- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Yok abla haftaya felan gıderız heralde esım ızın alamıyor çünkü bı aralarNaptin canim diger doktorla görüştün mu ne dedi
Bende gun sayiyorum ama sakin sakin degil bugun 3.gunum sanki olmadi gibi hissediyorum.canlar nasılsınız ben sakin sakin gün sayıyorum
öyle düşünme canım bişey hissetmemiz için çok erken, güzel olumlu şeyler düşünelim ki kötü etkilemeyelimBende gun sayiyorum ama sakin sakin degil bugun 3.gunum sanki olmadi gibi hissediyorum.
Eger oyleyse ben coktan kotu etkiledim sanirim.öyle düşünme canım bişey hissetmemiz için çok erken, güzel olumlu şeyler düşünelim ki kötü etkilemeyelim
Ayyy hadi inşallah canım rabbim gönlüne göre versin Pazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Canım daha dur yolun başındasın hemen olumsuz düşünme inşallah rabbimin izniyle olacak bak görBende gun sayiyorum ama sakin sakin degil bugun 3.gunum sanki olmadi gibi hissediyorum.
öyle düşünme arada benimde aklıma geliyo negatif olursa diye ama hemen susturuyorum içimdeki sesiEger oyleyse ben coktan kotu etkiledim sanirim.
Kızlar benimde ohss ağrılarım hafifledi giderek dahada iyileşmeye başladı çok şükür bende bu adetimde transfer olucam inşallah çok heyecanlıyım
hayırlısıyla bebisini alır dönersin insallahPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Amiiinnn canım Inşallah bu arada seninde testine 6 gün kaldı heyecanla takipteyimçok güzel bir haber tatlım çok sevindim iyi olmana
hayırlarla olsun inşallah transferin
Ayyy hadi inşallah canım rabbim gönlüne göre versin boş git dolu dolu gel inşallah
hayırlısıyla bebisini alır dönersin insallah
evet canım son 6 gün heyecanla bekliyorumAmiiinnn canım Inşallah bu arada seninde testine 6 gün kaldı heyecanla takipteyim
Kacinci gun embriyosu cnm hayirli olsunTransferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
Amin inşallahKacinci gun embriyosu cnm hayirli olsun