- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.921
benim de kedim olduğu için kuşların konusundaki hassasiyetini çok iyi anlıyorum.onlar da evimizin bir parçası.
bence sen vericen güzel hbri.çünkü benim dişçi çok geç tarihlere veriyor randevuyu,bitmemiş olursa benim çalışmalar hazirana kalabilir.hayırlısı bakalım kader arkadaşımmm.
Ne acelecisin kız....zamana bırak..aaaaa....bu kadar dertlisinki artık çaren yokmuş gibi konuşuyosun bazen..dedim kendime paşa bu kadar evlata hasret ee kaç yılda evli ...sanıyodum seni 45 yaşında...vallahi billahi...şaşırdım...33 yaşındaymışın meğer...
Geç olsunda güç olmasın paşa....
Hem benim kuş erkek çıktı....kızıım kızım diye seviyorum 2 ay....oğlumoğlum diye sevcem artık....seninde muhabbet kuşun var sanırım..kaç tane???
Ben benim kuşun yanına ilerde alıcam bi dişi ..önce şunu eğiteyim konuşturayım...seninki konuşuyomu???
kız yanına kız al bebekleri olur fenamı benim bir kızım bir oglum var çok ciciler oglm konuşmaya başlasın gelme keyfime akşam ve sabah yemekelrinde soframızın baş köşesinde sıpamız mercimek çorbasını çok seviyor allahım yeşilligide geçen tv birşey vardı bende yanıma getirdim salata malzemelerini ben daldım tvye sen paşa gir yıkan yeşilliklerin içinde hayde gene yıka yeşillikleri küvetleri bilem var yıkamıyorlar anacım
Sen yazdıklarımı okmuyormsun 2 tane yazıyor sonra diyorsunuz dövüyordiye kızıyorsunuz hayılı ugurlu olsun erkegin bebem geçmiş ola
anacım sen bu yazıların arasında bu sevimli bebekleri koymayı adet edinmişsin haa....ezberledin heralde bütün bebeklerin sayılarını yoksa yazının altından fareylemi seçiyosun
önce konuşturucam eğiticem yanına alıocam bi eş...şimdi alırsam eş bana ilgisi olmaz eşine odaklanır habire...
Ya bende başka yicekler veriyim diyorum hatta bi ara marul koydum kafese kend,i yesin diye hiç yemiyor..şimdilik çubuk krakeri seviyor...
Ama pokları ve tüylerini sevmiyom ben yaw....minik minik tüy yoluyo ağzıyla sonra bi silkeleneyi poooffff....o tüyleride soluyoz odada....bu tüy işini ve pok olayını sevmedim...
pasam cnm ben spiral taktigim zaman icinde olmustu cnm
aryamia kesinlikle arda lembete git hatta gitmelten daha onemlisi dikisini ona attir cunku dikis cok onemli..
eline alıcam bir ıslak mendili benim gibi peşinde dolanıcaksın bu kadar kolay iş marl sevmiyorlar kıvırcık ver çok seviyorlar bebem çekirdekte dene bak işe yarıyor elma yemeyi çok seviyorlar benim kuşalrda tüy döküyor pislikleirnide yapıyorlar benim elimde ıslak mendil hayde sil kafeslerini hergün temizliyorm sende iyi düşündüm benim kız gelince oglan eskisi gibi düşkül degil anca peişinden koşuyor bebek yapma çabasında oda birde bebeleri olsa bende babanne olsam ne olurdu
paşaa bi da bakmışın kuşla aynı anda doğuruyomuşun ne komik olrdu
hee ıslak mendil dayanmıyor zaten..... neyse hürreme döneyim ben.... :))
maşallah canım hadi hayırlısı hep birlikte 37-38 leri de görürüz inş.
doktorun dediği gibi serklaja kadar dinlen ama sonra hiç kalkamıyacağın için kendini de bunaltma.arada arabayla git biyerlerde,sahil de falan biraz otur kendini yormadan sonra bu günleri bile arıyorsun.gerçi hamdolsun halimize şikayetimiz yok yeterki bebişler iyi olsun biz yatarız
kader arkadaşımmı diidin ay ne ka hoşma gitticanım benim bende haziran gibi olabilir eşimin antalya işi olrsa bende alırım nanayı en iyisi herşeyi olruna bırakmak galiba bende o arada 6 kilo fazlam var onu veririm işşallah 70 düşerim çıtır bir anne olurum hadi bakalım demet akalın
ogluma ben teyzesi aşıgım kızımada tabi
pasam cnm ben spiral taktigim zaman icinde olmustu cnm
aryamia kesinlikle arda lembete git hatta gitmelten daha onemlisi dikisini ona attir cunku dikis cok onemli..
Aryamia ağlattın beni...Bu hisler öyle benzer ki... Benim bir oğlum varken 25 haftalık oğlumda dağıldım. Artı 2 tane düşük genetik sorunlar laparoskopik serklaj suyumun 15. haftada gelmesi 10 da 1 down riski. Zor bir hamilelik şükür sonu iyi oldu.
Artık korunman bitiyor anırım fazla beklemenin de çok anlamı yok yavaş yavaş hazırlan sen de...
Okuyorum yazamıyorum çok enerjim düştü kızlar. Dualarımdasınız ama...
Paşam ve sahbaya gülümsüyorum ben de...
Hepinizi çok seviyorum...
allah sabır versin canım,senin hikayeni bilmiyordum,çok üzüldüm,inşallah yeni bebişlerin sana acılarını unutturur,yüzünü güldürür.neyse ki normal doğum yapmışsın.benim kızım ayaktan geldiği için belki yaşar diye sezeryane almışlardı.hiç istememiştim sezeryan olmayı ama kısmet böyleymiş.
Evet canim haklisin bakicida tuttugumu soyledim doktora iyi yapmissin dedi benim merak ettigim siz serklajdan sonra hicmi kalkmadiniz biryere gitmediniz sen ogretmendin nasil yaptin ben 16. Haftaya geldigimde kardesimin dugunu var nasil yapacagim bilmiyorum orda hep oturcam bir tane boyle ayak kismi olan bir koltuk var onu goturteyim diyorum biryere koydururum ordan hic kakmam siz nasil yapiyordunuz
benim 8. haftada kuzenimin düğünü vardı iki döndüm, ayakta el çırptım yalandan oynadım ama serklajdan sonra olsaydı okadarına bile cesaret edemezdim.ben 7.haftadan beri raporluyum çalışmıyorum.serklajdan sonra biyerlere gittim ama çok az ayakta kalacak şekilde dr umda izin verdi.çok sıkıldığıda eşim arabayla biyerlere götürür bişey yer veya içer sonra dönerdik.birkaç kere hastaneye yanlız gitmek zorunda kaldım araba kullandım.ama genelde yattım veya çok belim ağrıdığında sırtıma yastıklar koydum uzanarak oturdum şükür bugünlere geldik.ama şimdi dr hiç kalkmak yok diyor.bizim hamileliğimiz biraz daha zahmetli ama inş. sonu güzel olacak.hep birlikte 37-38 leri görme dileğiyle:)