Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ben de transferden once tum isleri hallettim:) transfer yapildigi gun yattım sadece...yemek falan yapiyorum mutfagi toparliyorum başka is yapmiyorum...ani hareketler yapmamaya calisiyorum bakalim
Ani hareketler derken yukarı uzanmak aşağı eğilmek gibi mi?ya ne güzel şuan bebişleriniz sizlerle keşke şuan bende sizin gini olsaydım :KK43:

Valla ben bile burda sizler için çok heyecanlıyım kendimde napıcam hiç bilmiyorum:)) belirtiler var mi sende de?

dikiş kursuna gidecektim günüm geçsin diye oda kasımda açılacakmış bir an önce açılsada gitsem artık.. evde gün saymaktan bıktım valla :))
sadece kasik ağrım var ama belirti aramak istemiyorum a

Kızlar bana akıl verin. Ağustosta tüp yaptırdım dinlenme sürecindeyim.4 dondurulmuş 5. Gün embriyom var. Kasımda transfer yaptırsam mı diyorum. Eşim istemiyor.şubat tatilinde yaptıralım diyor. Şubatta ailem duysun istemiyorum bir de çok geriliyorum zaman geçtikçe stres yapıyorum.Öğretmenim transferden sonra bir iki gün dinlenip okula başlasam bişey olur mu sizce? Evde kuruntulanıyorım iyice.Rapor alabilirim ama kendim çocuk sahibi olacağım diye öğrencilerimin hakkına girmek de istemiyorum. Sizce ne yapayım?

Kızlar bana akıl verin. Ağustosta tüp yaptırdım dinlenme sürecindeyim.4 dondurulmuş 5. Gün embriyom var. Kasımda transfer yaptırsam mı diyorum. Eşim istemiyor.şubat tatilinde yaptıralım diyor. Şubatta ailem duysun istemiyorum bir de çok geriliyorum zaman geçtikçe stres yapıyorum.Öğretmenim transferden sonra bir iki gün dinlenip okula başlasam bişey olur mu sizce? Evde kuruntulanıyorım iyice.Rapor alabilirim ama kendim çocuk sahibi olacağım diye öğrencilerimin hakkına girmek de istemiyorum. Sizce ne yapayım?
Cnm şubat tatilinde diyorsunda tatil girince hadi gidelim transfer yaptıralım diye olmazki senin transferden önce adet olman lazım sonra 10 veya 15 gün içerisinde rahimi hazırlıyorlar diye biliyorum yani sen tatilde dersin evdeki hesap çarşıya uymaz tatilin ilk günü adet olabilecekmisin belki ortasında veya sonunda adet olacaksın yani kendini tatile şartlandırma bu ayki adetinde tedavini başlat yumoşlarını al bian önce derim Hoppa

Cnm kesinlikle çocukların hakkına geçiyorum diye düşünme sen keyfi olarak rapor istemiyosun mazeretin var ama doktorlar üç günlük ev dinlenmesi veriyorlar üç günden sonrasını gereksiz buluyorlar yani üç günlük rapor yetecektir üç gün sonundada ani hareketlerden ve kendini yoracak işlerden uzak dur onun dışında günlük yaşantına dönebilirsin birde nacizane tavsiyem kesinlikle aileniz dahi olsa kimseye tedavi olduğunuzu bildirmeyin gereksiz davranışlar ve sorular seni stres eder bunu ne kendine nede yumoşlarına yaşatma tez zamanda anne olman dileğiyle.

Canım bizde de aileler bilmiyor.. şimdiye kadar bilmiyorlarsa şubatta da söylemezsiniz..
Sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan ozaman başla canım.. ilk 3 gün dinlensen yeter sonrasında hareket etmek gerekiyormuş rahime kan akışı sağlanması için.. ama eğer şubatta yaptırıcaksan da ocaktan gidersin doktorunla görüşürsün şubat tatiline belki ayarlanabilir tabi bu adetine bağlı sanırım.. ama benim gibi adet olmadan transfer olucaksa bilemem...

bizde artık hayırlısıyla transfer olsakta test günümüzü beklesek 1 hafta sonra transfer günüm belli olacak çok heyecanlıyım
örgüye verdim kendimi
Ne güzel ben örgüde öremiyorum.. aynen ya artık bizde test gününü beklesek:KK43: seninki yakınmış kız azcık daha sabret bana 25 gün var..

o zaman gelecek ay başlayayım ilk üç gün yatayım sonra çalışayım. hem korkuyorum yaptırmaya negatif olursa naparım diyorum. hem de olsun bitsin önüme bakayım diyorum.kasımın 2 si adet tarihim bir gideyim bakalım görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler. cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Allah hepimize birlikte nasip etsin inşallah. Benbirdost Benbirdost Nissara Nissara

o zaman gelecek ay başlayayım ilk üç gün yatayım sonra çalışayım. hem korkuyorum yaptırmaya negatif olursa naparım diyorum. hem de olsun bitsin önüme bakayım diyorum.kasımın 2 si adet tarihim bir gideyim bakalım görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler. cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Allah hepimize birlikte nasip etsin inşallah. Benbirdost Benbirdost Nissara Nissara
Canım benim duygularını çok iyi anlıyorum ama sana ve bu yolda olan tüm kader kardeşlerime sesleniyorum sonucumuz ne olursa olsun mucizemizi kucagımıza almadan yılmak yok gerekirse imkanları sonuna kadar kullanıcaz ama pes etmicez çünkü bizim inancımız var rabbime biz elimizden geleni yapalımda verecekte alacakta o. Nasip olmazsada en azından ilerde uğraşmadık diye pişman olmayız :KK200:

Canim benim yumurtalar 20 agustosta toplandi ikinci reglimde yani 4 ekimde gittim ve 23 ekimde transfer gerceklesti...ben de ogretmenim bu arada:) 10 Gun rapor aldim vallahi napalim bu keyfi bi şey degilki...bence git ve bir an once olsun...tatilde hamile olursun belki de :KK66:))

Merhabalar ... opudan sonra dün regli oldum ve pazartesi transfere hazırlık için gidicem. Bu ay uygun olup olmadığıma bakılacak eğer bi aksilik olmazsa 15 gün sonra filan transfer demişti doktor. Sizin bu süreciniz nasıl geçti yani iğneler haplar neler kullandınız yada kullanıyorsunuz transfer öncesi hazırlıkta ?

Merhabalar ... opudan sonra dün regli oldum ve pazartesi transfere hazırlık için gidicem. Bu ay uygun olup olmadığıma bakılacak eğer bi aksilik olmazsa 15 gün sonra filan transfer demişti doktor. Sizin bu süreciniz nasıl geçti yani iğneler haplar neler kullandınız yada kullanıyorsunuz transfer öncesi hazırlıkta ?
Canim benim naturel olarak yapildi transferim...reglinim ikinci gunu gittim folik asit ve coraspin kullandim...transfere 5 gun kala da progestan kullanmaya basladim vajinal olarak... toplamda 5 kere falan gittim merkeze....iki kere kan alindi...her gittigimde alttan muayene yapildi....reglinin19. Gununde 23 ekimde transfer yapildi☺

Canim benim naturel olarak yapildi transferim...reglinim ikinci gunu gittim folik asit ve coraspin kullandim...transfere 5 gun kala da progestan kullanmaya basladim vajinal olarak... toplamda 5 kere falan gittim merkeze....iki kere kan alindi...her gittigimde alttan muayene yapildi....reglinin19. Gununde 23 ekimde transfer yapildi☺
abla nasılsın

X