Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Gelen hastalarini o sekilde cok yonlendrdikleri oluyor kadn hastaliklarndada basarili bir doktor diye bahsediyorlar hamile kalinca tekrar ali fuat hocaya geciyorlar tedaviniz hayirli olsun ins ivf de yeni fiyat nedir artms diye duydum.
Aynen aşşağıdaki arkadaşın yazdığı gibi fiyatlar.ama ben raporlu olduğum için 4.800 müş fiyat.ilaçlar 750 tuttu.emriyo dondurma falan aynı 750 emriyo başına dedi

Eğer 35 yaş üstüyseniz direkt 2 embriyo talebinde bulunabilirsiniz.Kemal bey açıkcası tek embriyonun anne adayı için daha sağlıklı olduğunu düşünüyor.ama ısrar ederseniz 2 tane de transfer edebilirsiniz.sürecim 10 gün iğneler,5 gün embriyo gelişim süreci için bekledik ve 1 ay rahim dinlendirme.ortalama transfere kadar 1.5 ay sürüyor

Eğer 35 yaş üstüyseniz direkt 2 embriyo talebinde bulunabilirsiniz.Kemal bey açıkcası tek embriyonun anne adayı için daha sağlıklı olduğunu düşünüyor.ama ısrar ederseniz 2 tane de transfer edebilirsiniz.sürecim 10 gün iğneler,5 gün embriyo gelişim süreci için bekledik ve 1 ay rahim dinlendirme.ortalama transfere kadar 1.5 ay sürüyor
Ben 30 yaşındayım ısrar etsem 2 tane transfer ederlermi yani sonuçta böyle bir hakkım var.ikiz istiyorum da ben çok zor bir süreç allah yardımcımız olsun hepimizin

Aynen aşşağıdaki arkadaşın yazdığı gibi fiyatlar.ama ben raporlu olduğum için 4.800 müş fiyat.ilaçlar 750 tuttu.emriyo dondurma falan aynı 750 emriyo başına dedi
rapor artk geçerli degil diye duydm hatta rapor gecerli olmadgndan tipta yaptiranlar var tekrar raporu gecerlimi yaptiar acaba? Bu arada raporu es durumundanmi aldnz bende tipta baslayacagm bikac evrak eksiği var ocak subatta dusundgmz rapor suresi dolmasn diye smdiden tamamlamiorm indrm olms ama yinede pahali fiyatlar arttığından

Arkadaşalar bu süreç nasıl bir süreç yaa...ben bugün iğneler başladım.zannediyorumki yumrtalar toplanacak hemen sonra emriyo olacaklar aynı ay içindede hemen transferim olacak....beni neler bekliyor bilhilendirirmisiniz.çok korkuyorum
Yumurta toplandiktan 3 ila 5 gun sonra yapilabilir transferin...ama islemden sonra vucutun kendini toplamasi icin transferin ertelenebilir embriyolarin dondurulur...diger regli döneminde transfer hazirliklarina baslanir..reglinin ikinci gunu cagirip rahim duvarini takip eederler uygun oldugunda transferin gerceklesir..korkacak bisey yok cnm

Peki tek embriyomu transfer ediyorlar?istesek iki tane transfer ederler mi?bir de ne kadar sürede transfer aşamasına geldiniz ?ben daha bugün başladım iğneye tahmini kaç ay sonra oluyor transferler?
35 yas ustu 2 tane....35 yas alti ilk iki denemede 1 tane...üçüncü denemede 2 tane transfer yapilabiliyor diye biliyorum

rapor artk geçerli degil diye duydm hatta rapor gecerli olmadgndan tipta yaptiranlar var tekrar raporu gecerlimi yaptiar acaba? Bu arada raporu es durumundanmi aldnz bende tipta baslayacagm bikac evrak eksiği var ocak subatta dusundgmz rapor suresi dolmasn diye smdiden tamamlamiorm indrm olms ama yinede pahali fiyatlar arttığından
Ben gittiğimde kabul ettiler raporu.hatta ilaçlarımı aldım.birde hastaneyle görüşeyim dedim.fiyatı.raporlu 4800 dediler.raporsuz 7000 küsür müş...daha dün görüştüm bir sıkıntı çıkmadı.

Heycan vardir suan zman gecmek bilmez ama sabrin sonu selamettr cnm. Evet tup bebek doktoruna danismakta fayda var.
vallahi canım içimde gram heyecan yoktu hala da yok..:KK66:

Canım ben merkezdeyim. Salonda bekliyorum.eger geldysen görüşelim.
Canım bizimle beraber bir sürü kişi transfere gelmiş oyüzden hangisi sensin diye tahmin bile edemedim. Birine gidip kadınlar kulübünden tanıştığım sen misin diye sorsam anlamaz rezil olurum diye korktum :)) zaten ben sürekli geziyordum sen tesettürlü müydun? Bir tane daha tesettürlü vardı? Ama sanirım 4-5 tane transfer vardı dün.. ben tam kk ya girdim bi arkadaşa cevap yazdım sonra sana bakıcaktım belki sen yazmışsındır diye o sırada kardeşimle konuşmaya daldım kk'da açık kalmışım :)))
Hayırlısı olsun inşallah. Sana neler söyledi dr transfer sonrası?
deniz, havuz, banyo, yürümek, tuvalete rahatça gitmek (kimisi ona bile zor gidiyormuş da:KK66:) yemek yapmak hepsi serbest dedi:)))

Hayırlı olsun canım transferin
teşekkür ederim canım benim:)

Hangi doktora gidiyorsunuz?bende orada yaptıracağım.ama ben vitalede ali fuat beyin hastasıyım şimdilik iğnelerimi o başlattı.sonra benı yan tarafa ivf ye yonlendirecek.süreci anlatırmısınız biraz?bilgilendirirseniz sevinirim.
Canım ben hasan beye gidiyorum.. ali fuat sadece yumurtalarını takip edecek. Yumurta toplama ve transfer işini ivf halledecek.. sonra yumurta toplamadan sonra 1-1.5 ay rahim dinlendirme süresi olucak.. o sürede rahim ve vücudun dinlenmiş olucak aynı zamanda da ilaçlarla rahimi transfere hazır hale getireceksin:KK66:

Canım sende transferi olup kaldırdılar demi. Sonra idrarını yaptinmi.
Evet canım hemen kaldırdılar.. ve ben dün yolculuk sırasında nerede durduysak indim arabadan yürüdüm sürekli:) ben idrara tam sıkışık gitmedim hatta idrarıma baktıklarımı sırada az ama görünüyor dediler aşağı transfer için gönderdiler bide yani transferden çıktıktan sonra da wc'ye gitme ihtiyacı hissetmedim yarım saat sonra falan gittim..

Bizim sebepsiz infertilite.hiç bir sıkıntı gözükmüyor ama yinede 3 yıldır olmadı gebelik.

vallahi canım içimde gram heyecan yoktu hala da yok..:KK66:

Canım bizimle beraber bir sürü kişi transfere gelmiş oyüzden hangisi sensin diye tahmin bile edemedim. Birine gidip kadınlar kulübünden tanıştığım sen misin diye sorsam anlamaz rezil olurum diye korktum :)) zaten ben sürekli geziyordum sen tesettürlü müydun? Bir tane daha tesettürlü vardı? Ama sanirım 4-5 tane transfer vardı dün.. ben tam kk ya girdim bi arkadaşa cevap yazdım sonra sana bakıcaktım belki sen yazmışsındır diye o sırada kardeşimle konuşmaya daldım kk'da açık kalmışım :)))
deniz, havuz, banyo, yürümek, tuvalete rahatça gitmek (kimisi ona bile zor gidiyormuş da:KK66:) yemek yapmak hepsi serbest dedi:)))

teşekkür ederim canım benim:)

Canım ben hasan beye gidiyorum.. ali fuat sadece yumurtalarını takip edecek. Yumurta toplama ve transfer işini ivf halledecek.. sonra yumurta toplamadan sonra 1-1.5 ay rahim dinlendirme süresi olucak.. o sürede rahim ve vücudun dinlenmiş olucak aynı zamanda da ilaçlarla rahimi transfere hazır hale getireceksin:KK66:

Çok teşekkür ederim.daha yeni başladım sürece yolun banşındayım.o yüzden pek birşey bilmiyorum.peki siz hangi doktora gidiyorsunuz.ve kaçtane emriyo transfer edildi

B buika88 benim doktorum hasan bey.. 1 tane transfer oldum 2 tane olmaz demişti en başında. Zaten bende ısrar etmedim tutacak olduktan sonra o bir tane içerde bölünür yine ikiz olur.. hayırlısı artık inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım hepimize

35yaş altı ilk transferde tek yapıyorlar yasa öyle, birçok merkezde yasanın dışına çıkmak istemiyor, risk almamak için
bende 2 eembriyo istiyordum doktorum bana 2 yasal olsa bile ben tek transferden yanayım böylesi daha iyi emin ol dedi o yüzden rahattım
kızlar dua edin yarın sabah keseyi görmek için ultrasona gidicem

X