Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Insan uzuluyor ama ustesinden geliyor canim...benim psikolojim yeni yeni duzeldi vallahi...21 gun oldu negatifi ogreneli...bi dahaki denemeye odaklandim...sen de atlatacaksin canim rabbim yardimcin olsun
İyiyim hamdolsun, sakinlikle karşıladık, kabul ettik, rabbim o bebişlerin ruhunu yaratmışsa kendilerini de gönderecektir, hayırlısını diledik, hayırlısı olacak inşallah..

Selam kızlar bugün transfer hazırlığı için ikinci kontrolüm vardı adetim in 11.günü rahim kalınlığım 7mm nasıl sizce? Estrofem kullanıyorum pazartesi tekrar kontrol var

Aynen hayırlısı inşallah..
her sikintinin ardinda bir ferahlık vardır smdilk nasip degilms pes etmek yok birdahakine nasip olacak ins geçenlerde tup bebek denemeleri haberini izlerken 6. 7
denemede tutanlar digerlerine umut olsun bu yola çıkarken asla pes etmeyin umudunuzu kaybetmeyin dedi aklimzda bulunsm bunlari yasamakta var hayirlisiini Rabbim bilir:dua:

her sikintinin ardinda bir ferahlık vardır smdilk nasip degilms pes etmek yok birdahakine nasip olacak ins geçenlerde tup bebek denemeleri haberini izlerken 6. 7
denemede tutanlar digerlerine umut olsun bu yola çıkarken asla pes etmeyin umudunuzu kaybetmeyin dedi aklimzda bulunsm bunlari yasamakta var hayirlisiini Rabbim bilir:dua:

İnşallah ama ilk diye sarsıldım sanırım biraz, geçecek inşallah..

Ya kızlar bişey sorucam dün rahim hazırlama için ilk kontrolümdü adetiminde 4. Günüydü doktor rahimin arka kısmındaki ademiyozis var dedi ve adetimin birinci günü başlattığı kortizon ilacına haftaya perşembe gününe kadar devam dedi yanında coraspirin ve folik asitte kullanıyorum ama rahim kalınlaştırmak için hiç bi ilaç vermedi ama bu ay transfer olcak neden böyle bişey yapmış olabilirki kortizonu ademiyozisi baskılamak için verdiğini biliyorum ama rahimide şimdiden kalınlaştırması gerekmiyormuydu ?

Ya kızlar bişey sorucam dün rahim hazırlama için ilk kontrolümdü adetiminde 4. Günüydü doktor rahimin arka kısmındaki ademiyozis var dedi ve adetimin birinci günü başlattığı kortizon ilacına haftaya perşembe gününe kadar devam dedi yanında coraspirin ve folik asitte kullanıyorum ama rahim kalınlaştırmak için hiç bi ilaç vermedi ama bu ay transfer olcak neden böyle bişey yapmış olabilirki kortizonu ademiyozisi baskılamak için verdiğini biliyorum ama rahimide şimdiden kalınlaştırması gerekmiyormuydu ?
Rahim kalinlasmasini her konrolumde takip ettiler ama bana da ayrıca ilaç vermediler naturel transfer yapilcak dediler...seninki de oyledir belki

Canım ben bugün vurdurmaya gidicem ins.gun içerisinde saat farketmez dediler.birde 9 da orda olcakmisim öğleden sonra transfer olacakmış.
Niye öğleden sonra oluyor.. banada öyle demişlerdi.. ama ilaç kullanım şemasında öğleden sonra olucak diye bişey yazmıyor.. herkes sabah gidip transfer oluyor biz niye öğleden sonra acaba?

X