Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Maşallah canım benim:nazar: inşallah dediğin gibi hepimiz pozitif sonuçlar alıcaz:dua:
Inşallah cnm bizler dualarımızı birleştirelim birsürü negatif sonuç aldım ama hiç birinde umudumu yitirmedim çünkü rabbim sabredenlerle birliktedir bakın görün hepimiz bir gün o güzel haberleri alacağız Allahın izni ile belki biraz daha uğraşıcaz biraz daha yorulacaz ama yolumuz belli inancımız imtihanımızı yenicek. Yeterki biz pes etmeyelim :KK200:

Yaaaa o zaman benim de öyle olur teşekkürler cevap için.opudan sonra da oldu dimi kanama
Opudan sonra 5.gün oldu kanama. Bir sonraki kanamada 15 gün gecikti.. herkeste aynı olacak diye bişey yok canım kendine stres yapma daha çok geciktirirsin.. doktorum bana lucrin depot adında iğne vermişti o iğneden sonra adet olunuyormuş..

Merhaba arkadaşlar benim opum oldu 4-5 gün sonra adet oldum uzun sürdü ve baya kanama.şimdi yeni adetim hangi tarihe göre olacak daha olamadım eskiye göre gecikmiş durumda
Opudan 11 gun sonra olmuştum ben reglimi...normalden daha fazla kanamam olmustu..6 agustos regli...20 agustos opu.....31 agustos regli...4 ekim ikinci regli tarihim...biraz gecikiyor sonrasinda regli zamani...

Opudan sonra 5.gün oldu kanama. Bir sonraki kanamada 15 gün gecikti.. herkeste aynı olacak diye bişey yok canım kendine stres yapma daha çok geciktirirsin.. doktorum bana lucrin depot adında iğne vermişti o iğneden sonra adet olunuyormuş..
Çok sağol canım benim de 5 gün sonra oldu eskiye göre bekliyorum hala

Esimi kizimi gonderip uyuyordum her sabah...bugun uyuyamadim seni merak etmekten vallahi:KK66:
Maşallah cnm bi kızın olduğunu bilmiyordum Allahım bağışlasın rabbim hayırlı uzun ömür versin drlar daha önce hamile kalıp doğuranların şansının daha yüksek olduğunu söylüyorlar senin için bi kat daha umutlandım inşallah

Hepinize merhaba.. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda hayırlı hamileliklerin olsun sağlıcakla evlatlarınıza kavuşun inşallah.

tugce0640 tugce0640 canım inşallah hayırlı pozitif sonuçların olsun. Kaçta çıkacak tahlillerin. Bugün senin müjdeli haberi alacağın gün olsun inşallah.

Hepinize merhaba.. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda hayırlı hamileliklerin olsun sağlıcakla evlatlarınıza kavuşun inşallah.

tugce0640 tugce0640 canım inşallah hayırlı pozitif sonuçların olsun. Kaçta çıkacak tahlillerin. Bugün senin müjdeli haberi alacağın gün olsun inşallah.
tesekkur ederim canım bi 10 dakikaya çıkar sanırım ben çok kotu oldum arabada oturuyorum eşim bekliyorum sonucu

tesekkur ederim canım bi 10 dakikaya çıkar sanırım ben çok kotu oldum arabada oturuyorum eşim bekliyorum sonucu

Ayy canım hadi inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin. Ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun canım.

X