Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

çok güzel inşallah güzel haberlerini alırız canım bol bol Meryem suresini oku

bende yarın başlıyorum estrofeme
kullanan arkadaşlarımda çok ateş basması yapıyo falan dediler bakalım nasıl olacak
kuran bilmiyorum canım türkçe meailinden okuycagim ama trasferden sonra okunur mu onu bilmiyorum çünkü banyo yapamiyoruz

çok güzel inşallah güzel haberlerini alırız canım bol bol Meryem suresini oku

bende yarın başlıyorum estrofeme
kullanan arkadaşlarımda çok ateş basması yapıyo falan dediler bakalım nasıl olacak
Ozaman sen benden önce transfer olucaksın.. aman kız ateş bassa ne olacak havalar serinledi zaten üşütmemiş oluruz :))

Bu arada kızlar aranızda lucrin depot kullananlar var mı?

Canım sıcak su sakincali o yuzden ben yapmıyorum sordum ama namazda kilinabilir kuranda okuyunabilirmis canim
Gusül olmadan nasıl namaz kılıp kuran okuyacağız ki? Kim dedi bunu:deli: canım ılık suyla duş alınabiliyor.. ben aşılamada eve varır varmaz duş aldım yatmıştım.. ılık suyla tabi sıcak değil..

Ozaman sen benden önce transfer olucaksın.. aman kız ateş bassa ne olacak havalar serinledi zaten üşütmemiş oluruz :))

Bu arada kızlar aranızda lucrin depot kullananlar var mı?

muhtemelen daha önce olur canım 7-8 kasım gibi demişti doktorum ama önce 3ünde kontrole gidicem ona göre söyleyecekler
lucrin depot bende kullandım canım opuda 6 gün sonra yaptım öyle söylemişlerdi

muhtemelen daha önce olur canım 7-8 kasım gibi demişti doktorum ama önce 3ünde kontrole gidicem ona göre söyleyecekler
lucrin depot bende kullandım canım opuda 6 gün sonra yaptım öyle söylemişlerdi
Bende opudan sonra 38.gün kullandım.. evet sen benden bayağı bi önce transfer olucaksın benim transfer 22 kasım..

Transferden iki ya da uc gun sonra cok sicak olmamasi kaydiyla dus alinabilir diye biliyorum kizlar...yine de transferden sonra mutlaka doktoruma soracagim...
Canım bazı doktorlar eve varınca duşunu yapabilirsin diyor bazıları bir gün sonra yap diyor.. 2 yada 3 günü hiç duymadım.. ben şehir dışında olacağım için ilk gün gelebilirsem duşumu almak niyetindeyim inşallah.. ama geceyi yolda geçirirsek mecbur ertesi güne kalabilir artık..

Ankarada denedin mi tedaviyi neden istanbulu tercih ettin...baska sehirde tedavi zor yaa...rabbim emegini bosa cikarmasin insallah
Canım ankarada 3 kez denedim olmadı bu doktorun isminide çok duydum onun için istanbulu tercih ettik doktorum ali osman koyuncuoğlu belki biliyosundur

X