Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ayy çok geçmiş olsun canım.. benim bulantı 2 hafta sürdü yataktan kalkamıyordum sonra "zofer" diye bi ilaç verdi doktorum.. 1tane içtim kendime geldim vallahi.. buda fayda etmezse bunun serumu vercem demişti Allahtan o hap çok iyi geldi.. şuan hapı içmeme gerek kalmıyor çok acıktığım zamanlar midem bulanmaya başlıyor hemen yiyorum düzeliyor..

ben hap kullanmak istemedim o yüzden hiç ilaç içmedim doktorum zoferi bana da söyledi ama böyle geçirmeye çalışıyorum :KK43:

evet canım 2 ay yasdım rahım flımı cektırdım 1 ay dıyer ay dınlendırme yaptık
kasım 21 de yumurta toplandı aralık 1 rinde adet oldum döngün 27-28 arası. hesabıma göre cuma adet olmam gerekirdi ve ben hala olmadım normal mi sence bu durum? opudan sonra olunan adet normal adet olarak mı görülüyor

kasım 21 de yumurta toplandı aralık 1 rinde adet oldum döngün 27-28 arası. hesabıma göre cuma adet olmam gerekirdi ve ben hala olmadım normal mi sence bu durum? opudan sonra olunan adet normal adet olarak mı görülüyor
Canım opudan sonra hemen adet olanda var gününde gecebilir normal strestende gecıkebılır canım evet normal adet olarak görüyorsun

Canım kötü bir ilaç olsaydı dr vermezdi zaten kendine boşuna eziyet etme bence.. bana zoferi vereli 1 hafta oldu sadece 2 tane içtim çok faydası var denemelisin bence

bugün artık dayanamadım eşim işten gelince aldı az önce içtim bi tane bakalım inşallah faydasını görürüm de biraz yemek yiyebilirim

Eklentiler

• 5E443BB5-8E5B-4D9D-85D1-B07014821B1E.jpeg
    5E443BB5-8E5B-4D9D-85D1-B07014821B1E.jpeg
    242,6 KB · Görüntüleme: 58
X