz iyi beslen protein ağırlıklı olsun transfer öncesi sonrası C vitaminli şeylere dikkat et bi süre çok tüketme en önemlisi de stresli ortamda transfer sonrası bulunma moralını hep iyi tut ve başka şeylere yor kafanı
Hayırlısı olsun canım Allah ol der olur nasipNe güzel ifade etmişsiniz. Elimden geldiğince stresi minimum tutmaya çalışıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum gerisi sabırla beklemek..
23ünde gerçekleşecek inşallahHayırlısı olsun canım Allah ol der olur nasipoldun mu transfer yoksa günü mu bekliyorsun?