- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.501
Kızlar sağlıkçısınız sanırım nöbet demişsiniz bide emesiz bende sağlıkçıyım paramediğimZaten bulantı kusma başlayınca çalışılmıyor şimdi varsın çalışayım. Çok korkuyorum emezisten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sağlıkçısınız sanırım nöbet demişsiniz bide emesiz bende sağlıkçıyım paramediğimZaten bulantı kusma başlayınca çalışılmıyor şimdi varsın çalışayım. Çok korkuyorum emezisten
Evet ikimizde sağlıkçıyız hemşireyiz zaten herşey çok zor bide mesleki koşullar zorluyorKızlar sağlıkçısınız sanırım nöbet demişsiniz bide emesiz bende sağlıkçıyım paramediğim
Aynen o çok felaket oluyor. Bi arkadaşta görmüştüm. İnşallah sıkıntısız geçer canım. Şimdi de ilk 3 ay riskli diyorlar ya dikkat etmek lazım amaZaten bulantı kusma başlayınca çalışılmıyor şimdi varsın çalışayım. Çok korkuyorum emezisten
Aynen canım. Sağlıkçı olunca anın tadını çıkarmak yerine ileriyi düşünüp strese giriyosun istemsizKızlar sağlıkçısınız sanırım nöbet demişsiniz bide emesiz bende sağlıkçıyım paramediğim
Çok uzak değil benim hayattan kopmam 6. Haftada bebeğin kalp atışıyla başlıyor. Anlatılmaz yaşanır yani . Risk dediğin herzaman var ben son gebeliği 17. Haftada kaybettimAynen o çok felaket oluyor. Bi arkadaşta görmüştüm. İnşallah sıkıntısız geçer canım. Şimdi de ilk 3 ay riskli diyorlar ya dikkat etmek lazım ama
Öyle tabi her haftada vardır muhakkak. Ben daha önce gebelik yaşamadım bilmiyorum ama genel bi yargı var ya ilk 3 ay önemli diye ondan dedim canımÇok uzak değil benim hayattan kopmam 6. Haftada bebeğin kalp atışıyla başlıyor. Anlatılmaz yaşanır yani . Risk dediğin herzaman var ben son gebeliği 17. Haftada kaybettim
Evet Düşük riskinin en yüksek olduğu dönemler ilk trimester. Umarım bu defa gebelik yaşarsın ve güzel sağlıklı gebelikler yaşarızÖyle tabi her haftada vardır muhakkak. Ben daha önce gebelik yaşamadım bilmiyorum ama genel bi yargı var ya ilk 3 ay önemli diye ondan dedim canım
Inşallah faydası olmuştur kuzum..
Ayy inşallah canım ya. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. O duyguyu yasamayı o kadar istiyorum ki. Neler hissederim acaba diyorum. Rabbim içimizde bırakmasın hepimize yaşatsın inşallah o duygularıEvet Düşük riskinin en yüksek olduğu dönemler ilk trimester. Umarım bu defa gebelik yaşarsın ve güzel sağlıklı gebelikler yaşarız
Canimm cok tesekkur ederimm rabbim herkese yasatsin bu duyguyu. Benim de 6.tedavim ilk pozitifim insallah devam eder. 8.gunum kan verdim 64,5 ciktiCanımmm tebrik ederim yaaa ben seni nasıl atladım takipteyim oysaki valla sonucuyun pozitif olduğunu yeni gördüm çok çok sevindim rabbim hepimize nasip etsin ayyy aynı ben hamile kalmışım gibi sevindim yaaaa teyteytey
Canım benim yaaa nekadar mutluyum anlatamam sende benim gibi çok uğraştığın için özellikle takibe almıştım seni bana nekadar umut olduğunu anlatamam çok dikkat et kendine ne çok sevmişim sizleri canlarım rabbim bekleyenleride beklediklerine kavuştursun inşallah şu mübarek cuma akşamı hürmetineCanimm cok tesekkur ederimm rabbim herkese yasatsin bu duyguyu. Benim de 6.tedavim ilk pozitifim insallah devam eder. 8.gunum kan verdim 64,5 cikti
Bilirim o stresi bende 112 de çalışıyorum paramediğim daha şimdiden düşüniyorum transfer sonrası nasıl olacak diye malum ambulans tepesindeyiz sürekli hasta taşımak sedyr taşımak rapor hakkımı kullanacağım sanırımAynen canım. Sağlıkçı olunca anın tadını çıkarmak yerine ileriyi düşünüp strese giriyosun istemsiz
İlk zaman sonuca kadar izin alırsın canım. Ben öyle yapıyorum. Gerisi Allah KerimBilirim o stresi bende 112 de çalışıyorum paramediğim daha şimdiden düşüniyorum transfer sonrası nasıl olacak diye malum ambulans tepesindeyiz sürekli hasta taşımak sedyr taşımak rapor hakkımı kullanacağım sanırım
İnşallah olur canım hayırlısıyla. Hep zaten kendi üzüntümüzü düşünmüyoruz. Eşimiz ailemiz üzülüyor diye daha çok üzülüyoruz. Rabbim daha fazla sınamaz inşallah hiç birimizi. Şu mübarek günün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar versin AllahımSlm kizlar...bugun reglimin ikinci gunu...doktora gittim alttan muayene yapildi...kan alindi...folik asit,coraspin,estrofeme başlıycam...12 ocakta tekrar kontrole gidicem...bi aksilik olmazsa bu ayin 20 si gibi kalan tek embriyom transfer edilcek...dua edin bu kez olsun...eşim benden cok istiyor olmadigi icin üzülüyor...
Bende aşırı göğüs hassasiyeti yapıyor. Bir de regl öncesi gibi gergin sinirli stresli oluyorum sanki. Başka bi etki görmedim ben.Estrofemin yan etkileri neler kizlar...bugün ilk kez kullanmaya basliycam...
merhaba canım bende dün doktora gittim 2. günüydü adetimin tahliller felan yapıldı çok şükür sıkıntı yok dedi doktorum estrofem başladık. rahim kalınlığı 5 ml adet döneminde gayet iyi dedi. senin rahim kalınlığına ne dedi doktor. belkide aynı gün transfer oluruzSlm kizlar...bugun reglimin ikinci gunu...doktora gittim alttan muayene yapildi...kan alindi...folik asit,coraspin,estrofeme başlıycam...12 ocakta tekrar kontrole gidicem...bi aksilik olmazsa bu ayin 20 si gibi kalan tek embriyom transfer edilcek...dua edin bu kez olsun...eşim benden cok istiyor olmadigi icin üzülüyor...
Çok sevindim canım o ilaç çok etkili Allahtan 1 kere kullanıyoruz günlerce idare ediyor.. benimde iştahım çok yok ama aç kalmamaya çalışıyorum sende öyle yap az az ye..çok faydası oldu canım iki gündür beslenmem biraz daha iyi bugünde biraz süt içebildim
iştahım hala hiç yok ama enazından bulantım çok azaldı
bende 2 gün içtim ilaçtan yetti bana da
iyiki mesajını görmüşümde almışım ilacı
Rahim kalinligim 7 mm ...doktorum iyi kotu diye bi yorum yapmadi...hakkımızda hayirlisi olsun insallah...senin kacinci denemen olacak bumerhaba canım bende dün doktora gittim 2. günüydü adetimin tahliller felan yapıldı çok şükür sıkıntı yok dedi doktorum estrofem başladık. rahim kalınlığı 5 ml adet döneminde gayet iyi dedi. senin rahim kalınlığına ne dedi doktor. belkide aynı gün transfer oluruz