- Konu Sahibi hidennisko
- #108.361
Aslında çok isterim ama biraz yordu süreçBüyük konuşmaaaaa
Bende öle diyordum da kardeşi olsun yavrumuzun dedik.
İki yıl sonra seni de bekleriz tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok isterim ama biraz yordu süreçBüyük konuşmaaaaa
Bende öle diyordum da kardeşi olsun yavrumuzun dedik.
İki yıl sonra seni de bekleriz tekrar
Oyy benimde belim öyle ağrıyor işteBen en son battaniyeyi ısırıyordum.. o sancıyı hisssetmemek mümkün değil. O zmn haftam küçüktü, regl agrisi gibi, itme hissiyle birlikte bele de yayılan bir ağrıydı, hatırlamak bile istemiyorum. Sancı için ilaca başladım azaldı ama gün içinde yine oluyordu. Büyüdükçe karnım bu kez ağrılı bolgesel yumrular olusuyordu, yine kasığa doğru itme hissiyle birlikte.
Unutuluyor bi zmn sonra yaşadıkların. Kar zarar hesabı yapıyorsunAslında çok isterim ama biraz yordu süreç
Streptococcus aeurus ve sonra da bı vajinal bakteri uredi.Adı neydi ki ? Bende ilk gebeliğim sonlandıktan sonrakı günkü testlerde e.coli saptandı. Çok uzun zman geçmedi , bir sürü antibiyotık kullandım.
Oğluma hamileyken streptococcus gibi bi ismi olan bakteri vardı. Hemen geçti şükür
Şimdi de amip çıktı. İkinci kutu antibiyotiği kullanıyorum.
Karnın da aynı zamanda sertleşiyor muOyy benimde belim öyle ağrıyor işte
Kocam bi daha çocuk iste bak ben seni görürüm diyor biz ailelerden çok uzağız. Allah razı olsun bana hep o baktı evi çekip çevirdi filan yorulduUnutuluyor bi zmn sonra yaşadıkların. Kar zarar hesabı yapıyorsun
Yok hayır. Sadece belim ağrıyor. Zaten şu karın sertleşme olayını bi türlü anlamadım ben. Duş alırken bazen böyle karnım sanki sertleşiyor gibi oluyor ama bebiş dönerken ki gerginlikle aynı his.Karnın da aynı zamanda sertleşiyor mu
Oğluma hamileyken benim eşim de öleydi. Hakikaten yoruldu adam. Ama ben de 30 lu haftalarda artık korkumu biraz atlattım. Daha rahattım artıkKocam bi daha çocuk iste bak ben seni görürüm diyor biz ailelerden çok uzağız. Allah razı olsun bana hep o baktı evi çekip çevirdi filan yoruldu
Evet bir daha ki gebeliğime bende öyle planlıyorum. E birde raporlu olunca maddi açıdan da sıkıntıya düştü adamcağız. Sağlık olsun bebiş sağlıkla gelsin de artık her şey hallolurOğluma hamileyken benim eşim de öleydi. Hakikaten yoruldu adam. Ama ben de 30 lu haftalarda artık korkumu biraz atlattım. Daha rahattım artık
Şimdi haftalık bi yardımcı buldum. Gerekirse haftada iki alırım yemek , çamaşır serme de yaptırırım diyorum. Napıym önce sağlık
Aynen öle. Para ile olan kısım geç bile olsa ödenir. Ama bizim durumumuzda olanların bedeli daha ağır maalesef , Allah muhafazaEvet bir daha ki gebeliğime bende öyle planlıyorum. E birde raporlu olunca maddi açıdan da sıkıntıya düştü adamcağız. Sağlık olsun bebiş sağlıkla gelsin de artık her şey hallolur
Bu grup olmasa insan cidden kötü hissediyor. Neden ben diyor. Burda kendin gibi olanları görünce oh be diyorsun. Tek ben değilmişim bu normalmişAynen öle. Para ile olan kısım geç bile olsa ödenir. Ama bizim durumumuzda olanların bedeli daha ağır maalesef , Allah muhafaza
Hepimizin ağrı eşiği, yorumlama şekilleri farklı malesef net bir tanımı olmuyor böyle olunca da.. Arada olması normal ama 10 dkda 3 yada 5 dk bir gibi rahatsız edici bir durum yaşayıp sonra rahatlama oluyorsa ve bu uzun süre devam ediyorsa tehlikeli oluyor. Onu da herkes farkeder diye düşünüyorum.Yok hayır. Sadece belim ağrıyor. Zaten şu karın sertleşme olayını bi türlü anlamadım ben. Duş alırken bazen böyle karnım sanki sertleşiyor gibi oluyor ama bebiş dönerken ki gerginlikle aynı his.
Evet sanırım farkederim. Bi an önce vakit geçse de gelse benim kızHepimizin ağrı eşiği, yorumlama şekilleri farklı malesef net bir tanımı olmuyor böyle olunca da.. Arada olması normal ama 10 dkda 3 yada 5 dk bir gibi rahatsız edici bir durum yaşayıp sonra rahatlama oluyorsa ve bu uzun süre devam ediyorsa tehlikeli oluyor. Onu da herkes farkeder diye düşünüyorum.
Bana serklaj yapılmadı progestan kullanıyorum sadece canım ama benim uzunluğum 30 mm üstü o yüzden ama haftaya gittiğimde birden kısalmış olabilir öyle değişken bir şey haftan geç kalınmış sayılmaz bu haftada serklaj olup sonuna kadar giden çok kişi var bugün okuduğum bir yazıda serkaljın başarı oranının %90-95 olduğuydu sadece enfeksiyona çok dikkat etmek gerek ağlayıp bebişini de kendini de strese sokma kuzum bence bir an önce serklajı yaptıracağın doktordan randevu alıp işlemi yaptırMerhaba herkese, 22 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim düne kadar da bir sorun yoktu. Dün detaylı ultrason sırasında doktor rahim ağzının 30 mm olduğunu ama karna baskıyla 19 mme gerilediğini söyledi. Erken doğum riski çok yüksek dedi. Serklaj ve progesteron öneriyorum dedi. Dünden beri ağlıyorum. çok geç bir hafta mı?
Kaybın nasıl olmuştu?Sancın olmuş muydu?Merhaba arkadaşlar. 21+3 te tüp bebek olan oğlumu kaybetmiştim. Bazı doktorlar rahim ağzı yetmezliği derken bazıları tek kayıpla teşhis konmaz dedi. Şimdi tekrar hamileyim tüp bebekle. Siz serklaja kadar hep yattınız mı arkadaşlar? Bu topicteki herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun inşallah.