Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Bende anamurdan :) ben otelde kalıcam ya bu merkezin olduğu yerde ne kahvaltı yapılacak yer var nede yemek yenecek yer var.. bende otelde kalayım rahat rahat kahvaltımı yapıp öyle çıkayım diye düşündüm aç aç gitmek istemiyorum..
Canım ben ailemle geliyorum bide eşim.disarda yeriz diye düşündük bizde.

Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Bende senin gibiydim ama insan zamanla durumu kabullenip onune bakiyor canim...nasip olmayinca tutmuyor otesi yok

Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Canım benim doktorunda keson demıstı ama malesef benımkıde tutmadı hemde genetıkten çok sağlıklı gelmıstı

Canım benim doktorunda keson demıstı ama malesef benımkıde tutmadı hemde genetıkten çok sağlıklı gelmıstı
Benbirdost Benbirdost cnm yarin icin bol sans diliyorum Allah yardmcn olsn gonlunu ferah tut hadi insallah hayirlisiyla..:dua:
Kizlar tup bebek tedavisi sirasinda enfeksiyon vs onlemek icin doktorunz bir fitil yada antibiyotik yazdimi kullandnzmi? Bnm zman zman sari akintm oluyor beyaz camasir giydgmde farkdeiorm temizlenirken rastlamadm ama ic camasrmda oluyor kis aylarinda bazen idralde yanma oluyor ayaklarmi usutunce suan yanma yok ama tedavi esnasında veriliyormu yada smdiden tedavim baslamadn doktora gdip fitil vb kullanmakta fayda varmi bu durumu yaşayanlar bilgilendirirse sevnrm

Benbirdost Benbirdost cnm yarin icin bol sans diliyorum Allah yardmcn olsn gonlunu ferah tut hadi insallah hayirlisiyla..:dua:
Kizlar tup bebek tedavisi sirasinda enfeksiyon vs onlemek icin doktorunz bir fitil yada antibiyotik yazdimi kullandnzmi? Bnm zman zman sari akintm oluyor beyaz camasir giydgmde farkdeiorm temizlenirken rastlamadm ama ic camasrmda oluyor kis aylarinda bazen idralde yanma oluyor ayaklarmi usutunce suan yanma yok ama tedavi esnasında veriliyormu yada smdiden tedavim baslamadn doktora gdip fitil vb kullanmakta fayda varmi bu durumu yaşayanlar bilgilendirirse sevnrm
ınşallah canım ben trasferden 1 hafta önce felan ıctım antıbıyotık trasfer den sonra doktorum bıraktırdı

Allah razı olsun canım benim:KK36: Allahım hepimiz güzel haberler verelim inşallah..

Bana fitil falan vermedi canım.. jel verdi onuda embriyonun yerini hazırlamak için verdi. Normal bir dra gideceksen tüp bebeğe başlicam kullanmamda bir sakınca var mı diye sorarsın.. ama bana verilen ilaçlar dışında ekstra hiçbirşey kullanmayın diye uyarıda bulunmuşlardı.. bence tüp bebek doktoruna anlat derdini normal doktorlar anlayamayabilirler..

X