Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

kızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...
Hayırlı olsun canım benim.. inşallah güzel haberlerini alırız.. 2 tane mi kondu?

kızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...
Merhaba hayırlısı olsun. Kaç embriyo ve kaçıncı gün koyuldu?sıkıntı neydi sizin?

Sağol canım inşallah güzel haberlee verebilirim.. test günüm 5 aralık. Ballı süt, kuru incir, çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, fındık, ananas, elma ve havuç (meyvelerin suyunu sıkıp kokteyl yapıyorum) kuru fasulye, ilikli kemik suyu, balık, hergün yumurta, avokado bu şekilde besleniyorum canım.. senin ne zaman transferin?
benim ilk kontrolde tup bebek tedavisi bırakıldı aşılamaya karar verildi. çünku asi bir yumurtam önden buyumus ve catlamaya hazir hale gelmis. doktorum da digerleri ona yetisemeyecek diye benim vitaminli yumurtaya aşılama kararı aldi. 22 kasimda yapildi test tarihim 7 aralik.

sağolun kızlar, dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu konuldu. biz pgt yaptırdık genetik için. hamile kalıp kalmamakla ilgili bi sorunumuz var mı bilmiyoruz genetik yaptırabilmek için tüp bebek istedik. inşallah hep birlikte hamileliklerimizi de takip eder, hep beraber mutlu oluruz...

Merhaba hayırlısı olsun. Kaç embriyo ve kaçıncı gün koyuldu?sıkıntı neydi sizin?

sağol canım, ben de pco var troıdım çok sıkıntılı şu sıralar ilaçlardan dolayı daha önceleri ilaçla normaldi.anne tarafımda da baba tarafımda da uzun yıllar cocuk olmama durumu var hepsinin şu anda çocukları var ama kendı aılemın bile 5 yıl sebepsiz infertilitesi varmış. bizimkisi genetik içindi ama bunlar da var.

canım 7-8. günde ciddi üşümem vardı 9. gününde adet olacak gibi karın ağrımla bel ağrım vardı 3-4. günlerde göğüslerde hassasiyet vardı başka belirtim olmadı
3-4 gündür ciddi mide bulantılarım başladı
Senin 5.gün embriyosu ve 1 tane transfer olmuştun değil mi? Canım inşallah benimde tutarda midem bulanır razıyım hepsine yeter ki sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tutunsun.. sende inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın bebişini..

Senin 5.gün embriyosu ve 1 tane transfer olmuştun değil mi? Canım inşallah benimde tutarda midem bulanır razıyım hepsine yeter ki sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tutunsun.. sende inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın bebişini..
evet canım 5. gün embriyosu 1 tane
amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize:dua: :KK15:

Kızlar perşembeden buyana gece 12 dedimi bende şiddetli yumurtalık ve rahimde ağrı oluyo sabaha kadar yatamıyorum yumurtalıklarım aşırı uyarılmaya bağlı ohss sendromu geçirmiştim ama 1,5 ay rahim dinlendirildi tam kendimi toparlamışken şimdi transfer için rahim hazırlamaya başladık ama bu ağrılar olduğu müddetçe ne olacak bilemiyorum pazartesi kontrolüm var doktorumla konuşucam ama benim moral sıfır :KK43:

Kızlar perşembeden buyana gece 12 dedimi bende şiddetli yumurtalık ve rahimde ağrı oluyo sabaha kadar yatamıyorum yumurtalıklarım aşırı uyarılmaya bağlı ohss sendromu geçirmiştim ama 1,5 ay rahim dinlendirildi tam kendimi toparlamışken şimdi transfer için rahim hazırlamaya başladık ama bu ağrılar olduğu müddetçe ne olacak bilemiyorum pazartesi kontrolüm var doktorumla konuşucam ama benim moral sıfır :KK43:
Rabbim sifa versin canim...doktorun ne diycek bakalim hemen endiseye kapilma

bende bi aydır bekliyordum transfer için benimde ağrılarım vardı kullandığım hormon ilaçları küçük yumurtaları büyüttüğü için ağrılarım ondan oluyormuş ve doktorumla konuştum bugün. transeferim yine gelecek aya ertelendi hayırlısı tabiki ama benim dayanacak durumum kalmadı artık

bende bi aydır bekliyordum transfer için benimde ağrılarım vardı kullandığım hormon ilaçları küçük yumurtaları büyüttüğü için ağrılarım ondan oluyormuş ve doktorumla konuştum bugün. transeferim yine gelecek aya ertelendi hayırlısı tabiki ama benim dayanacak durumum kalmadı artık
Offf nekadar zor süreçler yaaa rabbim sabrımızı versin dayanma gücü versin kardeşim olsunda tek bidahaki aya olsun napalım yapacak bişey yok bende şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım ne dicek

Offf nekadar zor süreçler yaaa rabbim sabrımızı versin dayanma gücü versin kardeşim olsunda tek bidahaki aya olsun napalım yapacak bişey yok bende şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım ne dicek
gerçektende çok zor canım beklemek şu 20 gün zor dayandım zaten biran önce gelsin o gün diye dua ettim durdum.şimdi 1 ay daha ertelendi elden bişey gelmiyor bekliycez artık napalım. haber vermeyi unutma olur mu

X