Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

kızlar benim transferim 29 kasımda olacak inşallah iki gün önceye çekildi. estrofeme dün başladım diğer ilaçlara bugün başlıcam. bugun kontrole gittiğimde rahmin ters dedi doktorum böyle bişeyi yaşayan ya da bilen var mı nedir ? hsg çektirmiştim orda neden çıkmadı ya da bunca zaman neden belırlenmedi? oyle diyince cok koktum bunları sormayı unuttum korkudan. haftaya kontrolde sorcam ama merak ediyorum.

Canim yazdiklarini okuduktan sonra arastirma yaptim intenette..rahmin ters olmasi gebelige engel degilmis..icini ferah tut

Canim rahmi ters olan bi arkadasim var ve normal hamile kaldi kizi var. Hicbir sorun yok yani korkma

Canim yazdiklarini okuduktan sonra arastirma yaptim intenette..rahmin ters olmasi gebelige engel degilmis..icini ferah tut

canım ben de baktım ama insan kuşku duyuyor son dakikada böyle bişey çıkınca cok korktum acıkcası sağolsun doktorum da farkında olmadan paniğime panik kattı biraz. sonra acıkladı sorun değil bu bizim için dedi ama çok ikna olmamıstım. şimdi daha iyi hissediyorum. sağolsın...

Kizlar yaa 2 kasimda negatif diye aradilar daha sonra arayan olmadi merkezden maalesef...bugun ben aradim persembe sabaha randevu aldim...bu nasil bir ilgisizlik anlamadim..pozitif olsa ararlardi mutlaka

Kizlar yaa 2 kasimda negatif diye aradilar daha sonra arayan olmadi merkezden maalesef...bugun ben aradim persembe sabaha randevu aldim...bu nasil bir ilgisizlik anlamadim..pozitif olsa ararlardi mutlaka
benım doktorum o aksam hemen aradı abla ılgılendı saolsun yanına gelmenı ıstıyorum yüzyüze konusalım dedı araması gerekuyordu çok mu yoğun aceba

benım doktorum o aksam hemen aradı abla ılgılendı saolsun yanına gelmenı ıstıyorum yüzyüze konusalım dedı araması gerekuyordu çok mu yoğun aceba
Ne bileyim canim yaa...11 gun oldu yani...1 dk lik bir telefon görüşmesi yapabilirlerdi..cok da zor bi sey degil ki...dondurulmus embriyo baska merkeze nasil taşınıyor bilgin var mi...persembe gidicem tutumlarini begenmezsem orda yapmiycam transferi...sogudum resmen

Merhaba arkadaşlar bir şey sorucam. Yumurtalar toplanıp döllendirildikten sonra dondurulmuş transfer için mi bekliyorsunuz?

abla ben ankardan ıstanbula goturdum ta dondurulmus 4 embrıyomu sana tasıycagın merkez 1 tane tüp ve kağıt verıyor sen o tüple kagıtla eskı merkezıne gıdıyosun onlar tüpün ıcıne embriyonu koyuyor sen alıp onu yenı merkezıne verıyosun

Tmm canim sagol bakayim duruma gore napcagima karar vericem

canım bol bol ıhlamur iç pekmezi ılıt birazz su kat az bisey ic çok faydası oluyor bıraz da terle
Canım pekmezi az önce 2 kaşık içtim birazdan yine içeyim bari.. ıhlamur içmek istemiyorum şimdi rahim kalınlaştırmak için ilaç içiyorum ya ters etki yapar diye bitki çayları tüketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…