Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Benide eklermisin canım, henüz belli değil

Slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun bende tedavimin bütün aşamalarını tamamladım ve rahim dinlendirme sürecindeyim inş hepimizde olumlu sonuç alırız bu benim 7. Ci tedavim ne yazıkki inşallah bu son olur

hoşgeldin canım aramıza benim transferinde pazartesi allahım izniyle benimde 4. Denemem insalah pozitif görürüz hepimiz bu sefer

hoşgeldin canım aramıza benim transferinde pazartesi allahım izniyle benimde 4. Denemem insalah pozitif görürüz hepimiz bu sefer
Hoşbuldum cnm aaaahhh ahhhh inşallah ne diyelim inşallah rabbim bu defa ol demiştir senin kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksın

Slm canım.. inşallah bu son olur.. transferin hangi ay olucak ekleyeyim birinci sayfaya.

Slm canım.. inşallah bu son olur.. transferin hangi ay olucak ekleyeyim birinci sayfaya.
Cnm bu ayın 10 unda opu oldum doktor bikaç güne adet olacaksın o adetini geçir bidahaki adetinde gel başlayalım dedi ama benim adetler düzensiz ve bir buçuk ayda anca oluyorum oda hesabıma göre aralıkta falan ama tam bilemiyorum kasımdada olabilir

Canım benim dondurulmuslarimi kullaniyorum 5. Gün embriyosu.
5. Gün embriyosu gebelikte şansı en yüksek demişti doktorum benimde önceki tedavilerimde hiç 5. Güne embriyom gidememişti ama çok şükür bu defa gidildi kaliteleride 1. Kalite denildi çok heyecanlıyım inş hep beraber pozitifi görürüz

İnsalah canım senin tedavin nerede oluyor

Günaydın canım ben çok heycanliyim trasferime son 2 çünkü

çok güzel inşallah güzel haberlerini alırız canım bol bol Meryem suresini oku

Evet ya günler geçmek bilmiyor.. 25 ekimde estrofeme başlicam..

bende yarın başlıyorum estrofeme
kullanan arkadaşlarımda çok ateş basması yapıyo falan dediler bakalım nasıl olacak

Yok cnm bende daha önceleri estrofemi çok kullandım hiç bi yandan etkisi olmadı ama kişiden kişiye değişiyor olabilir estrofem rahimi kalınlaştırıp gebeliğe hazırladığı için hafif ateş olabilir ama kesinlikle bunaltıcı bi yan etkisi yok içini ferah tut herşey çok güzel olacak 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…