- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
ay evet evet çok stersteyimtugce0640 canım yarın test günün inşallah hayırlı haberlerini alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet evet çok stersteyimtugce0640 canım yarın test günün inşallah hayırlı haberlerini alırız
hayır yarin heycandan stresten ölmek uzereyimTugce0640 özlem2016 naptınız kızlar nasıl gidiyor gününüz yaklaştı iyice tugce0640 senin test günün bugünmüydü
Olursa boyle olur olmazsa boyle olur diye kafamda cesit cesit senaryolar kurmaktayim ben de hephayır yarin heycandan stresten ölmek uzereyim
aynen abla bu gece bana uyku yok sanırım yarin bu saattlerde herşey belli olmuş olurOlursa boyle olur olmazsa boyle olur diye kafamda cesit cesit senaryolar kurmaktayim ben de hep
Çok şükür cnm 52 yumurta toplandı 30 küsürü olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane blastokistim oldu ablaları maşallah inşallah bu sefer bende çok umutluyum embriyolarım ilk defa blastokist evresine geldi çok şükür inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alacaz kızlar hiç endişelenmeyin relaks olunAboooovvv maşallah kız nazar değmesin inşallah:)))) bir sürü sağlıklı bebişlerin olur:))
16 tane embriyo donduruldu mu...ohh ne guzel...mutlaka hamile kalirsin sen bunlarlaÇok şükür cnm 52 yumurta toplandı 30 küsürü olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane blastokistim oldu ablaları maşallah inşallah bu sefer bende çok umutluyum embriyolarım ilk defa blastokist evresine geldi çok şükür inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alacaz kızlar hiç endişelenmeyin relaks olun
Evet canım embriyolarım donduruldu çok şükür doktorumuzda rahimden bi sıkıntı olmazsa gebe kalırsın diyor inşallah ama benim rahimde kireçleme var milyonda bi görülen bişeymiş ve tedavisi yokmuş o yüzden dr biraz tereddütlü ama rahim kalınlaşmasında bi problem olmuyo çok şükür istenilen kalınlığa geliyo kader kısmet arkadaşlarım inşallah iyi düşünelim iyi olsun16 tane embriyo donduruldu mu...ohh ne guzel...mutlaka hamile kalirsin sen bunlarla
Kız niye ev süpürüyosun bırak birazda pis olsun heryer bebişinden önemlimi aç tvyi al eline kumandayı giyin pijamalarını sal kendini boşalt kafanı relaks ol boşver kirleniversin ortalık takma sadece 2 kasımı düşünAzcik evi supureyim dedim belim agridi yaa islak mendille toz aldim kovayi tasimak iyi olmaz diye
Tutamadim kendimi tv izle kitap oku örgü or hepsini yapiyorum ama gecmiyor zamanKız niye ev süpürüyosun bırak birazda pis olsun heryer bebişinden önemlimi aç tvyi al eline kumandayı giyin pijamalarını sal kendini boşalt kafanı relaks ol boşver kirleniversin ortalık takma sadece 2 kasımı düşün
Öyle oluyor ama çok şükür gününüz bitti bak bugünde geçtiTutamadim kendimi tv izle kitap oku örgü or hepsini yapiyorum ama gecmiyor zaman
5.gun canim...iki embriyo transfer edildi ☺Senin kaçıncı gün embriyosuydu
Maşallah cnm şansın çok yüksek inşallah hayırlı haberlerini alırız5.gun canim...iki embriyo transfer edildi ☺
Sagol canim yaa insallah dedigin gibi olurMaşallah cnm şansın çok yüksek inşallah hayırlı haberlerini alırız
dikkat et kendine ablaAzcik evi supureyim dedim belim agridi yaa islak mendille toz aldim kovayi tasimak iyi olmaz diye
Sagol canim yarin hemen yaz burayadikkat et kendine abla
yazarım abla insalah hayırlı haberiSagol canim yarin hemen yaz buraya