- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
-
- Konu Sahibi Benbirdost
100 liraya aldım canimBu arada bu jelin fiyatı ne kadar?
Hmm uygunmuş ben daha fazla sanmıştım.. bu jel için ayrıca rapor çıkartanlar oluyormuş da bende 250 tl falan sanıyordum.. ihmal etme jeli, bebişinin yeri en rahat edeceği şekilde hazırlansın:)))100 liraya aldım canim
evet canım uygun biraz yok canım etmem hergun kullaniyorumHmm uygunmuş ben daha fazla sanmıştım.. bu jel için ayrıca rapor çıkartanlar oluyormuş da bende 250 tl falan sanıyordum.. ihmal etme jeli, bebişinin yeri en rahat edeceği şekilde hazırlansın:)))
Benide eklermisin canım, henüz belli değilSlm kızlar 6 eylülde yumurtalarım toplandı.. şuan rahim dinlendirme sürecindeyim:)) transferim 20 kasımda daha çoooookk var yaniresmen şafak sayıyorum, sanki hiç günler geçmek bilmiyor gibi..
Benim gibi transfer bekleyenler gelin birlikte bekleyelim neler yememiz gerekir onları konuşalım.. transfer sonuçlarımızı da beraber bekleriz hem sohbet ederiz hemde vakit geçmiş olur)
hadi çıkın çıkın gelin
TRANSFER BEKLEYENLER;
@ozlem2016 23 ekim transfer
tugce0640 22 ekim transfer
@seriday989 transfer tarihi belli değil
@pedaliza61 kasımda transfer
@Mojo44 kasımda transfer
@ayllllliiiin35 kasımda transfer
Melusina22 kasımda transfer
@uykulukuala kasımda transfer
@White_angel38 kasımda transfer
Benbirdost 22 kasım transfer
@mutlulukpesinde 11 aralık transfer
@seymadagdev aralıkta transfer
Tabiki canım benim:) hoşgeldinBenide eklermisin canım, henüz belli değil
Günaydın canım ben çok heycanliyim trasferime son 2 çünkükızlar günaydın nasılsınız?
sakin sakin transfer günümü bekliyorum günler geçmiyor sanki
bu hafta işte çok yordu resmen tükenmişlik yaşıyorum
hoşgeldin canım aramıza benim transferinde pazartesi allahım izniyle benimde 4. Denemem insalah pozitif görürüz hepimiz bu seferSlm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun bende tedavimin bütün aşamalarını tamamladım ve rahim dinlendirme sürecindeyim inş hepimizde olumlu sonuç alırız bu benim 7. Ci tedavim ne yazıkki inşallah bu son olur
Hoşbuldum cnm aaaahhh ahhhh inşallah ne diyelim inşallah rabbim bu defa ol demiştir senin kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınhoşgeldin canım aramıza benim transferinde pazartesi allahım izniyle benimde 4. Denemem insalah pozitif görürüz hepimiz bu sefer
Slm canım.. inşallah bu son olur.. transferin hangi ay olucak ekleyeyim birinci sayfaya.Slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun bende tedavimin bütün aşamalarını tamamladım ve rahim dinlendirme sürecindeyim inş hepimizde olumlu sonuç alırız bu benim 7. Ci tedavim ne yazıkki inşallah bu son olur
Evet ya günler geçmek bilmiyor.. 25 ekimde estrofeme başlicam..kızlar günaydın nasılsınız?
sakin sakin transfer günümü bekliyorum günler geçmiyor sanki
bu hafta işte çok yordu resmen tükenmişlik yaşıyorum
Canım benim dondurulmuslarimi kullaniyorum 5. Gün embriyosu.Hoşbuldum cnm aaaahhh ahhhh inşallah ne diyelim inşallah rabbim bu defa ol demiştir senin kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksın
Cnm bu ayın 10 unda opu oldum doktor bikaç güne adet olacaksın o adetini geçir bidahaki adetinde gel başlayalım dedi ama benim adetler düzensiz ve bir buçuk ayda anca oluyorum oda hesabıma göre aralıkta falan ama tam bilemiyorum kasımdada olabilirSlm canım.. inşallah bu son olur.. transferin hangi ay olucak ekleyeyim birinci sayfaya.
5. Gün embriyosu gebelikte şansı en yüksek demişti doktorum benimde önceki tedavilerimde hiç 5. Güne embriyom gidememişti ama çok şükür bu defa gidildi kaliteleride 1. Kalite denildi çok heyecanlıyım inş hep beraber pozitifi görürüzCanım benim dondurulmuslarimi kullaniyorum 5. Gün embriyosu.
İnsalah canım senin tedavin nerede oluyor5. Gün embriyosu gebelikte şansı en yüksek demişti doktorum benimde önceki tedavilerimde hiç 5. Güne embriyom gidememişti ama çok şükür bu defa gidildi kaliteleride 1. Kalite denildi çok heyecanlıyım inş hep beraber pozitifi görürüz
İstanbulda tedavi görüyorum cnmİnsalah canım senin tedavin nerede oluyor
Günaydın canım ben çok heycanliyim trasferime son 2 çünkü
Evet ya günler geçmek bilmiyor.. 25 ekimde estrofeme başlicam..