- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
- Konu Sahibi Benbirdost
Istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar internetten araştırabilirsiniz zaten her hafta sağlık programlarına çıkıp konuşma yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde yaptırıyosun sen aceba dokturun kım benım hep 5. Gün oluyo embrıyolarım ama malesef sonuç negatıf oluyoCnm bu kadar parayı gözden çıkardıysan sana şiddetle kendi doktorumu tavsiye ederim ekip olarak doktor olarak labaratuar olarak çok kaliteliler ben daha önce memorial ve acıbadem gibi özel hastanelerde anca paramı ve zamanımı kaybettim hiç bir merkezde embriyolarım beşinci güne gidemiyordu üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti tam 16 tane blastokistim oldu doktorum hep labaratuar kurbanı olmuşsun dedi
Istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarnerde yaptırıyosun sen aceba dokturun kım benım hep 5. Gün oluyo embrıyolarım ama malesef sonuç negatıf oluyo
fıyatı nasıl canım aceba büfe sen nerde yasıyosunIstanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar
Senin raporlu sanirim gecen sene 10000 tutmustu hatta biraz gecmisti benim. Bu yil da 13-14 bini bulucak gibi fiyatlar artmisBenim iki sene önce başkentte 2.400 e transferim oldu 500 ilaçlar 550 de biyopsi olmuştu ve çok uygundu iki sene içerisinde bukadar artması normal değil bence
raporlu 5.250 raporsuz 7.800fıyatı nasıl canım aceba büfe sen nerde yasıyosun
Yok canım raporlu değildimSenin raporlu sanirim gecen sene 10000 tutmustu hatta biraz gecmisti benim. Bu yil da 13-14 bini bulucak gibi fiyatlar artmis
Doktorun tam adi ve yerini paylasabilir misin canim aklimda olsun bi arastirayim yazmissin yeni gordum:)))Bu 7. Ci tedavim daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı malesef hep embriyolar kalitesiz döllenme az dediler ama aret bey rahimde kireçlenme ve tepesinde eziklik var dedi problem rahim kaynaklı görünüyor yumurtalıklarıyın durumu gayet iyi nasıl blastokist oluşmaz hayret dedi tedavimin her aşaması ile kendisi ilgilendi zaten merkeze gittiğinizde kendinizi okadar özel hissdiyosunuzki kesinlikle uzun süre beklemek yok hep randevu ile çalışıyorlar sizi okadar çok inceliyorlarki yapılmadık tahlil bırakmadılar şimdi çok şükür birinci kalite 16 tane blastokistim var
Tmm canim sagolIstanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar internetten araştırabilirsiniz zaten her hafta sağlık programlarına çıkıp konuşma yapıyor
Istanbula gidip gelemem canim yaa benim ankaradan bir doktor bulmam lazim..kizimin benim okullarımız var...keske ankarada olsaymis...Istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar internetten araştırabilirsiniz zaten her hafta sağlık programlarına çıkıp konuşma yapıyor
Gelip gitmek sıkıntı oluyor işte cnm neyazıkki acele karar vermeyin iyice araştırın Ankarda da çok iyi merkez ve doktorlar vardır muhakkakIstanbula gidip gelemem canim yaa benim ankaradan bir doktor bulmam lazim..kizimin benim okullarımız var...keske ankarada olsaymis...
fıyat uygun bence canım ben rapor cıkartıcamda bakalım sen neden rapor almadın canımraporlu 5.250 raporsuz 7.800
Merkezde çok dr var ama Aret beyi seçerseniz 400 tl muayene ücreti var bu ücret bi seferliğine alınıyor
abla recai papucu var bı bak ıstersenIstanbula gidip gelemem canim yaa benim ankaradan bir doktor bulmam lazim..kizimin benim okullarımız var...keske ankarada olsaymis...
Aynen. Ben tarnsfere kadar 45 gün dinlenme süresi almış oldum.bende ayın 20 dinde doktor kontörlü ve test yaptircam. Kalınlığa bakılacak.26 sinda sonrada transfer yazıyor.cok heyecanlıyım.ins olur inşallah.allahim hayırlısını nasip etsin ins.Yok canım kalınlaşma olup olmadığını ilk defa yarın öğrenecem.. benim gittiğim merkeze giden arkadaşlar burda B Brc48 ve @mutlulukpesinde onlarda aynı şekilde ilaçlara erken başladı.. her merkez farklı prosedür uyguluyor sanırım..
fiyatları uygun olduğu için rapor hakkımı kullanmak istememiştim cnm Iyikide kullanmamışım :)fıyat uygun bence canım ben rapor cıkartıcamda bakalım sen neden rapor almadın canım
Şimdiki tedavim raporlu cnm sadece hulusi beyde çıkartmadım raporu. İlk denememde hiç bi bilgimiz yoktu rapordan falan haberimiz yoktu ikinciyi acibademde yaptırdım ordada rapor geçmiyordu hulusi beyde fiyatlar çok uygun olduğu için hakkımı harcamak istemedim 5. Ci tedavim memorialda oldu ilk hakkımı orda kullandım ama ordada ilaç dozu ayarı yapamadılar yanlış tedavi sonucu olumsuz oldu 6.cı tedavimide yanlışlık yaptık diye ücretsiz yaptılar cnm ama ondada hata oldu ve olumsuz oldu şimdi Aret beyde ikinci hakkımı kullandım son bi hakkım kaldı inşallah ona gerek kalmazfıyat uygun bence canım ben rapor cıkartıcamda bakalım sen neden rapor almadın canım