Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Inşallah tatlım nebiliyim bu 7. Ci tedavim sonuçta rahimde problemli ama daha önce hiç blastokist transferi olmamıştım bukez diğer tedavilerime göre dahada umutluyum inşallah
Hah şöyle umutlu olacaksın tabi:KK66: bak ilk defa blasta kadar gelmişler ben bile heyecanlandım valla:)) sadece transferden sonra yatma gez dolaş kafanı transfer olmuşum da dikkat etmem gerek gibi şeylerle doldurma ben hatta koşmuştum bile :KK48:

Kizlar transfere hazirlik doneminde cinsel iliskiye girmek transferi olumsuz etkiler mi sizce...sizler bu surecte dikkat ettiniz mi bu duruma

Rahim kalinligim 7 mm ...doktorum iyi kotu diye bi yorum yapmadi...hakkımızda hayirlisi olsun insallah...senin kacinci denemen olacak bu
hayırlısı olur inşallah canım. benim ,ilk denemem 1,5 aydır bekliyordum transferi bakalım nolacak benimde 2. kontrolüm 10 ocakta da nasip olursa. tahlil sonuçların nasıl

Merhaba arkadaşlar. bir kaç haftadır girmiyordum ve çok güzel hamilelik haberleri okudum. hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah darısı da hepimizin başına. benimde geçen ay rahim kalınlaşmamıştı o yüzden deneyememiştik. dün de histereskopi yapıldı sonucum normal çıktı. şubat ayında ikinci denememi yapıcam inşallah dondurulmuş embriyo ile.

Kızlar, 154 sayfa oku oku gözlerim çıktı.:) Ama bu topikte çok hamiş var inşallah devamı da gelsin. Benim sormak istediğim bi rşey var, bu grup bu konuda tercrübeli sanki. Şu an yumurta takibindeyim, rahim duvarım 6mm, doktor transferi kesin erteleyeceğiz dedi. (iğnesiz sadece klomen ile geliştirildi yumurtalarım) Salı günü OPU olacak. Peki Opu sonrası adet olduğumda hemen trasfer hazırlığına geçebilir miyiz? Yoksa bir kere daha mı adet görmem gerekiyor. Lütfen öyle olmasın, zaman zaten geçmiyor. Deliririm heralde 2 ay ben.:KK43:

Kızlar, 154 sayfa oku oku gözlerim çıktı.:) Ama bu topikte çok hamiş var inşallah devamı da gelsin. Benim sormak istediğim bi rşey var, bu grup bu konuda tercrübeli sanki. Şu an yumurta takibindeyim, rahim duvarım 6mm, doktor transferi kesin erteleyeceğiz dedi. (iğnesiz sadece klomen ile geliştirildi yumurtalarım) Salı günü OPU olacak. Peki Opu sonrası adet olduğumda hemen trasfer hazırlığına geçebilir miyiz? Yoksa bir kere daha mı adet görmem gerekiyor. Lütfen öyle olmasın, zaman zaten geçmiyor. Deliririm heralde 2 ay ben.:KK43:
Rahim yeterince kalın değil canım ertelendikçe insanın hevesi kalmıyor evet sonunda haber haberler alınca hayırlısı buymuş demek ki diyoruz.. benim de iki kere ertelendi rahim kaynaklı değildi ama yinede hevesim gitmişti heyecan falan kalmamıştı işte tam da o sırada transfer oldum ve çok şükür tuttu.. ertelense de üzülme vardır bunda da bir hayır diye düşünmek gerek.. ama benim anlamadığım sadece niye klomenle büyütüldü yumurtalar? Aslında amaç çok yumurta elde edip aralarından en sağlıklıları almak.. kaç yumurta toplandı? kaçı döllendi?

merhaba canım bende senin gibiyim opudan 10 gün sonra adet oldum ama doktorum bu adeti saymıyoruz diğer adetinde transfere başlıycaz dedi. dün adetimin 2. günüydü ve ilaca başladık bakalım nolacak Allahtan hayırlısı

merhaba canım bende senin gibiyim opudan 10 gün sonra adet oldum ama doktorum bu adeti saymıyoruz diğer adetinde transfere başlıycaz dedi. dün adetimin 2. günüydü ve ilaca başladık bakalım nolacak Allahtan hayırlısı
Merhaba hayırlarla sonuçlansın inş. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba? Yakında adet olup başlayacağım bende merak ediyorum ilaçları yine çokmu ilaçlar kullanılacak diye :)

Merhaba hayırlarla sonuçlansın inş. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba? Yakında adet olup başlayacağım bende merak ediyorum ilaçları yine çokmu ilaçlar kullanılacak diye :)
amin cümlemizinkide inşallah. dün itibari ile sadece estrofemle başladık sabah akşam . 10 ocakta tekrar kontrolüm var bilmiyorum artık o zaman ne verecek

Rahim yeterince kalın değil canım ertelendikçe insanın hevesi kalmıyor evet sonunda haber haberler alınca hayırlısı buymuş demek ki diyoruz.. benim de iki kere ertelendi rahim kaynaklı değildi ama yinede hevesim gitmişti heyecan falan kalmamıştı işte tam da o sırada transfer oldum ve çok şükür tuttu.. ertelense de üzülme vardır bunda da bir hayır diye düşünmek gerek.. ama benim anlamadığım sadece niye klomenle büyütüldü yumurtalar? Aslında amaç çok yumurta elde edip aralarından en sağlıklıları almak.. kaç yumurta toplandı? kaçı döllendi?
Sadece klomen kullanılmasını daha fazla hormon almamak için ben istedim. (375 idi dozum )ilk iki denemede kalite düşüktü, doktorum ikinci tedavide daha az ilaç kullanacağız demişti. 5 gün klomenden sonra 300 doz yazdı. Ben istemedim kullanmak daha fazla. Önerimiz bu ama sen bilirsin dediler. Bu şekilde 2 yumurtam gelişecek sadece. Diğerlerinde 10-12 adet olmuştu. Bir de böyle denemek istedim, şansım düşük biliyorum ama diğer halini denedim zaten iki kez.

X