Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Cok cok gecmis olsun canim yaa...senin ohss bayagi agir oldu kiyamam...rabbim saglik versin inşallah...dikkat et kendine:)
[/QUOTE]
amin abla evet baya siddetliydi abla çok şükür iyyim

Bekleyelim günler geçmiyor artık bana..
Allahım bir an önce pazartesi olsa tedavim başlasa.. umuda yolculuğa son 2 gün cumartesi bursaya gidiyorum..
Rabbim ol desin olsun artık meleklerimiz inşallah.. hepimiz emeğinizin karşılığını alalım inşallah.. haziranın 10 u ilk randevu.. 25 27 si gibi de transfer yapılır inşallah 2 tane dondurulmuş embriyo var ikisinide transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah... Hakkımız da hayırlısı olsun..

Canım nasılsın napıyosun konuşamıyoruz artık hiç topiğimiz çok sessiz kaldı
[/QUOTE]
İyim çok şükür canım düzeldim artık sen nasılsın

Canım nasılsın napıyosun konuşamıyoruz artık hiç topiğimiz çok sessiz kaldı
[/QUOTE] Bende iyiyim canım bu bayram sonu tekrar rahim hazırlamaya gidecektim ama korkuyorum hazır hissetmiyorum kendimi kurban bayramı sonuna bıraktım sen naptın tekrar tedaviye başlıcakmısın

Bende iyiyim canım bu bayram sonu tekrar rahim hazırlamaya gidecektim ama korkuyorum hazır hissetmiyorum kendimi kurban bayramı sonuna bıraktım sen naptın tekrar tedaviye başlıcakmısın
[/QUOTE]
inşallah hayırlısı olsun hakkında canım bızım işler bıraz karısık canım ya biliyosun eşimin ameliyat olması gerekiyor oda yanasmıyor yeter artık cektıgımız diye bakalım bıraz beklıyecegız sanırım

Bende iyiyim canım bu bayram sonu tekrar rahim hazırlamaya gidecektim ama korkuyorum hazır hissetmiyorum kendimi kurban bayramı sonuna bıraktım sen naptın tekrar tedaviye başlıcakmısın
inşallah hayırlısı olsun hakkında canım bızım işler bıraz karısık canım ya biliyosun eşimin ameliyat olması gerekiyor oda yanasmıyor yeter artık cektıgımız diye bakalım bıraz beklıyecegız sanırım
[/QUOTE]
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cnm daha yeni tedavi gördünüz biraz ara verin dinlenin bakalım daha çok gençsin daha çok boy boy bebişlerin olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cnm daha yeni tedavi gördünüz biraz ara verin dinlenin bakalım daha çok gençsin daha çok boy boy bebişlerin olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
[/QUOTE]
amin insallah

Kızlaaaarrr nerelerdesiniz neler yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo hepinizi çok özledim hamile arkadaşlar doğuma nekadarınız kaldı tedavi sürecinde olanlar sizler ne durumdasınız

Nabwr cnm nasılsın naptın Nasıl gidiyor benim rahim zarı kalınlaştırmaya çalışıyoruz işte estrofem kullanmaya devam ağustosa kadar kullanıcam ayrıyeten bide tarlusal verdi işte sen neler yaptın

Kızlaaaarrr nerelerdesiniz neler yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo hepinizi çok özledim hamile arkadaşlar doğuma nekadarınız kaldı tedavi sürecinde olanlar sizler ne durumdasınız
Canım ben 33 haftalık oldum çok şükür.. artık ağırlaştım ayaklarım falan şiş yürümekte zorlanır oldum🤭 doğumum bayrama denk gelecek şimdilik herşey normal doğumu gösteriyor bakalım doktor son ay alttan muayene edip nasıl doğum olacağına karar veriyormuş... inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...

Canım ben 33 haftalık oldum çok şükür.. artık ağırlaştım ayaklarım falan şiş yürümekte zorlanır oldum🤭 doğumum bayrama denk gelecek şimdilik herşey normal doğumu gösteriyor bakalım doktor son ay alttan muayene edip nasıl doğum olacağına karar veriyormuş... inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...
Maşallah cnm senin adına çok sevindim inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizede dua et cnm arada girin yazın topiğimize merak ediyor insan :)

canım bende çok şükür 35+3 oldum herşey yolunda.doktorum doğum için ne düşünüyosun dedi sezeryan dedim sen nasıl istersen zorlamam dedi.öyle oluncada 18-19 temmuz gibi tarih verdi erken doğum gibi bir durum olmazsa
benimde iyice ayaklar şişti hareketlerim ağırlaştı.
samsun bi de aşırı sıcak ve nemli ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum tavuk gibi geziyorum ortalıkta :)
sen naptın tedavi işini
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Maşallah cnm senin adına çok sevindim inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizede dua et cnm arada girin yazın topiğimize merak ediyor insan :)
Amin canım çok sağol😊 dua etmez olur muyum hiç, sürekli dua ediyorum sizlere.. sen ne zaman başlayacaksın tedaviye..

X