- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.481
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sende pozitif sonuç alır devam ettirirsinHayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bende transfer oldum bugün. Dua et bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sende pozitif sonuç alır devam ettirirsinHayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bende transfer oldum bugün. Dua et bana da
Nasıl.dayandım bide bana sor :))İyi sabretmişsin helal olsun ben 5. Günden başlamıştım. Tabi sağlıklı ve doğru olan senin yaptığın
Amin inşallah canımTeşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sende pozitif sonuç alır devam ettirirsin
Canımmm tebrik ederim yaaa ben seni nasıl atladım takipteyim oysaki valla sonucuyun pozitif olduğunu yeni gördüm çok çok sevindim rabbim hepimize nasip etsin ayyy aynı ben hamile kalmışım gibi sevindim yaaaa teyteyteyGunaydin kizlarr cok sukur testim pozitiff 6. Gunum bu gunn insallah devam eder
Sanada çok az kaldı canım benim inşallah seninde güzel haberini alıcaz:)))Canımmm tebrik ederim yaaa ben seni nasıl atladım takipteyim oysaki valla sonucuyun pozitif olduğunu yeni gördüm çok çok sevindim rabbim hepimize nasip etsin ayyy aynı ben hamile kalmışım gibi sevindim yaaaa teyteytey
Ahhhh canım ahhhh nerde o günler rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşAllah sizlere o mutluluğu yaşatan rabbim benim gibi zor vakalarada yaşatsınSanada çok az kaldı canım benim inşallah seninde güzel haberini alıcaz:)))
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin.. inşallah güzel haberlerini alırız.. listeye ekledim:))Hanımlar merhaba tedavide olan bütün kaderdaşlarıma hayırlısı sonuçlar hamile arkadaşlarıma da hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim benim 2. Tedavim ilki negatif oldu 2. Tedaviye başladım opu oldum oludan sonraki ilk adetim bugün oldu bir sornraki adetimle transfere başlayacağız nasipse benide eklermisiniz listeye şubat sonu transferim olacak inşallah
Çok teşekkür ederim canım umarım uğurlu gelir bana da topikHoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin.. inşallah güzel haberlerini alırız.. listeye ekledim:))
Zor vaka deme kız en çok yumurta maşallah senden toplanmıştı sadece rahim karşılaşmamıştı şimdi o da kalınlaştı olucak inşallah moralini yüksek tut..Ahhhh canım ahhhh nerde o günler rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşAllah sizlere o mutluluğu yaşatan rabbim benim gibi zor vakalarada yaşatsın
Inşallah tatlım nebiliyim bu 7. Ci tedavim sonuçta rahimde problemli ama daha önce hiç blastokist transferi olmamıştım bukez diğer tedavilerime göre dahada umutluyum inşallahZor vaka deme kız en çok yumurta maşallah senden toplanmıştı sadece rahim karşılaşmamıştı şimdi o da kalınlaştı olucak inşallah moralini yüksek tut..
Canım transferin ne zaman olacak maşallah 16tabe blastın var güzel şeyler düşün güzel olsunInşallah tatlım nebiliyim bu 7. Ci tedavim sonuçta rahimde problemli ama daha önce hiç blastokist transferi olmamıştım bukez diğer tedavilerime göre dahada umutluyum inşallah
Tatlım seninde gözünaydın sonucun hayırlı olsun ohhh beeee nede güzel canlandı topik rabbim hep böyle devam ettirsin inşallahPozitif resmileşti 116 çıktı çok şükür
Dün kontrolüm vardı cnm adetimin 11.günüydü rahim 8ml dedi doktor eğer böyle giderse bu hafta sonu değil diğer haftasonuna transferin olur dediCanım transferin ne zaman olacak maşallah 16tabe blastın var güzel şeyler düşün güzel olsun
Çok teşekkür ederim seninde yoluna girmiş işlerin çok sevindim canım benim. Hayırlısıyla transfer sonucunun pozitif olduğunu da göreceğiz inşallah.Tatlım seninde gözünaydın sonucun hayırlı olsun ohhh beeee nede güzel canlandı topik rabbim hep böyle devam ettirsin inşallah
Canım sen naptın işe başladın mıÇok teşekkür ederim seninde yoluna girmiş işlerin çok sevindim canım benim. Hayırlısıyla transfer sonucunun pozitif olduğunu da göreceğiz inşallah.
Sabah mesaiye gitçem. Cumartesi de 24 üm. İlk nöbet 24 ü vermiş sağolsunCanım sen naptın işe başladın mı
Benim de ilk iş günüm nöbetle başlayacak süperizSabah mesaiye gitçem. Cumartesi de 24 üm. İlk nöbet 24 ü vermiş sağolsun
Zaten bulantı kusma başlayınca çalışılmıyor şimdi varsın çalışayım. Çok korkuyorum emezistenBenim de ilk iş günüm nöbetle başlayacak süperiz
Hadi hayırlısı canım az kalmış inşallah güzel haberlerini de alırızDün kontrolüm vardı cnm adetimin 11.günüydü rahim 8ml dedi doktor eğer böyle giderse bu hafta sonu değil diğer haftasonuna transferin olur dedi