Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Aboooovvv maşallah kız nazar değmesin inşallah:)))) bir sürü sağlıklı bebişlerin olur:))
Çok şükür cnm 52 yumurta toplandı 30 küsürü olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane blastokistim oldu ablaları maşallah inşallah bu sefer bende çok umutluyum embriyolarım ilk defa blastokist evresine geldi çok şükür inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alacaz kızlar hiç endişelenmeyin relaks olun

16 tane embriyo donduruldu mu...ohh ne guzel...mutlaka hamile kalirsin sen bunlarla

16 tane embriyo donduruldu mu...ohh ne guzel...mutlaka hamile kalirsin sen bunlarla
Evet canım embriyolarım donduruldu çok şükür doktorumuzda rahimden bi sıkıntı olmazsa gebe kalırsın diyor inşallah ama benim rahimde kireçleme var milyonda bi görülen bişeymiş ve tedavisi yokmuş o yüzden dr biraz tereddütlü ama rahim kalınlaşmasında bi problem olmuyo çok şükür istenilen kalınlığa geliyo kader kısmet arkadaşlarım inşallah iyi düşünelim iyi olsun

Dr yumurta toplama esnasında rahimden biyopsi yaptı parça alınıp incelemeye gitti oda temiz çıktı çok şükür bi sıkıntı görülmemiş

Azcik evi supureyim dedim belim agridi yaa islak mendille toz aldim kovayi tasimak iyi olmaz diye
Kız niye ev süpürüyosun bırak birazda pis olsun heryer bebişinden önemlimi aç tvyi al eline kumandayı giyin pijamalarını sal kendini boşalt kafanı relaks ol boşver kirleniversin ortalık takma sadece 2 kasımı düşün

Tutamadim kendimi tv izle kitap oku örgü or hepsini yapiyorum ama gecmiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…