Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Evet bende de kahverengi akıntı yaptı adetim bitmek bilmiyor sandım meğerse gineradanmış:)) 2 hafta kadar sürdü akıntı sonra aniden kesildi.. lucrini bende göbekten yaptırcaktım hemşire ben bu iğneyi hiç göbekten yapmadım yapılıyor mu onu da bilmiyorum prospektüse bakmam lazım dedi.. bende gerek yok Ozaman koldan yapın dedim koldan yaptırdım.. normal iğnelerden çok daha iyi hiç bir şekilde hissetmedim.. benimki de yarım dozdu ama göbekten de yapılıyormuş eczanede çalışan bi arkadaşım söylemişti..

Çok saol canm yarım doz olduğu için ayarlamada sıkıntı olur hemşireye yaptırayım en iyisi bende

Rahim dinlendirilince tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş özellikle opu sırasında histereskopi falan olanlar rahim daha da yıpranıyor bazı merkezler bu şekilde tercih ediyorlar canım

Bu durumu gerçekten hiç bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için
Benim 11 folikül toplandı o yüzden taze transfer yaptılar demekki ama herhalükarda dinlendirmek mantıklı geldi
Allah yavrularınızı bir an evvel kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Benim de 20 ekimde transferim oldu sonucu bekliyorum

Benimki de çok korkar ama çok yalvarmama rağmen elini bile sürmedi.. hergün özel hastaneye götürmek zorunda kaldı :))) devlette tanıdıklar olunca özele gittik hergün :))
Cnm eczanedede yapılıyor diye biliyorum orayada danışabilirsin bi arkadaştan duymuştum eczanedede iğne yapıldığını

Evde coook sıkıldım sormaa yaa...is falan da yapmayinca evde zaman gecmiyor dun bel agrim vardi bugun ara ara kasik agrim var...sende ne var ne yok

4. Gün benim ....bel agrim kasik agrim var biraz....heyecanla bekliyorum 2kasimi sen nasilsin
Bende transfere kadar doya doya temizlik yapıyorum 25 gün sonra hiç bişey yapamicam bari şimdi günler çabuk geçsin diye hergün temizlik yapıyorum :)))

Sen şimdi sürekli yatıyor musun?? Ayy inşallah bu ağrılar bebişinin habercisidir

Ben de transferden once tum isleri hallettim:) transfer yapildigi gun yattım sadece...yemek falan yapiyorum mutfagi toparliyorum başka is yapmiyorum...ani hareketler yapmamaya calisiyorum bakalim

çok heycanlı kararsiz 6. Günüm bugu
Valla ben bile burda sizler için çok heyecanlıyım kendimde napıcam hiç bilmiyorum:)) belirtiler var mi sende de?

dikiş kursuna gidecektim günüm geçsin diye oda kasımda açılacakmış bir an önce açılsada gitsem artık.. evde gün saymaktan bıktım valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…