- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
- Konu Sahibi Benbirdost
Canım çıkmadımı dahatesekkur ederim canım bi 10 dakikaya çıkar sanırım ben çok kotu oldum arabada oturuyorum eşim bekliyorum sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çıkmadımı dahatesekkur ederim canım bi 10 dakikaya çıkar sanırım ben çok kotu oldum arabada oturuyorum eşim bekliyorum sonucu
yok canım yaCanım çıkmadımı daha
daha çıkmadı sonuç canimtugce0640 hadi çıkmadı mı sonuç heyecanla bekliyoruz
Kız sen orda haberi alana kadar ben burda 9 doğurdumyok canım ya
2 saat dediler 3 saat olucak nerdeyse vala yaKız sen orda haberi alana kadar ben burda 9 doğurdum
Neyse bakalım cnm geç olsun güç olmasın değilmi2 saat dediler 3 saat olucak nerdeyse vala ya
Bende valla yaKız sen orda haberi alana kadar ben burda 9 doğurdum
öyle canımNeyse bakalım cnm geç olsun güç olmasın değilmi
öyle canım
Ayyy canım benim yaaa çok umutlanmıştık çok dua etmiştik ama hakkınızda hayırlısı buymuş demekki lütfen üzülme umudunu hiç kaybetme rabbim en birgün en güzelinden nasip edecek inan. DahaKızlar malesef negatif
Kızlar malesef negatif
Inan cok uzgunum su an ne desem ne yazsam bilemedim rabbim en kisa zamanda en guzel bebeklere kavustursun seni...Kızlar malesef negatif
Daha çok gençsin daha çok bebişlerin olur tatlım
Sende daha çok gençmişsin cnm seninde boy boy bebişlerin olacak gör bak bir gün bu çekilen sıkıntılar son bulacak inanıyorum ben. Bende 28 yaşındayım ama bu 7. Ci tedavim pek yaşada takılmayın rabbim isterse olurBende onu düşünüyordum ben 33 yaşındayım bakalım biz neler görücez
Kızlar malesef negatif
Canım ya ne diyeceğimi bilemedim inşallah bir gün olucak dua etmekten vazgeçme ve asla pes etme..Kızlar malesef negatif