vallahi canım içimde gram heyecan yoktu hala da yok..
Canım bizimle beraber bir sürü kişi transfere gelmiş oyüzden hangisi sensin diye tahmin bile edemedim. Birine gidip kadınlar kulübünden tanıştığım sen misin diye sorsam anlamaz rezil olurum diye korktum :)) zaten ben sürekli geziyordum sen tesettürlü müydun? Bir tane daha tesettürlü vardı? Ama sanirım 4-5 tane transfer vardı dün.. ben tam kk ya girdim bi arkadaşa cevap yazdım sonra sana bakıcaktım belki sen yazmışsındır diye o sırada kardeşimle konuşmaya daldım kk'da açık kalmışım :)))
deniz, havuz, banyo, yürümek, tuvalete rahatça gitmek (kimisi ona bile zor gidiyormuş da
) yemek yapmak hepsi serbest dedi:)))
teşekkür ederim canım benim:)
Canım ben hasan beye gidiyorum.. ali fuat sadece yumurtalarını takip edecek. Yumurta toplama ve transfer işini ivf halledecek.. sonra yumurta toplamadan sonra 1-1.5 ay rahim dinlendirme süresi olucak.. o sürede rahim ve vücudun dinlenmiş olucak aynı zamanda da ilaçlarla rahimi transfere hazır hale getireceksin
Çok teşekkür ederim.daha yeni başladım sürece yolun banşındayım.o yüzden pek birşey bilmiyorum.peki siz hangi doktora gidiyorsunuz.ve kaçtane emriyo transfer edildi