- 25 Ekim 2018
- 114
- 147
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Transferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
Aminnn rabbim hepimize nasip etsin inşallahhayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrucuklarını ...
Canim yazdiklarini okuduktan sonra arastirma yaptim intenette..rahmin ters olmasi gebelige engel degilmis..icini ferah tutkızlar benim transferim 29 kasımda olacak inşallah iki gün önceye çekildi. estrofeme dün başladım diğer ilaçlara bugün başlıcam. bugun kontrole gittiğimde rahmin ters dedi doktorum böyle bişeyi yaşayan ya da bilen var mı nedir ? hsg çektirmiştim orda neden çıkmadı ya da bunca zaman neden belırlenmedi? oyle diyince cok koktum bunları sormayı unuttum korkudan. haftaya kontrolde sorcam ama merak ediyorum.
Canim rahmi ters olan bi arkadasim var ve normal hamile kaldi kizi var. Hicbir sorun yok yani korkmakızlar benim transferim 29 kasımda olacak inşallah iki gün önceye çekildi. estrofeme dün başladım diğer ilaçlara bugün başlıcam. bugun kontrole gittiğimde rahmin ters dedi doktorum böyle bişeyi yaşayan ya da bilen var mı nedir ? hsg çektirmiştim orda neden çıkmadı ya da bunca zaman neden belırlenmedi? oyle diyince cok koktum bunları sormayı unuttum korkudan. haftaya kontrolde sorcam ama merak ediyorum.
Canim yazdiklarini okuduktan sonra arastirma yaptim intenette..rahmin ters olmasi gebelige engel degilmis..icini ferah tut
Canim rahmi ters olan bi arkadasim var ve normal hamile kaldi kizi var. Hicbir sorun yok yani korkma
benım doktorum o aksam hemen aradı abla ılgılendı saolsun yanına gelmenı ıstıyorum yüzyüze konusalım dedı araması gerekuyordu çok mu yoğun acebaKizlar yaa 2 kasimda negatif diye aradilar daha sonra arayan olmadi merkezden maalesef...bugun ben aradim persembe sabaha randevu aldim...bu nasil bir ilgisizlik anlamadim..pozitif olsa ararlardi mutlaka
Ne bileyim canim yaa...11 gun oldu yani...1 dk lik bir telefon görüşmesi yapabilirlerdi..cok da zor bi sey degil ki...dondurulmus embriyo baska merkeze nasil taşınıyor bilgin var mi...persembe gidicem tutumlarini begenmezsem orda yapmiycam transferi...sogudum resmenbenım doktorum o aksam hemen aradı abla ılgılendı saolsun yanına gelmenı ıstıyorum yüzyüze konusalım dedı araması gerekuyordu çok mu yoğun aceba
abla ben ankardan ıstanbula goturdum ta dondurulmus 4 embrıyomu sana tasıycagın merkez 1 tane tüp ve kağıt verıyor sen o tüple kagıtla eskı merkezıne gıdıyosun onlar tüpün ıcıne embriyonu koyuyor sen alıp onu yenı merkezıne verıyosunNe bileyim canim yaa...11 gun oldu yani...1 dk lik bir telefon görüşmesi yapabilirlerdi..cok da zor bi sey degil ki...dondurulmus embriyo baska merkeze nasil taşınıyor bilgin var mi...persembe gidicem tutumlarini begenmezsem orda yapmiycam transferi...sogudum resmen
Tmm canim sagol bakayim duruma gore napcagima karar vericemabla ben ankardan ıstanbula goturdum ta dondurulmus 4 embrıyomu sana tasıycagın merkez 1 tane tüp ve kağıt verıyor sen o tüple kagıtla eskı merkezıne gıdıyosun onlar tüpün ıcıne embriyonu koyuyor sen alıp onu yenı merkezıne verıyosun
rıca ederim abla fazla zahmetli deyıl yanı eski merkezı 2 gün önce haber veriyosun sadeceTmm canim sagol bakayim duruma gore napcagima karar vericem
canım bol bol ıhlamur iç pekmezi ılıt birazz su kat az bisey ic çok faydası oluyor bıraz da terleKızlar 8 günüm kaldı ama grip oldum sesim gitti sürekli öksürüyorum ne yapıcam ben şimdi8 günde geçer mi ki bu grip
Aynen canim dedigin gibiMerhaba arkadaşlar bir şey sorucam. Yumurtalar toplanıp döllendirildikten sonra dondurulmuş transfer için mi bekliyorsunuz?
Canım pekmezi az önce 2 kaşık içtim birazdan yine içeyim bari.. ıhlamur içmek istemiyorum şimdi rahim kalınlaştırmak için ilaç içiyorum ya ters etki yapar diye bitki çayları tüketmiyorumcanım bol bol ıhlamur iç pekmezi ılıt birazz su kat az bisey ic çok faydası oluyor bıraz da terle
Gecer bir haftaya canim...canini sıkma...Kızlar 8 günüm kaldı ama grip oldum sesim gitti sürekli öksürüyorum ne yapıcam ben şimdi8 günde geçer mi ki bu grip
Evet canimMerhaba arkadaşlar bir şey sorucam. Yumurtalar toplanıp döllendirildikten sonra dondurulmuş transfer için mi bekliyorsunuz?