- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
canım bır sıkıntısı yok ıhlamurun trasfer den sonra bile ıcebılırsın dedı doktorum banaCanım pekmezi az önce 2 kaşık içtim birazdan yine içeyim bari.. ıhlamur içmek istemiyorum şimdi rahim kalınlaştırmak için ilaç içiyorum ya ters etki yapar diye bitki çayları tüketmiyorum
Aa öyle mi ozaman yarın gidip alayım bari.canım bır sıkıntısı yok ıhlamurun trasfer den sonra bile ıcebılırsın dedı doktorum bana
evet trasferden sonra odaya geldı meyve cayı yasak ama ıhlamur ıcebılırsın desu kahve yasak cayı da çok acık ıcebılırsın dedı canım bende senın gıbı çok hastaydım ıhlamur ıctım limonlu sıcak su ıctım pekmez ıctım burada terlersen atlatırsın ınslahAa öyle mi ozaman yarın gidip alayım bari.
Hangi gün transfer günün canım.. benim 8 gün var..Kızlar herkese merhaba ben dün adet oldum sonunda ve bugün doktor kontrolüm oldu estrafem e başladım yani transfer sürecim başlamış oldu hayırlısıyla inşallah
Canım 10 gün sonra kontrolüm var eğer o zaman herşey yolundaysa İstanbul a çağıracak doktorum ve 3 ya da 4 gün içinde transferim olacak yani nerden baksan 13 gün falan var.. Senin nasıl tam olarak günün belli oluyor ki canım hani rahim kalınlığına bağlı ya transferHangi gün transfer günün canım.. benim 8 gün var..
Kızlar herkese merhaba ben dün adet oldum sonunda ve bugün doktor kontrolüm oldu estrafem e başladım yani transfer sürecim başlamış oldu hayırlısıyla inşallah
Cuma günü muayenem var rahim kalınlığına bakılacak. Ben 6 eylülde opu olduğum gün 20 kasım transfer günü diye elime kağıt verdiler sonra 22 kasıma ertelendi.. 21 gündür estrofem kullanıyorum rahimi hazırlamak için adet olmadan transfer olucam..Canım 10 gün sonra kontrolüm var eğer o zaman herşey yolundaysa İstanbul a çağıracak doktorum ve 3 ya da 4 gün içinde transferim olacak yani nerden baksan 13 gün falan var.. Senin nasıl tam olarak günün belli oluyor ki canım hani rahim kalınlığına bağlı ya transfer
Anladım canım kesin bir tarih değil tahmini 20 Kasım yazmışlar demek ki.. İnşallah güzelce kalınlaşmıştır rahmin estrofem dışında bir ilaç kullanıyor musunCuma günü muayenem var rahim kalınlığına bakılacak. Ben 6 eylülde opu olduğum gün 20 kasım transfer günü diye elime kağıt verdiler sonra 22 kasıma ertelendi.. 21 gündür estrofem kullanıyorum rahimi hazırlamak için adet olmadan transfer olucam..
Teşekkür ederim canım inşallahhadi hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gider.
Günde 4 tane estrofem 1 elevit ve 1 coraspin kullanıyorum..Anladım canım kesin bir tarih değil tahmini 20 Kasım yazmışlar demek ki.. İnşallah güzelce kalınlaşmıştır rahmin estrofem dışında bir ilaç kullanıyor musun
Günde 4 tane estrofem 1 elevit ve 1 coraspin kullanıyorum..
Coraspirin pıhtılaşma için mi canım. Doktor bana sadece günde 3 estrofem ve folik asit verdiGünde 4 tane estrofem 1 elevit ve 1 coraspin kullanıyorum..
Evet canım cuma günü sabah doktora gidecem ve progesteron testi yaptırdım.. inşallah bebişlerimiz bizimle olur..Benbirdost , bende günde 4 tane estrofem 1 tane folbiol 1 tane coraspin kullanıyorum.26 sında transferim olacak ins. Rahim kalınlığı için doktora gdip baktiracakmisin. Senle transfer araligimiz ins 4 gün olacak.
Canım pıhtılaşma olana da olmayana da veriyor doktorCoraspirin pıhtılaşma için mi canım. Doktor bana sadece günde 3 estrofem ve folik asit verdi
Canım 21 gün fazla değilmi neden hala transferin olmadı rahimmi kalınlaşmıyorCuma günü muayenem var rahim kalınlığına bakılacak. Ben 6 eylülde opu olduğum gün 20 kasım transfer günü diye elime kağıt verdiler sonra 22 kasıma ertelendi.. 21 gündür estrofem kullanıyorum rahimi hazırlamak için adet olmadan transfer olucam..
Canim yaa ne diyeyim ki baskent hastanesinde kime gittin biri mi tavsiye etti orayiKızlar başkent hastanesınde doktor 13 bın tutar dıyor kendı doktorum 4.500 yapacak kafam çok karışık yardımcı olun bana
arastırma üzerine buldum abla ama çok pahalı geldi 13 bın ve ılaclarCanim yaa ne diyeyim ki baskent hastanesinde kime gittin biri mi tavsiye etti orayi