- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.081
gözunaydın canımkesemizi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gidicez Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözunaydın canımkesemizi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gidicez Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşAllah
Çoooookkk güzel bi haber darısı başımıza benimde ikinci kontrolüm yarın inş herşey yolundadırkesemizi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gidicez Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşAllah
Ben p.tesi oldum canım söylemiştim burda da.. test gününü bekliyorum herhangi bi gelişme yok şimdilik..Kızlar şimdi listemize baktımda kasımda bayaaa transferi olacaklar varmış ama kimseden ses yok kasımın bitmesine az bi vakit geldi onlar naptılar acaba transfer olanlar ses verin napıyosunuz
Kızlar nerelerdesinizperkur 29 kasım transfer
@pedaliza61 kasımda transfer
ayllllliiiin35 kasımda transfer
@uykulukuala kasımda transfer
@White_angel38 kasımda transfer
@Mojo44
Kızlar şimdi listemize baktımda kasımda bayaaa transferi olacaklar varmış ama kimseden ses yok kasımın bitmesine az bi vakit geldi onlar naptılar acaba transfer olanlar ses verin napıyosunuz[/QUOTE
ben de cuma oldum bekliyorum. İlk günler hem brl hem kasıklarda sızlama vardı şimdi sadece sağ kasıpım sızlıyor. Sizlerde bir şey var mı??Kızlar şimdi listemize baktımda kasımda bayaaa transferi olacaklar varmış ama kimseden ses yok kasımın bitmesine az bi vakit geldi onlar naptılar acaba transfer olanlar ses verin napıyosunuz
Aynen kimse yazmıyor canımEvet kızlar sizi takip ediyorum zaten ama diğerlerinden hiç ses yok
Kızlar nerelerdesiniz
Inşallah canımInşallah güzel sonuçlar alacağız tatlım bol bol dua edelim birbirimize
Biz transferi erteledik. Sizi takipteyim..transfer olanlar güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.Evet kızlar sizi takip ediyorum zaten ama diğerlerinden hiç ses yok
Kızlar nerelerdesiniz
Umarım güzel haberler alırsın. Test günü ne zaman? Beslenme için ne yapıyorsun? Doktora kronik kabızlık için danışacaktın sanırım.Ben p.tesi oldum canım söylemiştim burda da.. test gününü bekliyorum herhangi bi gelişme yok şimdilik..
Umarım en pozitifinden bir minik mucize yoldadır :)Bende pazartesi oldum test günümü bekliyorum canik
Biz transferi erteledik. Sizi takipteyim..transfer olanlar güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
kızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...Evet kızlar sizi takip ediyorum zaten ama diğerlerinden hiç ses yok
Kızlar nerelerdesiniz
Hayırlı olsun inşallahkızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...
ooo transfer yaklaştı yani hadi bakalım hayırlarla inşallahArkadaşlar bugün ikinci kontrolüm vardı estrofeme başladım sabah 2 akşam 2 günde 4 defa pazartesi tekrar kontrolüm var
hayırlı olsun canım 2 embriyo mu transfer edildi inşallah güzel sonuçlarınızı da görürüzkızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...
Sağol canım inşallah güzel haberlee verebilirim.. test günüm 5 aralık. Ballı süt, kuru incir, çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, fındık, ananas, elma ve havuç (meyvelerin suyunu sıkıp kokteyl yapıyorum) kuru fasulye, ilikli kemik suyu, balık, hergün yumurta, avokado bu şekilde besleniyorum canım.. senin ne zaman transferin?Umarım güzel haberler alırsın. Test günü ne zaman? Beslenme için ne yapıyorsun? Doktora kronik kabızlık için danışacaktın sanırım.