- 30 Ekim 2014
- 373
- 710
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Sıkma canını zor biliyorum ben 2 ay bekledim 3. Ay sonunda ameliyat oldum 20 gün oldu 2 haftam var transfere üstelik tüpüm alındı ama gayet iyiyim geçecek emin ol, geç olsun güç olmasın eşimde bende bir dizi ameliyat olduk 5 yıldır 1 kez bile deneyemedik tüp bebeği ama artık zamanı geldi umarım sen beklemezsin benim gibi ohss çok olan bişey geçecek inşallahTeşekkür ederim kızlar hastaneden eve geldim ağrı kesici falan yaptılar bol bol dinlenmemi söyledi iki gün sonra tekrar kontrolüm var yumurtalıklarım aşırı şişmiş rahimdede miyom oluşmuştransferini ertelet dedi doktor offf çok canım sıkıldı
Ahh arkadaşım zaten ocak ayında tedaviye başladık rapor işlemleriydi tahlil sonuçlarıydı genetik tahlilleriydi ha şu ramazanda geçsin ha bu bayramda gitsin diye diye tedavim 10 aydır git gel bi sonlanamadı tam yumurta toplandı herşey bitti adet olunca gidicem derken bide bu çıktı bi embriyolarımı alıpta sonuca gün sayamadım şimdi bir iki ay daha ertelenmesi çok çok üzdü beni ama yapacak bişey yok mecbur beklicem vardır bundada bi hayır diyorum tevekküll içinde sabrediyorumSıkma canını zor biliyorum ben 2 ay bekledim 3. Ay sonunda ameliyat oldum 20 gün oldu 2 haftam var transfere üstelik tüpüm alındı ama gayet iyiyim geçecek emin ol, geç olsun güç olmasın eşimde bende bir dizi ameliyat olduk 5 yıldır 1 kez bile deneyemedik tüp bebeği ama artık zamanı geldi umarım sen beklemezsin benim gibi ohss çok olan bişey geçecek inşallah
Selam, bende beklemedeyim estrofem kullanmaya başladım 4 gün önce, 5inde kontrolüm var transfer günüm belirlenecek bakalımm
6 eylülde opu oldum rahmim kalp şeklinde olduğu için aynı zamanda opu işlemi sırasında histereskopi oldum..Hoşbuldum neden okadar geç ki, bu arada benim adetimi kesti ilaç galiba normal mi sizce
o zaman gelecek ay başlayayım ilk üç gün yatayım sonra çalışayım. hem korkuyorum yaptırmaya negatif olursa naparım diyorum. hem de olsun bitsin önüme bakayım diyorum.kasımın 2 si adet tarihim bir gideyim bakalım görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler. cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Allah hepimize birlikte nasip etsin inşallah.Benbirdost Nissara
Merhaba,
Aynı gün başlamışız estrofem e. Benim de kontrolüm 5 kasımda. Transfer günüm o zaman belli olacak. Zamanımız hemen hemen aynı. Umarım güzel haberleri de peş peşe alırız
Merhaba,
Aynı gün başlamışız estrofem e. Benim de kontrolüm 5 kasımda. Transfer günüm o zaman belli olacak. Zamanımız hemen hemen aynı. Umarım güzel haberleri de peş peşe alırız
İnşallah canım hAyırlı sonuçlar alırsın inşallahAnladım canım.. inşallah kucağına almakta nasip olsun.. tüp bebeğe başlamadan önce ilk aşılamamı oldum sıfır heyecan vardı ama negatifti inşallah transferden sonra da çok rahat olurum bizlere de dua et..
Bekliyorum cuma gununu canim evdeyim bakalim hicbiyere cikmadim 23 ekimden beriTugce0640 özlem2016 naptınız kızlar nasıl gidiyor gününüz yaklaştı iyice tugce0640 senin test günün bugünmüydü
Canım üzülme geç olsun güç olmasın yeter ki.. inşallah sonu mutlu bitecekAhh arkadaşım zaten ocak ayında tedaviye başladık rapor işlemleriydi tahlil sonuçlarıydı genetik tahlilleriydi ha şu ramazanda geçsin ha bu bayramda gitsin diye diye tedavim 10 aydır git gel bi sonlanamadı tam yumurta toplandı herşey bitti adet olunca gidicem derken bide bu çıktı bi embriyolarımı alıpta sonuca gün sayamadım şimdi bir iki ay daha ertelenmesi çok çok üzdü beni ama yapacak bişey yok mecbur beklicem vardır bundada bi hayır diyorum tevekküll içinde sabrediyorum
Inşallah kardeşim çok şükür bugün biraz iyiyim 52 yumurta toplanCanım üzülme geç olsun güç olmasın yeter ki.. inşallah sonu mutlu bitecek
Kaç yumurta toplandı canım?
Cok degisik duygular icindeyim...heyecanliyim bazen umutlu bazen umutsuz...biraz da gergin...umarim hepimiz olumlu haber aliriz..rabbim herkesin kucagini doldursun insallah:)Özlem2016 çok az kaldı iki gün daha dişimizi sıkalım kardeşim inşallah parti yapacaz burda dört gözle bekliyorum tugce0640 canım seninkide yarınmış artık saatler dakikalar bile geçmez senin içinde Allahım inşallah olacak kızlar içime doğuyor
Ayy masallah ne kadar cok olmuş yumurtan...benim 19 taneydiInşallah kardeşim çok şükür bugün biraz iyiyim 52 yumurta toplan
Aboooovvv maşallah kız nazar değmesin inşallah:)))) bir sürü sağlıklı bebişlerin olur:))Inşallah kardeşim çok şükür bugün biraz iyiyim 52 yumurta toplan
Benim 26 taneydi 23 tanesi toplanmıştı :))Ayy masallah ne kadar cok olmuş yumurtan...benim 19 taneydi