Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Slm kızlar 6 eylülde yumurtalarım toplandı.. şuan rahim dinlendirme sürecindeyim:)) transferim 20 kasımda daha çoooookk var yani:KK43: resmen şafak sayıyorum, sanki hiç günler geçmek bilmiyor gibi..

Benim gibi transfer bekleyenler gelin birlikte bekleyelim neler yememiz gerekir onları konuşalım.. transfer sonuçlarımızı da beraber bekleriz hem sohbet ederiz hemde vakit geçmiş olur:KK66:)

hadi çıkın çıkın gelin :halay:

TRANSFER BEKLEYENLER;

tugce0640 tugce0640 22 ekim transfer
1 kasım test günü hayırlı olsun:dua:
81870719 81870719 23 ekim transfer
2 kasım test günü hayırlı olsun :dua:

@pedaliza61 kasımda transfer
@Mojo44 kasımda transfer
@ayllllliiiin35 kasımda transfer
@Melusina22 kasımda transfer
@uykulukuala kasımda transfer
@White_angel38 kasımda transfer
@mervesm kasımda transfer
@Doga Delisi kasımda transfer
Benbirdost Benbirdost 22 kasım transfer
@Brc48 26 kasım transfer
@mutlulukpesinde 11 aralık transfer
@seymadagdev aralıkta transfer
@galadriel80 transfer tarihi belli değil
Nissara Nissara transfer tarihi belli değil
@seriday989 transfer tarihi belli değil
Benims de 5 kasım kontrol.rAhim için ilaç vereceklermiş sonrada hayırlısıyla transver gününü öğrwnirim. Herkesin kucağı dolsun hayırlısıyla

Çok şükür cnm 52 yumurta toplandı 30 küsürü olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane blastokistim oldu ablaları maşallah inşallah bu sefer bende çok umutluyum embriyolarım ilk defa blastokist evresine geldi çok şükür inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alacaz kızlar hiç endişelenmeyin relaks olun :KK200:
Maşallah canım benim:nazar: inşallah dediğin gibi hepimiz pozitif sonuçlar alıcaz:dua:

Merhaba arkadaşlar benim opum oldu 4-5 gün sonra adet oldum uzun sürdü ve baya kanama.şimdi yeni adetim hangi tarihe göre olacak daha olamadım eskiye göre gecikmiş durumda

X