Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ayy kızlar sizin gününüz yaklaştıkça ben burda duramıyorum heyecandan. Sonucunuzu alır almaz hemen yazın buraya

Bizede nasip olsun inşallah:) sende hamileliğini doya doya en güzel şekilde yaşarsın inşallah:)) transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat ettin.. neler yedin içtin biraz anlatır mısın?
Canım merhaba bu benm üçüncü denememdi öncekilerde çok sıkıntı etmiştim ama bu sefer çok rahat davranmaya çalıştım tabi ağır kaldırmak gibi şeyler yapmadım ama normal hayatıma devam etmeye çalıştım ekstra birşey yapmadım acıkcası :)

Selam, bende beklemedeyim estrofem kullanmaya başladım 4 gün önce, 5inde kontrolüm var transfer günüm belirlenecek bakalımm

Anladım canım.. inşallah kucağına almakta nasip olsun.. tüp bebeğe başlamadan önce ilk aşılamamı oldum sıfır heyecan vardı ama negatifti inşallah transferden sonra da çok rahat olurum bizlere de dua et..

Kızlar aşırı uyarılmaya bağlı ohss sendromu geçiriyorum şuan hastanedeyim lütfen dua edin 
Ben de yasadim ayni durumu canim cok gecmis olsun...serum verdiler 3 kere gun asiri..sonra duzeldim..3 -4 gun midem cok agridi bisey yiyemedim gaz oldu cook...transferim de 2 ay sonra yapilabildi

Teşekkür ederim kızlar hastaneden eve geldim ağrı kesici falan yaptılar bol bol dinlenmemi söyledi iki gün sonra tekrar kontrolüm var yumurtalıklarım aşırı şişmiş rahimdede miyom oluşmuş transferini ertelet dedi doktor offf çok canım sıkıldı

Canini hic sikma...rahim dinlenince olumlu sonuc alma ihtimalin artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…