- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.730
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.001
Sabahtan mı gitmiştin? Niye okadar geç oluyor canım..Benim transferim 14.30 da olmustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan mı gitmiştin? Niye okadar geç oluyor canım..Benim transferim 14.30 da olmustu
Olabilir cnm bidahaki seferede extra ilaç vermezse bi soruyum bakalım ne dicekRahim kalinlasmasini her konrolumde takip ettiler ama bana da ayrıca ilaç vermediler naturel transfer yapilcak dediler...seninki de oyledir belki
Aaaahhh ahhhh tatlım keşke bunun nedenini bi bilebilsek benimde önceki tedavilerimde doktorlar herşey harika hiç bi sorun yok bizim gözümüzde yüzde yüz tutar diyen bile oldu ama malesef olmadı günlerce kafamdaki sorular yedi bitirdi hep ağladım ama elden bişey gelmedi neyazıkki herşey normal ve harikayken olmayan hamilelik bazende en umutsuz rahim ve embriyodan oluveriyor malesef herşey rabbimden o ol derse olur o yüzden çok üzgünüm ama bu sorunun cevabını kimse veremez sana bi doktor insan vücudu okyanus gibidir tıp ise onun sadece bi damlasını biliyor demişti zamanı ve vakti gelmemiş daha ama birgün olacak tatlım ben inanıyorumKızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Aaaahhh ahhhh tatlım keşke bunun nedenini bi bilebilsek benimde önceki tedavilerimde doktorlar herşey harika hiç bi sorun yok bizim gözümüzde yüzde yüz tutar diyen bile oldu ama malesef olmadı günlerce kafamdaki sorular yedi bitirdi hep ağladım ama elden bişey gelmedi neyazıkki herşey normal ve harikayken olmayan hamilelik bazende en umutsuz rahim ve embriyodan oluveriyor malesef herşey rabbimden o ol derse olur o yüzden çok üzgünüm ama bu sorunun cevabını kimse veremez sana bi doktor insan vücudu okyanus gibidir tıp ise onun sadece bi damlasını biliyor demişti zamanı ve vakti gelmemiş daha ama birgün olacak tatlım ben inanıyorum
Vala canım bilmiyorum benimde canım sıkıldı.ama sordum ben embriyo çözülecekmis.Niye öğleden sonra oluyor.. banada öyle demişlerdi.. ama ilaç kullanım şemasında öğleden sonra olucak diye bişey yazmıyor.. herkes sabah gidip transfer oluyor biz niye öğleden sonra acaba?
Bana da eşim "biz oraya varınca embriyoyu çıkarıp çözülmesini bekleyecekler. Biz varmadan çıkarmayabilirler kesin olması için" dedi.. tahminde bulundu sadece. Ama mantıklı geldi..Vala canım bilmiyorum benimde canım sıkıldı.ama sordum ben embriyo çözülecekmis.
Evet tatlım kesin öyle olacaklar. Yarın ben geleceğim ins nasip olursa Merkeze. Konukevi de kalacağız.sen ne zaman geleceksinBana da eşim "biz oraya varınca embriyoyu çıkarıp çözülmesini bekleyecekler. Biz varmadan çıkarmayabilirler kesin olması için" dedi.. tahminde bulundu sadece. Ama mantıklı geldi..
Sen hangi şehirden gidiyorsun.. bende yarın antalyada olucam inşallah akşama varmış olucam Allah izin verirse..Evet tatlım kesin öyle olacaklar. Yarın ben geleceğim ins nasip olursa Merkeze. Konukevi de kalacağız.sen ne zaman geleceksin
Ben fethiyeden. Peki sen. Akşama bende gelmiş olacağım.Sen hangi şehirden gidiyorsun.. bende yarın antalyada olucam inşallah akşama varmış olucam Allah izin verirse..
Canim insallah en kisa zamanda bebegine aahip olursun ama cok sorgulama icinden cikamiyor insan 5 kez negatif gormus biri olarak soyluyorum. 6.yapicam herseye ragmen umutluyumKızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Bende anamurdan :) ben otelde kalıcam ya bu merkezin olduğu yerde ne kahvaltı yapılacak yer var nede yemek yenecek yer var.. bende otelde kalayım rahat rahat kahvaltımı yapıp öyle çıkayım diye düşündüm aç aç gitmek istemiyorum..Ben fethiyeden. Peki sen. Akşama bende gelmiş olacağım.
Merhaba. Hatırlıyorsun bravoo:) evet cuma transferim oldu. İyi geçti. Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum ve heyecanlıyım. İnşallah hayırlısıyla tutar. Senin ne zamandı?
Kız ilk sayfaya kaydettim ya kimlerin ne zaman transfer olacağını test günlerini falan:)) benimki 22 kasımdı ertelendi yarın transfer olucam inşallah..Merhaba. Hatırlıyorsun bravoo:) evet cuma transferim oldu. İyi geçti. Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum ve heyecanlıyım. İnşallah hayırlısıyla tutar. Senin ne zamandı?
Cyclo hap sadece beyazı, coraspin,progeston,decort,oksapar ve folidoce. 2 gün ev istirahati verdi.sakin bir hayat önerdi:) ağır iş yapma, ağır kaldırma dedi. Salı günü e2 ve progesteron testi istedi.Kız ilk sayfaya kaydettim ya kimlerin ne zaman transfer olacağını test günlerini falan:)) benimki 22 kasımdı ertelendi yarın transfer olucam inşallah..
Hangi ilaçları kullanıyorsun?
Tast günün ne zaman? Bayağı çok ilaç kullanıyorsun.. bende transferden sonra coraspin, elevit, estrofem ve jel kullanıcam inşallah benimde transferim kolay geçer..Cyclo hap sadece beyazı, coraspin,progeston,decort,oksapar ve folidoce. 2 gün ev istirahati verdi.sakin bir hayat önerdi:) ağır iş yapma, ağır kaldırma dedi. Salı günü e2 ve progesteron testi istedi.
Transfer en kolayı. Zaten ekranda izliyorsun ve usg çıktısını veriyorlar. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah. Test günüm 7 aralık.Tast günün ne zaman? Bayağı çok ilaç kullanıyorsun.. bende transferden sonra coraspin, elevit, estrofem ve jel kullanıcam inşallah benimde transferim kolay geçer..
Canim insallah en kisa zamanda bebegine aahip olursun ama cok sorgulama icinden cikamiyor insan 5 kez negatif gormus biri olarak soyluyorum. 6.yapicam herseye ragmen umutluyum
Test günün neden okadar geç oluyor ki? Ben yarın transfer olucam ve test günüm 5 aralık..Transfer en kolayı. Zaten ekranda izliyorsun ve usg çıktısını veriyorlar. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah. Test günüm 7 aralık.