-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.021
Salı günü e2 ve progesteron testi var. Benim 3.gün dondurulmuş belki ondandır. Senin kaçıncı günTest günün neden okadar geç oluyor ki? Ben yarın transfer olucam ve test günüm 5 aralık..
Hmm evet ondan olabilir canım.. benimki 5.gün dondurulmuş.. inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz..Salı günü e2 ve progesteron testi var. Benim 3.gün dondurulmuş belki ondandır. Senin kaçıncı gün
Canım ben ailemle geliyorum bide eşim.disarda yeriz diye düşündük bizde.Bende anamurdan :) ben otelde kalıcam ya bu merkezin olduğu yerde ne kahvaltı yapılacak yer var nede yemek yenecek yer var.. bende otelde kalayım rahat rahat kahvaltımı yapıp öyle çıkayım diye düşündüm aç aç gitmek istemiyorum..
Merkezin olduğu yerde kahvaltı yapılacak yer yok.. bende eşimle gitseydim konuk evinde kalıcaktık ama kardeşimle gidiyorum merkeze en yakın otelde kalıcaz artık :)) seninlede merkezde görüşürz inşallah:))Canım ben ailemle geliyorum bide eşim.disarda yeriz diye düşündük bizde.
Bende senin gibiydim ama insan zamanla durumu kabullenip onune bakiyor canim...nasip olmayinca tutmuyor otesi yokKızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Sabah arayip kac tane embriyo konulacağını sordu embriyolog saat 10 gibiydi...13.00 de gel dediler gittim ama cok yogunluk oldugundan 14.30 u buldu transferim...Sabahtan mı gitmiştin? Niye okadar geç oluyor canım..
Canım benim doktorunda keson demıstı ama malesef benımkıde tutmadı hemde genetıkten çok sağlıklı gelmıstıKızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Canım benim doktorunda keson demıstı ama malesef benımkıde tutmadı hemde genetıkten çok sağlıklı gelmıstı
Teşekkürler canım benim..
İns canım.Merkezin olduğu yerde kahvaltı yapılacak yer yok.. bende eşimle gitseydim konuk evinde kalıcaktık ama kardeşimle gidiyorum merkeze en yakın otelde kalıcaz artık :)) seninlede merkezde görüşürz inşallah:))
cnm bol sans dilerm seninde ayni gun olacağını gozden kacrmsm umarim rahat gecer Allah yardmcnz olsn guzel haberinizi alirz insİns canım.
İns ins hepimizin ins canım.cnm bol sans dilerm seninde ayni gun olacağını gozden kacrmsm umarim rahat gecer Allah yardmcnz olsn guzel haberinizi alirz ins
ınşallah canım ben trasferden 1 hafta önce felan ıctım antıbıyotık trasfer den sonra doktorum bıraktırdıBenbirdost cnm yarin icin bol sans diliyorum Allah yardmcn olsn gonlunu ferah tut hadi insallah hayirlisiyla..
Kizlar tup bebek tedavisi sirasinda enfeksiyon vs onlemek icin doktorunz bir fitil yada antibiyotik yazdimi kullandnzmi? Bnm zman zman sari akintm oluyor beyaz camasir giydgmde farkdeiorm temizlenirken rastlamadm ama ic camasrmda oluyor kis aylarinda bazen idralde yanma oluyor ayaklarmi usutunce suan yanma yok ama tedavi esnasında veriliyormu yada smdiden tedavim baslamadn doktora gdip fitil vb kullanmakta fayda varmi bu durumu yaşayanlar bilgilendirirse sevnrm
Allah razı olsun canım benimBenbirdost cnm yarin icin bol sans diliyorum Allah yardmcn olsn gonlunu ferah tut hadi insallah hayirlisiyla..
Kizlar tup bebek tedavisi sirasinda enfeksiyon vs onlemek icin doktorunz bir fitil yada antibiyotik yazdimi kullandnzmi? Bnm zman zman sari akintm oluyor beyaz camasir giydgmde farkdeiorm temizlenirken rastlamadm ama ic camasrmda oluyor kis aylarinda bazen idralde yanma oluyor ayaklarmi usutunce suan yanma yok ama tedavi esnasında veriliyormu yada smdiden tedavim baslamadn doktora gdip fitil vb kullanmakta fayda varmi bu durumu yaşayanlar bilgilendirirse sevnrm
Allah razı olsun canım benim
Sabah 9.15 te burda olun dediler alttan muayene oldum. 4 gibi gel dediler..Sabah arayip kac tane embriyo konulacağını sordu embriyolog saat 10 gibiydi...13.00 de gel dediler gittim ama cok yogunluk oldugundan 14.30 u buldu transferim...
Allah razı olsun canım benim inşallah bizimki tutarda sanada hamiş hamiş dua ederiz.. güzel haberlerinle mutlu oluruz