- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Sonuç ne olursa olsun mutlaka yaz cnm hiç birimizinki garanti değil sonuç olumsuz olursada hiç üzülme senin canın saolsunyazarım abla insalah hayırlı haberi
öyle tabi canımda insalah hepimz kavusuruz yavrularimizaSonuç ne olursa olsun mutlaka yaz cnm hiç birimizinki garanti değil sonuç olumsuz olursada hiç üzülme senin canın saolsun
Inşallah cnmöyle tabi canımda insalah hepimz kavusuruz yavrularimiza
Benims de 5 kasım kontrol.rAhim için ilaç vereceklermiş sonrada hayırlısıyla transver gününü öğrwnirim. Herkesin kucağı dolsun hayırlısıylaSlm kızlar 6 eylülde yumurtalarım toplandı.. şuan rahim dinlendirme sürecindeyim:)) transferim 20 kasımda daha çoooookk var yaniresmen şafak sayıyorum, sanki hiç günler geçmek bilmiyor gibi..
Benim gibi transfer bekleyenler gelin birlikte bekleyelim neler yememiz gerekir onları konuşalım.. transfer sonuçlarımızı da beraber bekleriz hem sohbet ederiz hemde vakit geçmiş olur)
hadi çıkın çıkın gelin
TRANSFER BEKLEYENLER;
tugce0640 22 ekim transfer
1 kasım test günü hayırlı olsun
81870719 23 ekim transfer
2 kasım test günü hayırlı olsun
@pedaliza61 kasımda transfer
@Mojo44 kasımda transfer
@ayllllliiiin35 kasımda transfer
@Melusina22 kasımda transfer
@uykulukuala kasımda transfer
@White_angel38 kasımda transfer
@mervesm kasımda transfer
@Doga Delisi kasımda transfer
Benbirdost 22 kasım transfer
@Brc48 26 kasım transfer
@mutlulukpesinde 11 aralık transfer
@seymadagdev aralıkta transfer
@galadriel80 transfer tarihi belli değil
Nissara transfer tarihi belli değil
@seriday989 transfer tarihi belli değil
dua et abla bana hic uyuamdim çok telasliyim
Allah gönlünüze göre versin inşallahdua et abla bana hic uyuamdim çok telasliyim
amin insalahAllah gönlünüze göre versin inşallah
Hadi inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin gelsin bebişlerKızlar kani verdim 2 satte cikicak insalah hayırlı sonuç alirim
insalah canimHadi inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin gelsin bebişler
Insallah canim rabbim yardimcin olsunKızlar kani verdim 2 satte cikicak insalah hayırlı sonuç alirim
amin ablaInsallah canim rabbim yardimcin olsun
ben ankarada oturuyorum abla özel lokman hekim hastanesinde verdimtugce0640 nerde oturuyodun sen canim...hangi hastanede verdin kani
Maşallah canım benimÇok şükür cnm 52 yumurta toplandı 30 küsürü olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane blastokistim oldu ablaları maşallah inşallah bu sefer bende çok umutluyum embriyolarım ilk defa blastokist evresine geldi çok şükür inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alacaz kızlar hiç endişelenmeyin relaks olun
Hoşgeldin canım, amin inşallah.. sen aralıkta mı transfer olucan kasım da mı?Benims de 5 kasım kontrol.rAhim için ilaç vereceklermiş sonrada hayırlısıyla transver gününü öğrwnirim. Herkesin kucağı dolsun hayırlısıyla
Merhaba canım Benim de eskiye göre 15 gün gecikti. Bugün 12.gün hala geliyorMerhaba arkadaşlar benim opum oldu 4-5 gün sonra adet oldum uzun sürdü ve baya kanama.şimdi yeni adetim hangi tarihe göre olacak daha olamadım eskiye göre gecikmiş durumda