Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

iyim canım uğraşıyorum diyet ve günlük 1 saat. Yürüş yapıyorum bakalım kilo vermem gerekiyor hazirana kadar biraz sen nasılsın
Bol bol vitamin ve mineral al cnm günlük 2 litre su iç tüp bebek öncesi çok faydalı bunlar bende iyiyim tatlım yarın istanbula gidiyorum bakalım ne olacak rahim hazırlamaya başlayacak dr

Bol bol vitamin ve mineral al cnm günlük 2 litre su iç tüp bebek öncesi çok faydalı bunlar bende iyiyim tatlım yarın istanbula gidiyorum bakalım ne olacak rahim hazırlamaya başlayacak dr
1.5 2 litreye yakin suyu iciyorum canım yesillik tuketiyorum yumurta yiyorum hergun 1 tane abur cubur asitli seyleri cikartim hayatından daha 1 hafta oldu gerci ama bakalım inslah istedigim kiloya düşersem tedavim daha iyi olur diye düşünüyorum hakkında hayırlı olan olur insalah pozitifi görürsün hamiş hamiş banada dua edersin

1.5 2 litreye yakin suyu iciyorum canım yesillik tuketiyorum yumurta yiyorum hergun 1 tane abur cubur asitli seyleri cikartim hayatından daha 1 hafta oldu gerci ama bakalım inslah istedigim kiloya düşersem tedavim daha iyi olur diye düşünüyorum hakkında hayırlı olan olur insalah pozitifi görürsün hamiş hamiş banada dua edersin
Çok iyi düşünmüssün cnm daha hazirana çok var ozamana kadar düzenli diyetine devam tabiki dua ederim dualarımız hepimiz için inşallah hepimiz birgün emeklerimizin karşılığını alacaz

Öyle düşünme cnm canını sıkma bizim tek umudumuz rabbim ne doktor ne hastane hepsi bahane ben senin adına bu ertelemelerde gerçekten bi hayır olduğunu düşünüyorum sabır ve tevekkülle bekleyelim bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler :KK200:
Yok canımı sıkmadım sadece heyecanım kalmadı.. evet ertelendikçe sanki olumlu olucakmış gibi bir his var içimde belkide oyüzden artık heyecanım kalmadı.. inşallah hepimiz sırayla güzel haberlerimizi veririz canım benim:anneadayı::KK200:

Öğretmenim sen naptın araştırma yapıyomusun :KK66:
Yok canim kalan embriyoyu da burda deniycem...rahimde darlik var onu genisletcez bi de parca aliriz dedi doktorum...transferde zorluk olmustu biliyosun..4 aralik gibi regli olucam bittikten 4 gun sonra gitcem...ocaktaki reglimde de transfer hazirliklari baslayacak nasipse:KK66: sen neler yapiyosun..senin bransin neydi? Benim ozel egitim ☺

Yok canim kalan embriyoyu da burda deniycem...rahimde darlik var onu genisletcez bi de parca aliriz dedi doktorum...transferde zorluk olmustu biliyosun..4 aralik gibi regli olucam bittikten 4 gun sonra gitcem...ocaktaki reglimde de transfer hazirliklari baslayacak nasipse:KK66: sen neler yapiyosun..senin bransin neydi? Benim ozel egitim ☺
abla transferi kaça yapacak doktorun

Ben ev hanımıyım cnm çalışmıyorum :) aslında daha önce hamile kalmışsın embriyolarında 5. Güne gitmiş eğer rahat bi transfer geçirirsen olur inşallah bende şuan yoldayım istanbula gidiyorum :KK66:cnm yarın kontrolüm var

Ben ev hanımıyım cnm çalışmıyorum :) aslında daha önce hamile kalmışsın embriyolarında 5. Güne gitmiş eğer rahat bi transfer geçirirsen olur inşallah bende şuan yoldayım istanbula gidiyorum :KK66:cnm yarın kontrolüm var
Ayy canim kusura bakma baska biriyle karıştırdım seni:olamaz: insallah canim...senin icin hersey yolunda gitsin hayirlisiyla:KK54:

X