Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Eşin de sertleşme sorunu varmıydı? Benim eşimde sertleşme sorunu vardı varikoselden şüphelendik aşılama yapan doktorumda şüphelendi ama üroloğa gitmeyle vakit kaybetmek istemedik ameliyat kesin çözüm olmuyormuş.. oyüzden önce tüp sonra da iyi bir üroloğa gitmek amacımız..

Inşallah duaların kabul olur eşin babalık duygusunu tadar..
Yok canim baska sorun yoktu...sagol iyi dileklerin icin:)

Kizlar az once aradilar yarin tekrar cagirdilar...yumurtamin catlama zamanini tespit etmeye calisiyorlarmis...bi kac gun ust uste cagirabilirlermis:KK54:

Kizlarrr simdi kontrolden geldim.yumurtam catlamis.23 ekim sali gunu transfer yapilcak...progestan vardi sabah aksam vajinal olarak kullanilcak...folik asit ve coraspine devam edicem...iliski yasak...cok duygusalim su an her seye gozlerim doluyor:KK66:

Kizlarrr simdi kontrolden geldim.yumurtam catlamis.23 ekim sali gunu transfer yapilcak...progestan vardi sabah aksam vajinal olarak kullanilcak...folik asit ve coraspine devam edicem...iliski yasak...cok duygusalim su an her seye gozlerim doluyor:KK66:
gözünaydın canım aramızda 1 gün olucak canım bilgilerimizi paylaşırız artik

Progestan kapsulu vaginal yoldan kullandim sabah..45 dk falan yattim...bir saat sonra falan akiyor kullanmasi cok kotu yaa.keske ilac olarak kullansam...

Progestan kapsulu vaginal yoldan kullandim sabah..45 dk falan yattim...bir saat sonra falan akiyor kullanmasi cok kotu yaa.keske ilac olarak kullansam...
canım bende bugün başladım haplara ve jele bende 15 dakika yatim daha önce hic kullanmamistim bu jeli birazdanda iğnem var kullananlar çok acidigini anlatıyor korkuyorum biraz canım vala

canım bende bugün başladım haplara ve jele bende 15 dakika yatim daha önce hic kullanmamistim bu jeli birazdanda iğnem var kullananlar çok acidigini anlatıyor korkuyorum biraz canım vala
Jeli kullanır kullanmaz kalıp 5-6 dk yürümek gerekiyor diye biliyorum..

X