- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.121
Bende doktora söyledim cnm acaba tekrar yumurta gelişimimi var diye oda ultrasondan bayaa baktı herşey yolunda görünüyor dedi bide idrar ile kan verdirdi sonucunu perşembe günü söyleriz dedi perşembe günü tekrar kontrolüm var bu arada günde sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyordum rahimde hiç kalınlaşma olmamış şimdi öğlenede 2 tane içicem günlük 6 tane alıcam yani offfgerçektende çok zor canım beklemek şu 20 gün zor dayandım zaten biran önce gelsin o gün diye dua ettim durdum.şimdi 1 ay daha ertelendi elden bişey gelmiyor bekliycez artık napalım. haber vermeyi unutma olur mu
anladım canım sırf beklemeklede olmuyor malesef bak bi dünya ilaçta kullanacaksın. transfer için ne dedi erteleme gibi bişey dedimi. benim ilaçlarım alındı bekliyor hala ne zaman kullanıcam Allah bilir artık. kolumu kaldırmaya dermanım kalmadı ne zor bişey bu Rabbim versin sabrımızıBende doktora söyledim cnm acaba tekrar yumurta gelişimimi var diye oda ultrasondan bayaa baktı herşey yolunda görünüyor dedi bide idrar ile kan verdirdi sonucunu perşembe günü söyleriz dedi perşembe günü tekrar kontrolüm var bu arada günde sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyordum rahimde hiç kalınlaşma olmamış şimdi öğlenede 2 tane içicem günlük 6 tane alıcam yani offf
gözün aydın canım test mi yaptinKızlaaaaaarrrrrr hamiiiilllleeeeeyyyyiiiiimmmmm 7.günüm bugün :)))))
Sağol canım benim.. erken gebelik testi yaptım kan vermeye birazdan gidecem inşallah..gözün aydın canım test mi yaptin
çok sevindim valahi hadi inslah kandada güzel sonuc çıksın inslahSağol canım benim.. erken gebelik testi yaptım kan vermeye birazdan gidecem inşallah..
bi test yapsaydınKızlar adetim gecikti ama fazla umitlenmek istemiyorum
Bi kaç gün daha bekleyim de canım yaparımbi test yapsaydın
inşallah güzel haber alır bizede verirsin hakkında hayırlısı inşallahBi kaç gün daha bekleyim de canım yaparım
Aynen canım şimdi aradılar idrar tahlili yapılmıştı idrar yollarında mikrop bulunmuş antibiyotik verdiler mikroptan dolayı ağrı oluyormuşanladım canım sırf beklemeklede olmuyor malesef bak bi dünya ilaçta kullanacaksın. transfer için ne dedi erteleme gibi bişey dedimi. benim ilaçlarım alındı bekliyor hala ne zaman kullanıcam Allah bilir artık. kolumu kaldırmaya dermanım kalmadı ne zor bişey bu Rabbim versin sabrımızı
insalah canında pek umitlenmiyirum beninşallah güzel haber alır bizede verirsin hakkında hayırlısı inşallah
Canım nekadar sevindiğimi anlatamam rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsinKızlaaaaaarrrrrr hamiiiilllleeeeeyyyyiiiiimmmmm 7.günüm bugün :)))))
transfere zararı varmıymış canımAynen canım şimdi aradılar idrar tahlili yapılmıştı idrar yollarında mikrop bulunmuş antibiyotik verdiler mikroptan dolayı ağrı oluyormuş
Canım Inşallah bi mucize olur ne diyeyim herşey Allah taninsalah canında pek umitlenmiyirum ben
çokta ümitsiz olma hiç belli olmaz Allah büyüktürinsalah canında pek umitlenmiyirum ben
Hiç sormak aklıma gelmedi cnm ama bi sakınca olsaydı doktorum söylerdi verdiği ilaç antibiyotikmiş bi sakınca olacağını zannetmiyorumtransfere zararı varmıymış canım
insalah canım inslahCanım Inşallah bi mucize olur ne diyeyim herşey Allah tan
inşallah olur canım çok kapilinca insan yıkılıyor o yuzdençokta ümitsiz olma hiç belli olmaz Allah büyüktür