Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Kızlar şimdi listemize baktımda kasımda bayaaa transferi olacaklar varmış ama kimseden ses yok kasımın bitmesine az bi vakit geldi onlar naptılar acaba transfer olanlar ses verin napıyosunuz

Kızlar şimdi listemize baktımda kasımda bayaaa transferi olacaklar varmış ama kimseden ses yok kasımın bitmesine az bi vakit geldi onlar naptılar acaba transfer olanlar ses verin napıyosunuz
Ben p.tesi oldum canım söylemiştim burda da.. test gününü bekliyorum herhangi bi gelişme yok şimdilik..

Evet kızlar sizi takip ediyorum zaten ama diğerlerinden hiç ses yok
Kızlar nerelerdesiniz
kızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...

kızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...
hayırlı olsun canım 2 embriyo mu transfer edildi inşallah güzel sonuçlarınızı da görürüz

Umarım güzel haberler alırsın. Test günü ne zaman? Beslenme için ne yapıyorsun? Doktora kronik kabızlık için danışacaktın sanırım.
Sağol canım inşallah güzel haberlee verebilirim.. test günüm 5 aralık. Ballı süt, kuru incir, çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, fındık, ananas, elma ve havuç (meyvelerin suyunu sıkıp kokteyl yapıyorum) kuru fasulye, ilikli kemik suyu, balık, hergün yumurta, avokado bu şekilde besleniyorum canım.. senin ne zaman transferin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…