- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.041
Heycan vardir suan zman gecmek bilmez ama sabrin sonu selamettr cnm. Evet tup bebek doktoruna danismakta fayda var.Sabah 9.15 te burda olun dediler alttan muayene oldum. 4 gibi gel dediler..
Canım ben merkezdeyim. Salonda bekliyorum.eger geldysen görüşelim.Sabah 9.15 te burda olun dediler alttan muayene oldum. 4 gibi gel dediler..
4 ekim reglimin ilk gunuydu 23 ekimde transfer yapildiArkadaşlar merhaba benim geçen hafta yumurta toplama işlemim gerçekleşti 4 tanecik yumurta toplandı. İşlemden sonra doktorum tahlil yaptı ve progesteron hormonu biraz yüksek çıktı. Doktorum bu ay transferi erteliyorum gelecek ay yapıcaz dedi. Bu arada embryolar gözetim altında 1 i bölünemedi diğer 3 tanesi duruyor 1 i yine yavaş ilerliyor diğer 2 tanesi ne iyi ne kötü durumda ama bugünle beraber 5. günü tamamladılar ve bugün dondurma işlemi gerçekleşecekmiş. Uzattım ama demek istediğim şu arkadaşlar transfer için adet olmayı bekliyorum muhtemel döngüm 8 aralık adetten ne kadar sonra transfer işlemi gerçekleşiyor
canın sağolsun yine denersin. Nasibimizde varsa zaten Rabbim nasip eder bize bebişlerimizi4 ekim reglimin ilk gunuydu 23 ekimde transfer yapilditutmadi ama
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Dr ne tavsiyelerde bulundu? Yakın zamanda hormon testi istedimi?Kızlar transferimi oldum dönüyorum. Herkese çok teşekkür ederim.darisi hepinizin basina
Hayırlı olsun tatlım ❤Kızlar transferimi oldum dönüyorum. Herkese çok teşekkür ederim.darisi hepinizin basina
Yok canım istemedi transferi masada oldum hemen kaldırdılar üstünü giyip çıkıyorsun. İdrara gittim ben 20 dk sonra. Suandada yoldayım eve dönüyorum.gez dolaş sürekli yatma dedi. Kan akışı olsun sadece ağır iş yapılıp zorlanmayacaksin dedi.Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Dr ne tavsiyelerde bulundu? Yakın zamanda hormon testi istedimi?
Çok sağol canım benim transferimi oldum eve gidiyorum.. inşallah seninkide güzel geçer:))Benbirdost inşallah transferin hayırlı bi şekilde olur,sana sıkı sıkı tutunur benimde 19 Aralık’ta Antalya ıvf de kısmetse
Hayırlısı olsun inşallah. Sana neler söyledi dr transfer sonrası?Çok sağol canım benim transferimi oldum eve gidiyorum.. inşallah seninkide güzel geçer:))
Güzel sonuçlarımız olsun inşallahYok canım istemedi transferi masada oldum hemen kaldırdılar üstünü giyip çıkıyorsun. İdrara gittim ben 20 dk sonra. Suandada yoldayım eve dönüyorum.gez dolaş sürekli yatma dedi. Kan akışı olsun sadece ağır iş yapılıp zorlanmayacaksin dedi.
Hayırlı olsun canım transferinÇok sağol canım benim transferimi oldum eve gidiyorum.. inşallah seninkide güzel geçer:))
Hangi doktora gidiyorsunuz?bende orada yaptıracağım.ama ben vitalede ali fuat beyin hastasıyım şimdilik iğnelerimi o başlattı.sonra benı yan tarafa ivf ye yonlendirecek.süreci anlatırmısınız biraz?bilgilendirirseniz sevinirim.Benbirdost inşallah transferin hayırlı bi şekilde olur,sana sıkı sıkı tutunur benimde 19 Aralık’ta Antalya ıvf de kısmetse
Gelen hastalarini o sekilde cok yonlendrdikleri oluyor kadn hastaliklarndada basarili bir doktor diye bahsediyorlar hamile kalinca tekrar ali fuat hocaya geciyorlar tedaviniz hayirli olsun ins ivf de yeni fiyat nedir artms diye duydum.Hangi doktora gidiyorsunuz?bende orada yaptıracağım.ama ben vitalede ali fuat beyin hastasıyım şimdilik iğnelerimi o başlattı.sonra benı yan tarafa ivf ye yonlendirecek.süreci anlatırmısınız biraz?bilgilendirirseniz sevinirim.
Peki tek embriyomu transfer ediyorlar?istesek iki tane transfer ederler mi?bir de ne kadar sürede transfer aşamasına geldiniz ?ben daha bugün başladım iğneye tahmini kaç ay sonra oluyor transferler?Antalya ıvf de Dr Kemal Özgür doktorum,tüp bebek fiyatı 7500tl ilaçlar 2000tl civarı embriyo dondurma 750tl(1-3 embriyo)en son fiyatları buydu