Aynı durum bendede vardı kürtaj yanlış histerskopiler yüzünden olmuş dediler ve çok kötü benim gebelik kayıplarım var sebebsiz kalp atışı başlayıp 1-2 hafta içinde duruyordu.sebebi bulunmadı ngsli 3 kez
tüp bebek yaptırdık en iyi prefesörde ama tutmadı birde rahim duvarım incelmiş kürtajlardan histerskopilerden dolayı kök hücre denediler ama bi halta yaramadı dedigimdede doktor beyin hoşuna gitmiyordu.tekrar doktor arayışına girdim kendi doktorum 3 yıldır tedavi gördüm bi tekrar gideyim bakam ne dicek derken tesadüf 6bucuk haftalık hamile olduğumu öğrendim doktorumun yanına 4 aydır gidemedim oda yurt dışında oturum kartımda sorun var diye gidememiştim.aralıksız 3 yolluk tedavi gören hastasıyım dedim hamileyim geleyim yanına hayır dediler hoca normal gebeliğe bakmıyor şaka gibiler 3 yıllık hastasıyım kök hücre olmuşum okadar tüp bebek yapmış bana beni muane etmiyor çok komikler .bende mecburen türkiyede başka bir prefesöre gittim hersey yolundaydı kalp atışını dinledik 2hafta sonra kalbi durdu düşmesini bekliyorum 10 gündür düşmedi bugün doktordan geldim düşük hapı verdi kürtajı kabul etmedim Cnk rahim duvarım ince daha çok kötü olcak diye korktum ona bugün kök hücreyi sordum önceki doktor yaptı ama bi işe yaramadı dedim nasıl yapalım yinemi kök hücre yaptırmalıyım fikrini sordum bana dediği gereksiz bir işlem hiç olumlu bakmadı kök hücreye iması bir işe yaramıyor zaten di.ilaç dozlarını degişsin önceki doktorda sonki transfer de ilaç dozunu en düşükten birden yükseltti vücudu şaşırttı o şekil kalınlaşma olmuştu ama tutmadı birde kök hücre etkisi 7-8aylık kök hücre yapınca hemen transfer de yapmıyorlar etkisini göstermesi 3 aydan sonra başlıyor bende mm bile ilerlememişti ilaç dozunu degiştirince kalınlaşmıstı ama tutmadı anca kendiliğimden hamile kalıyoru