- 10 Ocak 2011
- 417
- 523
- Konu Sahibi hidennisko
- #104.601
Ayni endişeleri taşıyoruz sizinle. Ben de hep tokoliz tedavisine güveniyordum ama psikopat gibi youtube'dan gebelik üzerine düzenlenen sempozyumlari izleyince anladim ki 35. haftadan önceki doğumları durdurmak için tokoliz tedavisi yapiliyormuş.Bende de bebekle ilgili endişeler oluştu özellikle son haftalarda.halbuki gelişiminde ilgili en ufak olumsuz birsey çıkmadı bu zamana kadar.
Kasılmalar bende de oluyor zaten hiç olmamasını da beklemiyorum.nst ye bağlar mı bilmiyorum.benim dr proluton progestan magnezyum falan bunları yazdı,ilerisi için sık kasilma falan olursa hastaneye yatırırım demişti bundan korkuyorum galiba.nidicart falan evde kullandirtmiyor yani,sık kasilma durumunda hastanede tokoliz tedavisi veriyor.
Benim doktorun 3 hafta önceki bir hastası 35. haftada sancilandi. Onu da tam teşekküllü hastaneye sevk edip dogurttular. Ben tokoliz için siniri geçtim.
Dileğim ve niyetim 12 Temmuz haftasinda doğurmak. Yani 39. hafta oluyor. Hadi bakalim göreceğiz
Benim doktor da sanci olunca takip et dedi. Artarsa zaten geleceksin buraya diyor. Gel hemen, yok fitil kullan diye panik yaptirmamasına seviniyorum.