Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

En son tedavim memorialda oldu beşinci güne beklettiler ve embriyoların gelişimi durdu blastokist olamadı dediler ve transfer iptal oldu hulusi beyde eşiyin spermleri duman altı kaliteli hiç yok boşuna deneme çocuğunuz olmaz dedi resmen

Madem eşimin spermleri okadar kötüde şimdi nasıl 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu kimse benim yoğurdum ekşi demiyor malesef o yüzden sadece doktoru araştırmayın

Kusura bakmayın kızlar kafanızı şişiren:)ama bu benim 7. Ci tedavim ve bu aşamalara gelene kadar okadar çok çektimki kimse bu sıkıntıları yaşasın istemiyorum bu hastanedede sonuç ne olur bilemiyorum ama şuanda hiç bi doktorun başaramadığını önce Allah tabiki sonra Aret bey başardı

nerde yaptırıyosun sen aceba dokturun kım benım hep 5. Gün oluyo embrıyolarım ama malesef sonuç negatıf oluyo

Benim iki sene önce başkentte 2.400 e transferim oldu 500 ilaçlar 550 de biyopsi olmuştu ve çok uygundu iki sene içerisinde bukadar artması normal değil bence
Senin raporlu sanirim gecen sene 10000 tutmustu hatta biraz gecmisti benim. Bu yil da 13-14 bini bulucak gibi fiyatlar artmis

Doktorun tam adi ve yerini paylasabilir misin canim aklimda olsun bi arastirayim yazmissin yeni gordum:)))

Istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar internetten araştırabilirsiniz zaten her hafta sağlık programlarına çıkıp konuşma yapıyor
Istanbula gidip gelemem canim yaa benim ankaradan bir doktor bulmam lazim..kizimin benim okullarımız var...keske ankarada olsaymis...

Aynen. Ben tarnsfere kadar 45 gün dinlenme süresi almış oldum.bende ayın 20 dinde doktor kontörlü ve test yaptircam. Kalınlığa bakılacak.26 sinda sonrada transfer yazıyor.cok heyecanlıyım.ins olur inşallah.allahim hayırlısını nasip etsin ins.

fıyat uygun bence canım ben rapor cıkartıcamda bakalım sen neden rapor almadın canım
Şimdiki tedavim raporlu cnm sadece hulusi beyde çıkartmadım raporu. İlk denememde hiç bi bilgimiz yoktu rapordan falan haberimiz yoktu ikinciyi acibademde yaptırdım ordada rapor geçmiyordu hulusi beyde fiyatlar çok uygun olduğu için hakkımı harcamak istemedim 5. Ci tedavim memorialda oldu ilk hakkımı orda kullandım ama ordada ilaç dozu ayarı yapamadılar yanlış tedavi sonucu olumsuz oldu 6.cı tedavimide yanlışlık yaptık diye ücretsiz yaptılar cnm ama ondada hata oldu ve olumsuz oldu şimdi Aret beyde ikinci hakkımı kullandım son bi hakkım kaldı inşallah ona gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…