Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Bu sabah doktorla gorustum kizlar...aralik ayinda reglim bittikten 4 gun sonra gitcem..rahime bakilacak gerekirse biyopsi yapilacakmis...ayrica daha onca sezeryan oldugum icin rahme giden bi alan darmis onu genisletiriz dedi...hic duydunuz mu boyle bir sey??? Acaba baska bi doktora mi gitsem bilemedim

Canım 21 gün fazla değilmi neden hala transferin olmadı rahimmi kalınlaşmıyor
Yok canım kalınlaşma olup olmadığını ilk defa yarın öğrenecem.. benim gittiğim merkeze giden arkadaşlar burda B Brc48 ve mutlulukpesinde onlarda aynı şekilde ilaçlara erken başladı.. her merkez farklı prosedür uyguluyor sanırım..

Hmm anladım cnm bende daha önce donmuş embriyo ile denedim ama iki hafta estrofem kullanıldı iki haftada 12 ml kalınlaştı günde üç tane kullanmıştım sen 21 gün deyince şaşırdım

Benim iki sene önce başkentte 2.400 e transferim oldu 500 ilaçlar 550 de biyopsi olmuştu ve çok uygundu iki sene içerisinde bukadar artması normal değil bence

Evet canm erkenden başlıyoruz rahimi hazırlıyorlar...benim Opu 4 Ekim kontrolüm 5 Aralık ve nasipse inşallah transfer 11 Aralık..

Allah allah başkent üniversitesi hastanesinde bu kadar pahalı olmaması lazım cnm ekstra yöntem uygulandımı
canım ben fıyat aldım doktor 7000 e yapıyormus ama ekstra tahlıler ıstıyormus ortalama 13 bini buluyormus tanıdıgım var o hem doktorun sekreterıne sormus hem o doktorun bı hastasına ortalama fıyatı doktorun ıstedıgı testler o fıyatı buluyormus

Esimde sıkıntı olmasina ve onceden bi kizim olmasina ragmen benden rahmimden parca almayi dusunmeleri normal mi sence..napcagimi sasirdim su an seninle ayni durumdayim

Memnun kaldin mi baskent hastanesinden doktorun kimdi
Doktorum hulusi hocaydı cnm doktordan çok memnun kalmıştım fakat hastane ve labaratuarları berbattı çok kötüydü hastane resmen dökülüyordu üçüncü güne zar zor iki embriyom oluşuyordu orada iki denememde negatif ile sonuçlandı ama şimdi labaratuarları yenilendi diye biliyorum başarı oranları artmıştır ama yinede okadar ücret çok fazla özelde olsa üniversite hastanesi sonuçta benim orda tedavi olduğum yıllarda en uygun hastaneydi

Esimde sıkıntı olmasina ve onceden bi kizim olmasina ragmen benden rahmimden parca almayi dusunmeleri normal mi sence..napcagimi sasirdim su an seninle ayni durumdayim
abla herşey kadına yanı bızlere yapılıyor benımde yaşamadığım yaptırmadıgım bısey kalmadı yok rahım flimi yok hıstereskopi yok gebelık aşısı

benım de kafam bu yüzden karıştı çok cok ıyı dıyende var ama çok negatıf olanda var o kadar para verıcez sonuç ıyı karar vermem gerekıyor
Cnm bu kadar parayı gözden çıkardıysan sana şiddetle kendi doktorumu tavsiye ederim ekip olarak doktor olarak labaratuar olarak çok kaliteliler ben daha önce memorial ve acıbadem gibi özel hastanelerde anca paramı ve zamanımı kaybettim hiç bir merkezde embriyolarım beşinci güne gidemiyordu üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti tam 16 tane blastokistim oldu doktorum hep labaratuar kurbanı olmuşsun dedi

Simdi nerde tedavi görüyorsun canim bu kacinci denemen olacak
Bu 7. Ci tedavim daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı malesef hep embriyolar kalitesiz döllenme az dediler ama aret bey rahimde kireçlenme ve tepesinde eziklik var dedi problem rahim kaynaklı görünüyor yumurtalıklarıyın durumu gayet iyi nasıl blastokist oluşmaz hayret dedi tedavimin her aşaması ile kendisi ilgilendi zaten merkeze gittiğinizde kendinizi okadar özel hissdiyosunuzki kesinlikle uzun süre beklemek yok hep randevu ile çalışıyorlar sizi okadar çok inceliyorlarki yapılmadık tahlil bırakmadılar şimdi çok şükür birinci kalite 16 tane blastokistim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…